Yeni telefon alma ihtiyacım doğdu. Yurdışından aliexpress üzerinden alma imkanım var ya da vakit kaybetmeden türkiyede bu işi halledicem. Tavsiyelerinize ve yardımınıza ihtiyacım var.
İlk olarak, Xiaomi mi5s 64 gb almaya niyetliyim de türkiyede güvenilir satıcı, mağaza arıyorum. Nereden satın alabilirim, biriniz yönlendirebilirse yardımcı olabilirse memnun olurum. Pmden ulaşabilirsiniz, yahut da buradan.
Ya da kafa yormadan, risk almadan bir alt model olan xiaomi mi5'i Hb' den mi almalıyım ? Tek kafama takılan malzeme kalitesi ve video- kamera performans farkı. Biraz dayanıklı olsun, uzun ömür götürebilsin, sağlam da fotoğraf video çeksin istiyorum.
Birinci önceliğim kamera, ikinci olarak ise sağlamlığı, problem oluşturup oluşturmayacağı. Isı probleminden de bahsetmişler ama pek umursancak ölçüde değil sanırım (mi5 için). Ayrıca türkiye modellerinin cpu hız değerleri biraz daha düşükmüş sanırım ?
burdan inceleyebilirsin, good light low light seçenekleride var orda, 5s özellikle düşük ışıkta baya öne geçiyo gibi
Arkadaşlar stabil olma bakımından 5s iyi midir? Daha yeni çıkmış olması, versiyonları vs tam bilemedim.
peki bu 300 400 liralik fiyat farkina deger mi? biri yazmis cebimde egildi diye. O kadar mi hassas bir telefon mi5.
güvenilir satıcı aramakla ya da yurtdışında aliexpressle uğraşmaktansa, beklemektense diyerekten mi5 siyahı Hepsiburadadan aldım. İnşallah hayırlısı olur tabi. Sonuçta sadece bir telefon, o kadar kafa yorup beklemeye gerek yok. Tipi çok hoşuma gidiyordu, inşallah uzun ömürlü olur. Fotoğraf kalitesi hakkında da vakit bulursam buradan yorum olarak yazarım.
o kadarda kırılgan gözükmüyor. Elime aldığımda tatmin etti beni. Yalnız güzel bir kılıfla kullanmak elzem tabi. Iki tarafı da cam olduğundan çizilebiliyor ve de kaygan. Kılıf ile tamamiyle telefon koruma altına almışım hissi doğuyor :D
Bu arada kamera benim çok hoşuma gitti, özellikle ön kamerasından başkalarından da çok güzel iltifatlar aldım. Artık bir mekanda fotoğraf çekilecekse iphonelar samsunglar bir kenara konuyor, benim telefon ile çekiyoruz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme