Şimdi Ara

Kamera önerin lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba size birşey sormak istiyorum ben fotoğrafçılığa yeni başlıyacağım da bu kameradan almak istiyorum ( CANON SX170 16 MP 3) sizce iyimidir veya bana kamera önerebilirmisiniz?
     Kamera önerin lütfen Kamera önerin lütfen Kamera önerin lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba,

Amaç sadece çekim tekniklerini öğrenmekse, evet bu makina üzerinde manuel kontroller var. Enstantane, diyafram, ISO gibi temel değişkenleri kullanarak, fotoğraf üzerindeki etkilerini görebilirsiniz. Fakat SLR makinalardaki gibi bir etki göremezsiniz.

Sensör boyutu küçük olduğu için keskin görüntüler beklemeyin. Ayrıca düşük ışık koşullarında gürültü (noise) seviyesi yüksek olacaktır.

Benim tavsiyem 1", 4/3 veya APS-C sensörlü giriş seviye bir makina olabilir. Fakat fiyatları yaklaşık 1000 TL'lerden başlıyor. 2. Ellerine de bakabilirsiniz.

Eğer kesinlikle ben fotoğrafçılıkla uğraşmak istiyorum derseniz, bu ve benzeri kompakt makinalar çok kısa bir süre sonra yetersiz gelecektir.

1000 TL altına EOS 650D gibi giriş seviyesi makinaları bulabilirsiniz.

Fakat pahalı bir makina da eğer hevesiniz geçerse kaybınızın daha büyük olması anlamına geliyor.

• Cevap için teşekkürler. Düşüneceğim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fotozeynep adlı sitede 699 liraya Panasonic G3 var kampanyalı. Dslr kalitesinde fotoğraf ve video çeker. Sensörü oldukça büyük zaten. Böyle bir cihaza vereceğiniz para yerine onu düşünün bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşük bütçeli arayanlara 20 mega piksel Canon marka fotoğraf makinesini öneririm. İdealnokta.com'da şuan indirimli.

Link:http://idealnokta.com/urun/canon-ixus-160-dijital-fotograf-makinesi/151286

Kamera önerin lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih.aydin -- 17 Haziran 2015; 17:19:10 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Önerisi Lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.