Şimdi Ara

KAMERA SÜRÜMÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • K750İ NİN EN SON KAMERA SÜRÜMÜ NEDİR ACABA BENİM K750 NİN Kİ ŞU R1BC002 BU KACINCI SÜRÜMÜ GÜNCELLEME İMKANI VARMI YARDIMCI OLURMUSUNUZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grandboss -- 12 Ocak 2007; 12:32:22 >

• En son sürüm kırmızı renkteki ancak işaretlediğim sürümü tavsiye ederim genel olarak ii bir firmware kamera sürümüde ii tatminkar fotoğraflar çekmiştim zamanında

KAMERA SÜRÜMÜ
  • quote:

Orjinalden alıntı: Varg

En son sürüm kırmızı renkteki ancak işaretlediğim sürümü tavsiye ederim genel olarak ii bir firmware kamera sürümüde ii tatminkar fotoğraflar çekmiştim zamanında

KAMERA SÜRÜMÜ

TEŞEKKÜRLER AMA NASIL GÜNCELLERİZ BENİM SÜRÜM NASIL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grandboss -- 12 Ocak 2007; 12:47:51 >

• Hepsi forumda verilmişti. UpdateService Programıyla yaparsan son sürüm güncellenir FarManager'le yaparsan istediğin versiyonu güncelleyebilirsin. Her iki yöntemde forumda ayrıntılı anlatılmıştı. biraz araştır bulacağından eminim Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Varg -- 12 Ocak 2007; 13:01:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Varg

Hepsi forumda verilmişti. UpdateService Programıyla yaparsan son sürüm güncellenir FarManager'le yaparsan istediğin versiyonu güncelleyebilirsin. Her iki yöntemde forumda ayrıntılı anlatılmıştı. biraz araştır bulacağından eminim Kolay gelsin.

kardeş buldum ama R1BC002 nin diğer sürümlerden iyi oldugu yazıyo yani biraz tedirgin oldum napmalıyım
  • bendede R1BC002 sürümü vardi güncelledim telefonumu R1DA001 oldu ve hayal kırıklığına uğradım ses kalitesinde aşırı bir düşme vardı halada öyle nasıl halletcem diye şimdi düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.