Bildirim
Kamera Tavsiyesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Bence git o paranın yarısıyle bi profesyonel düğün fotoğrafçısı kirala düğünden sonra kaldırıp atacaksan makineyi kaldıki o adamın getireceği makinenin lensleri gövdesi 4 5 bin liralık makine olacak ışıklar ekstra ekipmanlar tecrübeside cabası illa almak istiyorsan d700 veya d5200 bakabilirsin
-
Arkadasa katiliyorum, profesyonelleri kiralamaniz cok daha iyi olacaktir. Eger fotografciyi tutmayip kendiniz cekecek iseniz 2000tl lik ekipman ve sizin tecrubeniz cok yetersiz kalabilir. Eger sirf dugun icin aliyor iseniz, almayin.
Ama hem fotografci tutup hem de makine alip ilerde de kullanacak iseniz, canon 100d, sony a6000, samaung nx30, fujifilm x-t10, olympus om-d e-m10 adli makinelere bakin derim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: thediskavrici
Arkadasa katiliyorum, profesyonelleri kiralamaniz cok daha iyi olacaktir. Eger fotografciyi tutmayip kendiniz cekecek iseniz 2000tl lik ekipman ve sizin tecrubeniz cok yetersiz kalabilir. Eger sirf dugun icin aliyor iseniz, almayin.
Ama hem fotografci tutup hem de makine alip ilerde de kullanacak iseniz, canon 100d, sony a6000, samaung nx30, fujifilm x-t10, olympus om-d e-m10 adli makinelere bakin derim.
yani bu daha mantıklı 100d 1100 lira civarında geri kalan 900 lirayada çok rahat bir şekilde profesyonel bir düğün fotoğrafçısı kiralanabilir diye düşünüyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X