Şimdi Ara

kamera tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kamera almayı düşünüyorum 500 tl maximum fiyat limitim var önerileriniz nelerdir?
    Not:televizyonum tüplü...

• quote:

Orijinalden alıntı: metinsen

Arkadaşlar kamera almayı düşünüyorum 500 tl maximum fiyat limitim var önerileriniz nelerdir?
    Not:televizyonum tüplü...

http://www.hepsiburada.com/canon-legria-fs-200-video-kamera-turkce-menu-4gb-sd-kart-canta-hediyeli/ProductDetails.aspx?productId=evcanonfs200&categoryId=17076 sd kamera alacaksanız bu size göre karta çekim yapar kullanımı kolay pc aktarımıda kolay.işinizi görür.başka sitelerede bakın daha ucuza bulabilirsiniz.tavsiyem bayiinden alın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sony kamera -- 15 Nisan 2010; 23:04:58 >

• Teşekkürler arkadaşım tercihlerim arasında bu kamera vardı.
    Birşey daha sorucaktım HD alırsam sizce hangisini almalıyım HD kameralar tüplü tv'lere bağlanıyormu?
  • quote:

Teşekkürler arkadaşım tercihlerim arasında bu kamera vardı.
    Birşey daha sorucaktım HD alırsam sizce hangisini almalıyım HD kameralar tüplü tv'lere bağlanıyormu?

bağlarsın ama hd görüntü alamassın.hd görüntü için hd tv lazım.hd kamera almak istersen hf200 var karta çekim yapan bu fiyatlarda hg10 ve hg20 var bulabilirsen hg20 al hdd ve karta çekim yapar hg10 sadce hdd ke kayıt yapar.bu fiyatlarda sony xr155e var tercih sizin.hd kamera alırsanız pc donanımınız güçlü olması gerekir. http://www.akakce.com/video-kamera/en-ucuz-canon-hf200-fiyati,029039.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sony kamera -- 17 Nisan 2010; 2:24:11 >

• Pc olarak imzamdak, laptop'um var. hd kameraları kurtarırmı?

Sony DCR SX34E
    Canon Fs200
    Panasonic SDR-S26EG sizce hangisi ve nedenini yazarmısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinsen -- 17 Nisan 2010; 12:42:32 >
  • quote:

Pc olarak imzamdak, laptop'um var. hd kameraları kurtarırmı?

Sony DCR SX34E
    Canon Fs200
    Panasonic SDR-S26EG sizce hangisi ve nedenini yazarmısınız

tam emin olamadım özelliklerini inceledim. denersin olmasa masaüstü alırsınız .kameraya gelince pansonic sdr-s26 var sd kamera ama panasonic in türkiye ve avrupa sitesinde s26eg diye bir kamera göremedim çin malı çakma olabilir dikkat.çünkü panasonic Sensör Boyutu 1/2.7 inç - 1/3 inç hd olan bir kamerayı 650tl ye vermez. http://www.hepsiburada.com/panasonic-sdr-s26eg-k-video-kamera/ProductDetails.aspx?productId=ft00090&categoryId=17076 buradan bakabilirsiniz.sony sx34e nin sensörü 1/8 bu boyuta sahip bir kamera alınmaz.panasonic gerçekten varsa en iyisi ama çakma bence resmi sitesinde bu kamera yok sizde araştırın bulursanız linki verin.size yine canon fs200 kaldı

• Ben ürüne bimeks'ten bakmıştım orada SD kamera olarak gördüm
    http://www.bimeks.com.tr/urun/1113/110042/panasonic-sdr-s26eg-k-siyah.aspx
    inceledikten sonra yazarsanız sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç kamerası tavsiye
    geçen yıl açıldı
    Video Kamera Tavsiyesi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ben ürüne bimeks'ten bakmıştım orada SD kamera olarak gördüm
    http://www.bimeks.com.tr/urun/1113/110042/panasonic-sdr-s26eg-k-siyah.aspx
    inceledikten sonra yazarsanız sevinirim.

bu üründe 70x zoom olduğuna göre sensör 1/8 olur bu boyuta sahip kamera alınmaz.ama ben zoomu seviyorum dürbün amaçlıda kullanacağım derseniz alabilirsiniz.tekrar yazıyorum bu ürüne panasonic resmi sitesinde bulamadım..sdr-s26 olarak geçiyor panasonic resmi sitesinde.zoom yaptık sıra geniş açı daralacak kameraya ışık daha az girecek görüntü kalitesi düşecek bilginiz olsun.adamlar bilemzmi profosyenel kamerlara foto makinalara 70x zoom koymayı neden koymuyorlar.bunlar harici zoom mercekleri kullanırlar

• Verdiğin bilgiler ve ilgin için teşekkür ederim.
    Bu sanyo kameralar nasıl peki.. Bide son olarak dvd ye kayıt yapanlarmı daha iyi bu sd modellermi?
  • rica ederim arkadaş dvd kameraları önermiyorum neden proplem olurlar diski sonlaandırmayı unutursun çektiğin o güzelim video yu izleyemessin finalize hatası verir.dvd diski mi taşıyacaksınız ayrıce çizlme olayı lazer okuyucusu hassas kesinlikle tavsiye etmem.isterseniz formu bir araştırın kimse dvd kamerları tvsiye etmemmiştir.dvd dönemi bitiyor biliyorsun bellek kartları dönemi başladı ve taşınabilir hdd ler.farkındamısınız bilmem ama hd dvd kamera yok.sanyo alırken ucuz olabilir bir proplem olması durumunda elinde kalır.size tavsiyem sony panasoniz canon bu markalardan birini almanız.tamiri yedek parçsı bulunan ürünler. örnek olarak çin telefonları tamiri varmı zor elinde kalır.forumdaki kamera uzmanları tavsiye etmiyor sanyo samsung vb lerini.herkesin bir işi var samsung lcd iyi ama kemerada değil sony gibi kamerların yılların deneyimi var bu alanda uzman mesala sony foto makinasında nikona canona göre biraz geride
  • Yardımların için tekrar teşekkür ediyorum.
    Ben artık kararımı verdim fs200 alıcam
  • hayırlı olsun arkadaş sd(standart ) hd (high definition) kamera arasında iyice düşündünüzmü.
  • Az önce yukarıda ki bi formda arakadaş tavsiye istemiş, onada bunu önerdim.
    Daha öncede ben bir ara araştırmıştım da o zaman bi dosya yapmıştım oraya kaydetmiştim bunu sitesinden incelemiştim.
    En hoşuma giden bu olmuştu.

