selam , forumdaki kameradan bilgisayara kayıt ile ilgili yazıları okudum fakat hiç biri benim problemime birçözüm teşkil etmiyor. gecenlerde jmk marka kablosuz bir kamera ve bilgisayarda göruntu almak ve kaydetmek icimde yine jmk dvr kartı aldım.amacım sirketimde kamerayı kapıya yerlestirip bilgisayar ekranından gelenleri görmek ve gerekirse kayıt yapmaktı.ama maalesef 2 haftadır basarılı olamadım.önce CD deki driverler kurulumda problem cikardi bende jmk nin sitesinden bu dvr kartı icin verilen driverları indirdim.CD de SVDVR ve Client diye iki program vardı.onları kurdum fakat Client'te hic bir sey basaramadigim gibi SVDVR programida calismadi.yine jmk sitesinde bu kart icin (mpeg-2) onerilen RICO 2000 programini indirdim.fakat bu programdada basarili olamadim.calisan programdaki oencelere ile manuel book'taki goruntuler ve aciklamalar birbirini tutmuyor.ingilizcem cok iyi degil ama anladigi kadarıyla yapmaya çalistim ama yine nafile ..1.camera icin bir IP girilmesi soyleniyordu.aynı IP yi girmeme ragmen baglanti kurulamıyor.uyarisi veriyor.kamera yı televizyon'a bagladigimda ( kablosuz olarak) hic bir problem yok.RIco 2000'de calistiramadigim bir modul var. sifre soruyor ama bu sifreyi hic bir sekilde bulamadım.kafayı yemek üzereyim.yardımcı olabilecek birileri bana fikirlerini söylerse gerçekten çok sevinecegim.
pc den görüntü alıyosun anladığım kadarıyla o halde madem kameranın kaydetme ayarı yok sende pc nin ekranı izlerken kaydet camtasia studio 2 işini görür ve avi olarak kaydeder
ÇÖZÜM OLAMIYACAM AMA HAREKET BAŞLATIĞINDA ÇEKİME BAŞLATAN BİR PROGRAM VARDI BİR YIL ÖNCESİNE KADAR İNNDİ R DE.
Arkadaşım nerdesin bilmem ama Elazığda olsaydın bizzat gelir yardımcı olurdum.
öncelikle bu forumdaki hizli reaksiyonlar beni gercekten sasirtti.Mükemmel.maalesef pc'den görüntüde göremiyorum.ama normal tv'ye bağladıgımda göruntu var. burada kamera receiver'ini dvr karta baglamak icin bir adaptor kullanıyorum.cunku receiver cikisi su sarı ,kırmızı olan kablodan ama dvr girisleri dondürmeli soketlerden .tam terimleri bilmediğimden kusura bakmayın. elazığ'dan yazan arkadasa tesekkurler ama ben istanbuldayım.sizin internet sitenize baktım , aslında sattığınız dvr kartı benimkinin aynısı sk 2000f , siz bu dvr icin hangi software'yi kullanıyorsunuz.
hatta kullandigim kameradan yine sizin ürün grubunuzda.jk-309
keşke 2000fb olanı alsaydınız. Biz o kartı hiç tavsiye etmiyoruz. Ama size şunu söyleyebilirim. Bu için bilgisayarınızın performansı çok önemli. Bi kere 128mb ekran kartı şart.
o zaman sanırım problem bu , cunku ekran kartı kesinlikle 128 mb. degildir. acaba ekran kartını değiştirmek yerine tv kartı alsam daha ucuza mal olmazmı. bugunku yaptıgım arastırmalara gore kayıt ozellikli tvkartını 130-160 ytl'ye alabilirim. hatta inca'nin usb tv box 'u ile hem masaüstü hemde lap top'da görüntü izleyebileceğimi düsünüyorum.
link acmiyor , kontorl edebilirmisin.gecenin bu vakti yardimlarin icin gercekten tesekkürler.tv kartı alip onunla görüntü almam konusunda ne düsünüyorsun ? birde bu mpeg-1 , 2 yada 4 formatları kameranın ozelligimidir yoksa kartınmı?
o zaman sanırım problem bu , cunku ekran kartı kesinlikle 128 mb. degildir. acaba ekran kartını değiştirmek yerine tv kartı alsam daha ucuza mal olmazmı. bugunku yaptıgım arastırmalara gore kayıt ozellikli tvkartını 130-160 ytl'ye alabilirim. hatta inca'nin usb tv box 'u ile hem masaüstü hemde lap top'da görüntü izleyebileceğimi düsünüyorum.
Siz bilirsiniz tabi ama, tv kartı dvr kadar kullanışlı değil. Mesela bu kart hareket edince kaydetmeye başlıyo ve formatı farklı yani daha fazla görüntü kaydedebilirsiniz.
tekrar tesekkurler , oncelikle senin verdiğin linkten programı bi indirip deneyeceğim. olmazsa bakalım.bu arada akgün güvenlik soyadınızdan dolayımı.benimde soyadım akgün ama memleket sinop.
Evet dükkan sahibinin soyadı, memnun oldum, yardımcı olmaya devam ederim inşallah.
dvr2000 programını kurdum ama acilmadan security key eksik diye uyarı verdi.sonrasında tekrar calistirdigimda ."can not start DSR Aplikation" hatası veriyor.bu anahtar problemini nasıl çözebilirim ?
Normalde programların default ayarlarında user ve passwort boş veya dvr-dvr olabiliyo. Onları bi deneyin Yani kullanıcı adı ve şifre yerlerini boş bırakıp ok leyin.
quote:
Orjinalden alıntı: akgun
dvr2000 programını kurdum ama acilmadan security key eksik diye uyarı verdi.sonrasında tekrar calistirdigimda ."can not start DSR Aplikation" hatası veriyor.bu anahtar problemini nasıl çözebilirim ?
Slm bilgisayarın işlemcisi LGA 775 ise bu program o sistemde çalışmaz. 478 P4 sistemde bu program bilgisaya açılır açılmaz devreye girer. Ama çalıştırsanda naflie 25FS kart ile hiç bişey goremezsin. enaz 50 Fps dvr kart lazım.
kardeş bende onun türkçe driver i var.henüz halledemediysen haber ver yollayım
çok basit olucak.bende inanamadım
Selam, konu mayısın konusu fakat bendede aynı problem var. Yani konu açmadım.
Kablosuz jmk ws-0007AS kamera aldım(küçük siyah olanlardan). TV kartına bağladım. Fakat televizyonda daha net gösteriyor. Acaba tv kartı yerine dvr kart alıp ona mı bağlasam? Bir fark olurmu? Fiyatı pahalı olmamalı... Benim tv kartından bir şey kaydetmeye başlayınca çok fazla yer tutuyor...