Şimdi Ara

Ekran Kapalıyken Video Oynatmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
6.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gplayer kullanıyorum, şimdilik pek sorunum olmadı ama ekranı kapattığımda video oynatmayı durduruyor.

Ders videolarımı iphone a atıyorum, toplu taşımada ekrana bakmam gerekmiyor. Sesini duysam yeterli.

Ekranı kapatınca video oynatmaya devam eden player var mı? Avplayer en iyisi diyorlar, var mı böyle bir özelliği yada farklı bir önerisi olan?

• Tdownloader kullanıyorum ekran kapalıyken videoyu oynatıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zenci Forvet

Tdownloader kullanıyorum ekran kapalıyken videoyu oynatıyor.

+1
  • Ben de Gplayer kullanıyorum. Sanırım böyle bir özellik yok. Arkadaşların dediği Tdownloader'ı bir deneyin. Olmazsa videoları bilgisayarda Super converter programıyla mp3 formatına çevirip telefona atarak dinleyebilirsiniz.
  • Dediğiniz programı edindim. Videoyu açıp ekranı kapatınca ses gidiyor, video duruyor. Bir ayarı mı var acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

Ben de Gplayer kullanıyorum. Sanırım böyle bir özellik yok. Arkadaşların dediği Tdownloader'ı bir deneyin. Olmazsa videoları bilgisayarda Super converter programıyla mp3 formatına çevirip telefona atarak dinleyebilirsiniz.

Son seçenek olarak dediğiniz gibi yapacağım ama bazen görüntüye de ihtiyaç duyuyorum. Anlatan kişi "şekildeki gördüğünüz gibi..." vs. ifadeler kullanıyor, bu yüzden ilk dediğim gibi bir yöntemin olup olmadığını araştırıyorum.
  • MxTube youtube uzerinden ekran kapaliyken istedigin kadar video oynatabilirsin, ayrica youtube uzerinden istedigin videoyu 240p den 1080p ye istedigin cozunurlukte download yapabilirsin. Muzikler, diziler metroda iyi oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • This is it T kullanıcısına yanıt
    Ben elimdeki var olan videoları ekran kapalıyken de oynatabilmek istiyorum. MxTube da böyle bir seçenek mevcut mu?

Ekleme: Şimdi baktım da açıklamalarda arkaplanda video oynatabileceğimi yazmış. Ücret vermek istemiyorum bu özelliğini teyit etmeden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matmma -- 26 Mart 2014; 17:59:32 >
  • MxTube sadece bir youtube uygulamasidir. Youtube harici videolari oynatmaz. Youtube uzerinden cache e indirdiginiz videolari oynatir. Ayrica uygulama ucretsiz olmasi lazim.
  • This is it T kullanıcısına yanıt
    Uygulama içi satın alma kısmında pro sürümü için ücretli diyordu, o yüzden ücretli dedim.

Sadece youtube videoları içinse işime yaramıyor malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: L@civert

Gplayer kullanıyorum, şimdilik pek sorunum olmadı ama ekranı kapattığımda video oynatmayı durduruyor.

Ders videolarımı iphone a atıyorum, toplu taşımada ekrana bakmam gerekmiyor. Sesini duysam yeterli.

Ekranı kapatınca video oynatmaya devam eden player var mı? Avplayer en iyisi diyorlar, var mı böyle bir özelliği yada farklı bir önerisi olan?

Vindirmek ve ivideo ivideo bedava v indirmekte indirme sınırı var ayrıca 2 side kapaliyken oynatıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByGalaxyS3 -- 26 Mart 2014; 19:22:47 >
  • quote:

Dediğiniz programı edindim. Videoyu açıp ekranı kapatınca ses gidiyor, video duruyor. Bir ayarı mı var acaba?

Kulaklığın oynatma tuşu varsa veya aşağıdan yukarı çekerek çıkan kısayoldan oynatmaya başlatırsan videoyu oynatmaya devam eder.
  • Zenci Forvet kullanıcısına yanıt
    Hiç aklıma gelmemişti, deneyip döneceğim buraya
  • Sonucu bekliyorum.
    Elimdeki kulaklıkta oynat/durdur gibi tuşlar yok malesef. Ekranı kararttıktan sonra alttan çıkan kısayol menüsünde de programla ilgili herhangi bir şey göremedim.
  • quote:

Elimdeki kulaklıkta oynat/durdur gibi tuşlar yok malesef. Ekranı kararttıktan sonra alttan çıkan kısayol menüsünde de programla ilgili herhangi bir şey göremedim.

Videoyu oynatmaya başladıktan sonra menüye çıkmayı ve şu menüyü açmayı dene.
     Ekran Kapalıyken Video Oynatmak

• quote:

Hocam bu oynatıcı tam olarak ne oluyor. Mesela safariden video açarken android deki gibi hangi programla açım diye soruyor mu? Yani telefonun kendi oynatıcısı ile bizim indirdiğimiz uygulama arasında seçim yapıp mı videoyu oynatıyoruz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkbrktgl

quote:

Hocam bu oynatıcı tam olarak ne oluyor. Mesela safariden video açarken android deki gibi hangi programla açım diye soruyor mu? Yani telefonun kendi oynatıcısı ile bizim indirdiğimiz uygulama arasında seçim yapıp mı videoyu oynatıyoruz ?

İzlediğiniz videoları, istediğiniz müzikleri bu program indirip açıyor.
    Yardımlarınız için teşekkür ederim. Ama malesef tdownloader da başaramadım, o kısımda "müzik" yazıyor bende. Bunun yanında aynı yolu gplayer da denedim ve oldu.

Buna da şükür.
  • Ipadimde Avplayer kullanıyorum istediğiniz özellik mevcut. Ayarlardan çoklu görevi destekle demeniz gerekiyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.