Ayrıca normal Tüplü tv ler için giriş kablosu da var, eğer senin tv de çıkış varsa sorun yok yani.

ActiveHD Q Type
    HD Dijital Video Kamera + HDMI Kablo Hediyeli !

Genel Özellikler

• 12.0 Megapiksel fotoğraf çekme çözünürlüğü
    • High Definition HD 1080P 30fps video çekim
    • 3.0 İnç TFT LCD ekran
    • Şarjlı kullanım
    • Uzaktan kumanda
    • LED Flash aydınlatma
    • Türkçe menü dili desteği
    • Ses kayıt cihazı olarak kullanılabilme
    • 8 GB SD/ MMC/ SDHC Hafıza kartı desteği
    • 128 MB Dahili hafıza (90 MB Sistem harici kalan alan)
    • Televizyona bağlantı (HDMI veya AV)
    • Çektiğiniz fotoğrafları yazıcınızdan direkt olarak çıkartabilme (DPS)
    • 1/2.5” CMOS 5.0 Megapiksel hardware çözünürlük
    • F/3.2, f=7.5 mm lens
    • H.264 (MOV) Video formatı
    • QVGA (30fps), WVGA (30fps), 720P (30fps), 1080P (30fps) çekim
    • JPEG Fotoğraf formatı (1/3/5/12MP)
    • 4X Dijital zoom (Max. 8X)
    • Beyazlık dengesi ayarı(Auto/ Sunny/ Cloudy/ Tungsten/ Flourescent)
    • EV ayarı (-2.0~+2.0)
    • Renk efektleri (Auto color/ B&W/ Sephia)
    • Süre ayarlı resim çekebilme
    • Makro çekim yapabilme (Yakın plan)
    • Date stamp efekti (Tarih ekleme)
    • HDMI Portu (HDMI Kablo paket içinden çıkmaktadır.)
    • USB 2.0 Veri transfer hızı
    • Taşınabilir disk olarak kullanılabilme (Hafıza kartına da ulaşılabilir.)
    • Li-Ion pil ile şarjlı kullanım (1100 mAH)
    • 41x68x111 mm boyutlar ve 227 gram ağırlık
    • 2 Yıl garanti

• quote:

Orijinalden alıntı: sony kamera

hayırlı olsun arkadaş sd(standart ) hd (high definition) kamera arasında iyice düşündünüzmü.

hd cihazlar biraz pahalı birde bu aralar lcd tv almayıdaa düşünmüyorum sd cihaz almak daha mantıklı geliyor.
  • ZelihaÇAPAR önerdiğiniz pranha kamera teknik özellik olrak güzel görüküyor acaba bu özellikler gerçekmi.sony,canon, panasonic sd kameralarını bile bu fiyata vermiyorlar.bir sebebi olmalı kamera konusunda uzman olan markaları herkes biliyor.
  • Zeliha ÇAPAR'ın önerdiği kamera nekadar kaliteli acaba piranha olunca insanın içinde bir kuşku oluşuyor.
    Piranha ve kamera ??????
  • quote:

Zeliha ÇAPAR'ın önerdiği kamera nekadar kaliteli acaba piranha olunca insanın içinde bir kuşku oluşuyor.
    Piranha ve kamera ??????

ikilemde kaldıysanız iki kamerayıda elinize alp deneyin.video çekin sony canonda yapıyor 12mp foto çeken kamera ama fiyatı 2binden başlıyor bu gibi marklar interpolosyonla mp yükseltiyorlar.gerçek piksel değil.dijital zoom gibi dijital zoom bir işe yaramaz. optik olmalı.telefondan örnek vermek gerekirse n96 nokıa 5mp.wifi var çin malıda var aynisi kamerası 1mp belki yok wifi yok.bir kamera var birde kameracık var.karar sizin kafanız çok karışmasın canonu alın rahat edin.her şeyden önce kamerda kaliteyi sensör ve lens belirler mercek kalitesi iyi olan markalar belli
  • haklısınız ben canon'a karar kıldım onu alıcam. en iyisi bu olucak
    fotoğraf için kullanmıyıcam zaten fijifilm 5800 makinam var
    tekrar teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinsen -- 20 Nisan 2010; 0:13:16 >
  • Panasonic SDR-S26EG-K hakkında .Bu makinayı bimeksten 473 TL ye aldı arkadaşım. sd karta kayıt yapıyor. Bilgisayardan izledik şok olduk. benim fotoğraf makinasın video çekiminden daha kötü. aceba bu alet böyle mi? yoksa çekim hatası veya ayarında mı problem var? Bu alet kasete kayıt yapanlar kadar iyi çekim yapmaz mı? bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.
  • bilgisayardan değil kendi üzerinden direkt TV a bağlayıp izleyin hala kötü ise bir problem var . Kasete kayıt edenler kadar iyi kayıt yapamaz ama fotoğraf makinesi kaydından iyi olması gerek.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.