Şimdi Ara

Kamerada bir sorun var, yardım ederseniz sevinirim. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
4.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum ama, bir iki kelime edesim var.

Şimdi ben, benim kamerayı yukarıda yazdıklarımdan sonra bozuk olarka bir köşeye atmıştım. Geçenlerde elime aldım, kaset taktım, kayıt yapmaya başladım. İlk 20 saniye en tepedeki fotograf gibi kayıt yaptı, sonra garip çıtırtı sesleri geldi ve görüntü düzeldi. Yani servise boşuna 20 tl vermiş olduk. Şu an görüntü kaydetmede-oynatmada sorun yok (nazar değmesin).

Ben bu ara bağlantı kablosunu bir yerden bulamaz mıyım, kadıköyden filan? Elim yatkın, kendim takarım, 120 tl vermek istemiyorum.
  • ARKADAŞLAR, SAKIN KAMERA TAMİRİNİ KENDİNİZ YAPMAYA ÇALIŞMAYIN! ADAMLARA 120 LİRA DİYE KIZIYORDUM AMA HERKESİN KENDİNE GÖRE BİR İŞİ VARMIŞ VE HERKES BUNU YAPAMAZMIŞ ANLADIM.

DÜN EMİNÖNÜNDE BİR FOTOGRAFÇIDAN FLEX KABLO BULDUM. KAMERAYI TAM 4 SAAT UĞRAŞARAK ZORLA SÖKTÜM, KABLOYU TAKTIM, GÖRÜNTÜ YİNE GELMEDİ, ÜSTÜNE ÜSTLÜK VİZÖRDEKİ GÖRÜNTÜ DE KAYBOLDU. 10 DAKİKA SONRA DA KAMERA TAMAMEN GİTTİ. ŞU AN HİÇ ÇALIŞMIYOR.

NE KADAR ÜZÜLDÜĞÜMÜ BİR BEN BİR ALLAH BİLİR.
  • sen iflah olmazsın.
  • Bende tam bu konuyla ilgili bir soru soracaktım. Benim ekran da da görüntü yok (HC-19) fakat yandaki düğmeler çalışıyor.
    Bu problem bana ne kadar mal olur serviste.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HARD

Bende tam bu konuyla ilgili bir soru soracaktım. Benim ekran da da görüntü yok (HC-19) fakat yandaki düğmeler çalışıyor.
    Bu problem bana ne kadar mal olur serviste.

Flex kopmuş, 100 tl'ye yaparlar, sakın kendiniz kamerayı açmayın, ben açma gafletinde bulundum ve artık kamera çalışmıyor.

Yetkili servis listesine göz atıp, kameranızı yetkili servise veriniz, herhangi bir servise değil.
  • Aynı arıza bende olmuştu.(Sony HC-9)Parça için yurtdışına sipariş verdi yetkili servis iki hafta sonra geldi.Kamerayı bıraktım bir saat içinde hallettiler.Garantiden olduğu için para vermedim ama garantim olmasaydı bile istedikleri parayı memnuniyetle verirdim.Adamlar tertemiz tamir ettiler.Yetkili servis dışında kesinlikle yapılmaması gereken bir iş.
  • Cevaplarınız için teşekkürler. Yetkili Servisle irtibata geçeyim.
    Tamir olduğunda yazarım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.