Şimdi Ara

kamera önemli

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kamerası çok iyi olup phone 8 harici yani android de olur ıosda olur .sıksık reset atmasın yeter.
    Oyun facebook oyunları harici pek oynamam film izlerim nette gezerim v.s yapacagım seyler bunlar tavsiye rica ediyorum fiyatkonusunda çok açılmak istemem ama varsa tavsiyeniz düşünebilir. Herkesten katılım rica ediyorum okuyup çıkmayın lütfen BİLGİ PAYLAŞTIKCA ÇOĞALIR..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tam bütçe belirtin daha iyi yardımcı olabiliriz.

• Kamera eşittir sony

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla varsa 500 e de olur yoksa 1500 e de olur yukarıda yazdıgım şeyler beklentilerim hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: baba1993

Kamera eşittir sony

Sony mi? buzlucamın arkasından çekilmiş gibi sony modellerinin çektiği fotoğraflar.

Amiral modellerin kamera kıyaslarında arka plana atılıyor. Gece çekimleri hariç kötü bir kamerası var.

Ama bu bölümün çogu kullanıcısı gibi hiçbirşeyden haberi olmayan oo 20 mp en iyi kamera bunda diyen birisin.

her konuya bilir kişi gibi yazıp insanları yanlış yönlendirenler ne zaman bu forumdan ayrılacak veya yöneticiler tarafından uyarılacak o zaman tavsiyeleri dikkate alınır bir bölüm olur.

• GENERAL MOBILE DISCOVERY ELITE BLACK 32GB

Veya LG g2 , g3
  • quote:

Orijinalden alıntı: -zed-

quote:

Kamera eşittir sony

Sony mi? buzlucamın arkasından çekilmiş gibi sony modellerinin çektiği fotoğraflar.

Amiral modellerin kamera kıyaslarında arka plana atılıyor. Gece çekimleri hariç kötü bir kamerası var.

Ama bu bölümün çogu kullanıcısı gibi hiçbirşeyden haberi olmayan oo 20 mp en iyi kamera bunda diyen birisin.

her konuya bilir kişi gibi yazıp insanları yanlış yönlendirenler ne zaman bu forumdan ayrılacak veya yöneticiler tarafından uyarılacak o zaman tavsiyeleri dikkate alınır bir bölüm olur.

Bütün lensleri üreten Sony neyin kafasını yaşıyorsun

• Android cephesinde kamera seçimin en iyisi diye ayırt etmek zor.

Wp cihazlar kamera da daha iyi
  • Yukarda arkadaş da belirtmiş Elite 3gb 32gb versiyonuna bakın kamera konusunda çok iyi ön kamerası çoğu telefonun arka kamerasından daha iyi.

• Samsung Galaxy Note4
    Lg G3
    Htc E8

• gm elite 32 hiç aklımda yoktu :/

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -zed-

quote:

Kamera eşittir sony

Bütün lensleri üreten Sony neyin kafasını yaşıyorsun

Bunu bende biliyorum arkadaşım ama bir tane lens üretmekle iş bitmiyor millete vere vere kendisine en çöp lensi takıyormuş demek . Aç iki tane karşılaştırma gör z3'ü kıyaslama listesine almıyorlar bile

• quote:

Orijinalden alıntı: kraldost

kamerası çok iyi olup phone 8 harici yani android de olur ıosda olur .sıksık reset atmasın yeter.
    Oyun facebook oyunları harici pek oynamam film izlerim nette gezerim v.s yapacagım seyler bunlar tavsiye rica ediyorum fiyatkonusunda çok açılmak istemem ama varsa tavsiyeniz düşünebilir. Herkesten katılım rica ediyorum okuyup çıkmayın lütfen BİLGİ PAYLAŞTIKCA ÇOĞALIR..

Z1 Z2 veya Z3

Bütçene göre seç, beğen al...
  • Z3 iyi seçim olur bence
  • quote:

Kamera eşittir sony

+1

• z1 z2 z3 arasında kamera farkı varmı diger donanımlarda mutlaka vardır ama z2 z3 arasında lens nasıl bilmem ama aynı kamera var gibi geldi
  • Butce uygunsa Z3 derim

• Hortlatmak istedim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.