Arkadaşlar 4 kanal sk-2000f yazılım ve driver sorunu çok var nette bende zamanında az aramadım.Çoğu bulduklarım security ..... devam eden bir hata verip çalışmıyordu. Bunu araştırdım ve lisans sorunu olduğunu öğrendim. Bu lisans için çözüm aramama rağmen bulamadım fakat uzun bir arama çalışmasından ve denemelerden sonra sorunsuz çalışanını buldum ve bizzat denedim. Benim gibi arayıp bulamayan yada bulduğu çalışmayan arkadaşlarım için bu ve başka birkaç siteye paylaşma gereği duydum. Yazılım pico 2000 ve buraya **** den ekliyorum sebebi premium olarak üye olduğumdan linklerin silinmesi gibi bi olay olmayacak olmasıdır. ****den indirebilmek için sıkıntı yaşayanlar msn adresimden yardım alabilirler fakat eklerken sebebini belirtsinler malumunuz herkesi hatırlayamam. Saygıllar Lovablets
Sağlıklı bi kurulum için
Windows XP Pro tavsiyedir. 512 mb rem yeterli 128 mb ekran kartı not: pc çözünürlüğü 1024*768 olmalı bunu program zorunlu olarak istiyor.
http://rapid share.com/files/290437362/pico_2000_sorunsuz.rar rapid share yi birleşik yazın eğer olmazsa google ye pico 2ooo lovablets yazın ulaşırsınız driver ve programa
Kolaylık olsun diye rar şifresi yoktur.... Boyut 11 mb tır
tarafımdan 3 farklı yerde denenmiştir içinde nasıl kuracağınızı adım adım anlattım bi not defterinde içinde göreceksiniz. baska arkadaşlarında sorunsuz işini görmüştür. Link silinmicektir premium olarak eklenmiştir.
Kolaylık olsun diye rar şifresi yoktur.... Boyut 11 mb tır
lovablets arkadaşım bütün dediklerini yaptım fakat hala aynı hatayı veriyor. sanırım kartlarımız farklı. Benim kartım AOP-104A çin malı sanırım ucuz etin suyuda yavan oluyor. olmadı yeni kart alıcam.
profesyönel birşey arıyorsun.bulana kadar webcammax indir programa kurulu olan kameranı göster.idare et bari :)))
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme