Bildirim
kamera istemiyorum-tek tercih N-GAGE mi (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben demiştim karpuz kabuğu diye...
şaka bi yana korkunç boyutları olmasa hakikaten en güzel kamerasız telefon. ama o boyutlarda bi telefonu almayı düşünmem bile... -
ngage'te bt var ama. -
İddia etmiyorum var diyorum. -
quote:
Evet beyler NGAGE te BT olduğunu iddia ediyor
Yuh,,, -
Kara cahil işte. Destekli salla bari. Birde eminmiş gibi "Evet beyler NGAGE te BT olduğunu iddia ediyor." diyor. -
quote:
Orjinalden alıntı: antiochos
Ya ngage i hiçmi görmedin takozun teki yaa, bide yan çevirip konuşacaksın iğrenç bir telefon.... SX1 ciyiz biz kesinlikle tavsiye olunur...
Ama illa ben oyun konsolu isterim , konuşması mühim değil zaten çok konuşmuom, takozsa takoz yazın sokacak bi cep bulurum diyosan ngage al ama BT yok hiç bişi yok, 4096 renk vs . vs. vs.
@ANTIOCHOS
Birşey hakkında doğru dürsüt bilgi sahibi olmadan atıp tutmanı tavsiye etmem. N-gage'in 2 versiyonunda da bluetooth vardır. -
Tamam düzeltiyorum NGAGE de BT var....
MPX200 le karıştı , heryere cvp yetiştirmekten...
Otomatiğe bağlayıp ASH'e kızdığımdan Şayze kusura bakma...
Faşo AĞA senin saydığın nedenlerden solayı SX1 satılmaz....
Radyosu çok iyi çekiyor...
Kumandasından search var daha ne istenirki...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiochos -- 4 Ocak 2005, 16:29:46 > -
Evet bakıyorum da otlaya atlamaya müsait ne kadar da çok arkadaşımız var -
birazdan dumur olcanquote:
quote:
Orjinalden alıntı: DieScheisse
quote:
Ya ngage i hiçmi görmedin takozun teki yaa, bide yan çevirip konuşacaksın iğrenç bir telefon.... SX1 ciyiz biz kesinlikle tavsiye olunur...
Ama illa ben oyun konsolu isterim , konuşması mühim değil zaten çok konuşmuom, takozsa takoz yazın sokacak bi cep bulurum diyosan ngage al ama BT yok hiç bişi yok, 4096 renk vs . vs. vs.
N-Gage'te bluetooth yok ha. Bilmeden salladığın nerden belli. Dandirik bir kamera için SX1 gibi bir alete para verilmez. Benim arkadaşımın amcasının SX1'i 3 kere bozuldu her seferinde düzelttik deyip geri gönderdiler. Adam sonunda bıktı K700i aldı. 4096 renk, 65.000 renk dünyalar akdar fark var sanki. Ne fark var ikisinin arasında gözle görülür bir fark mı var acaba.
Dişayze malsın tek kelimeyle
Evet beyler NGAGE te BT olduğunu iddia ediyor
o sakın dandik özelliksiz NGAGEQD olmasın...
EŞŞ bu arada ağzını toplamanı tavsiye ederim seninle muhabbetimiz bu yönde olmasın sen zararlı çıkarsın, hala kaşınıyorsun sen galiba, klavyesi elinde sanal kahramanlardansın sanırım, ama yanlız bir de dışarıda gerçek hayat var, sen biliyorsun galiba nasıl zevk alındığını çok sokup çıkarmışsın heralde... Ngage sende var bende yok... Baya deneyimli kendinden emin konuşuyorsun...
Bu konunun kilitlenmesini talep ediyorum...
EŞ seni adam olmaya davet ediyorum
bekleee
dumuuuur senin için 2 mp fine kalite de çektim senin gibi sx 1 i bi yerlerine sokanlar böyle resimleri printerden çıkarıp sx1e sarıp tekrar sokarlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Usta_AsH -- 2 Ocak 2005, 22:44:48 >
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiochos -- 2 Ocak 2005, 23:03:32 > -
quote:
Evet bakıyorum da otlaya atlamaya müsait ne kadar da çok arkadaşımız var
......................
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiochos -- 2 Ocak 2005, 23:03:11 > -
senin en büyük hatan sx1 i bi yerlerine sokman -
Ben N-GAGE tavsiye ederim.. -
n-gage mp3, radyo, bluetooth vardır, kızıl ötesi yoktur.
mpx200' de mp3, kızıl ötesi vardır, radyo ve bluetooth yoktur.
ama mpx200 için satılan 10 milyonluk radyo kulaklık mpx200 tarafından desteklenmektedir ve iyi kalite sesi vardır.
ben n-gage' imi abime verip (o da isterdi, evde iki tane n-gage olmasın) kendime mpx200 alıyorumç
bu arada ash, son mesajınla artık avaturk forumlarında olduğu gibi burada da kendini rezil etmeye başladığını görüyorum... -
tartışma saçma yerlere gelmiş. aslında tartışmayada gerek yokmuş ama neyse. bt ve mp3 istiyor ve kamera istemiyorsan tabiki ngage alacan. ben ngage kullandım şu an mpx200 kullanıyorum. mpx200 den gayet memnunum ancak bt yok. ngage i bi de ngage ile oyun oynamak ta zevkli olabiliyor. sanırım ngage aldığında boyutları dışında bi şeyden şikayet etmezsin. -
n-gage den daha küçük 3300 var sadece mp3
-
doğru walla. 3300 ı unuttuk. sadece mp3 istiyorsan o daha güzel bi dizayn a sahip. bende tavsiye ederim. genç işi bi telefon. -
quote:
Orjinalden alıntı: Tom_cLayn
n-gage den daha küçük 3300 var sadece mp3
nasıl yani anlamadim...
-
benim bildiğim normal n-gage de oldğu gibi qd de mp3 desteği yok. symbian mp3 uygulaması yüklenebilir ama nokia nın kendi mp3 playerı kdr da kaliteli olacağını sanmam. şu an normal n-gage kullanıyorum da.
3300 ise bluetooth desteklemiyor. emin değilim ama sanırım kızıl ötesi de yok onun. sadece data kablosu ile mp3 aktarabilirsin. kendinden radyosu var. qd' de radyo da yok.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X