Şimdi Ara

Ekran kartı takılı iken görüntüyü Onboarddan alabilme.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar başlıktada belirttiğim gibi ekran kartı takılı iken ekran kartının görüntüsünü onboard cıkışlardan alabilirmiyim?

notlar:

i3 2120 işlemci dogal olarak onun onboard ekran kartını kullanıyorum.

1 hdmi 1 dvi-d 1 vga cıkısları mevcut anakart üzerinde.

bunu sorma nedenim ekran kartının cıkısı cok farklı dönüştürücüsü ise ekran kartından pahalıya geliyor.

• Alinabilir anakart destekledigi surece. biosta bir menude olmasi lazim dvmt gibi birsey iceren bir menude en fazla olan secenegi secin eger ki destegi varsa anakart bu islemci gerceklestirecektir. Yalniz bu islemde ekran kartini kullanmak istediginizde yani performansa ihtiyac duyulan durumlarda is gormez. sadece goruntu almanizi saglar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Din Djarin -- 28 Mart 2013; 19:25:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: exeter

Alinabilir anakart destekledigi surece. biosta bir menude olmasi lazim dvmt gibi birsey iceren bir menude en fazla olan secenegi secin eger ki destegi varsa anakart bu islemci gerceklestirecektir. Yalniz bu islemde ekran kartini kullanmak istediginizde yani performansa ihtiyac duyulan durumlarda is gormez. sadece goruntu almanizi saglar.

o özellik olması lazım anakartım: Asus P8Z68-V LX HOCAM bir bakayım tşkler cevap için sonucu yazarım birazdan.
  • hocam o dediğiniz secenek benim anakartta yok malesef ama ekran kartını görüyor bilgisayar mesela ben takınca hem hd intel ve bu ekran kartını görüyor ama intelin ekran kartı aktif oluyor.
  • Çogu Biosta "Init Display First" olarak isimlendirilir istediginiz görüntü birimini seçip ayarları kayıt etmeniz yeterlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CIZIK

Çogu Biosta "Init Display First" olarak isimlendirilir istediginiz görüntü birimini seçip ayarları kayıt etmeniz yeterlidir.

gpu-z programındaki görüntü bu peki ben simdi nasıl anlayabilirim onboard mu yoksa taktıgım ekran kartımı aktif?
  • Hocam sen ne yapmaya calisiyorsun aciklasan azicik... 2400 pro da benim bildigim vga ve dvi var...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hocam sen ne yapmaya calisiyorsun aciklasan azicik... 2400 pro da benim bildigim vga ve dvi var...

hocam bendeki bu malesef yok vga dvi 59 mu ne sacma sapan bir dvi var.

• Elinizdeki kart mac karti... millet buna para verip almayi dener. Bunun ceviricileri cok pahalidir dogru. yapacak birsey yok. Takmadan kullanmayi deneyin. cunku performans acisindan onboard vga icin bir artisi olmayacaktir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Din Djarin -- 28 Mart 2013; 20:11:13 >
  • quote:

Elinizdeki kart mac karti... millet buna para verip almayi dener. Bunun ceviricileri cok pahalidir dogru. yapacak birsey yok. Takmadan kullanmayi deneyin. cunku performans acisindan onboard vga icin bir artisi olmayacaktir.

:) anladım hocam çok tşk ederim mac kartı oldugunu tahmin ediyordum az cok cünkü markası dell bu ekran kartının. neyse hocam olmadı satarız uygun bir fiayata mac kuracaklara bir katkımız olur. cok teşkkür ederim ayrıca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dieofsatan

quote:

Elinizdeki kart mac karti... millet buna para verip almayi dener. Bunun ceviricileri cok pahalidir dogru. yapacak birsey yok. Takmadan kullanmayi deneyin. cunku performans acisindan onboard vga icin bir artisi olmayacaktir.

:) anladım hocam çok tşk ederim mac kartı oldugunu tahmin ediyordum az cok cünkü markası dell bu ekran kartının. neyse hocam olmadı satarız uygun bir fiayata mac kuracaklara bir katkımız olur. cok teşkkür ederim ayrıca.

cevirici ebay de 5-10$ arasi var.
  • quote:

quote:

quote:

hocam o bana gelene kadar 25 - 30 tl ye patlar ama istanbulda 10 tl topkapı bilgisayarda adamlara söyledim kargo ile 25 tl dediler fiyatı 10 tl düşünün artık gerisini. istanbuldan alacak olan varsa 30 40 tl ye mal olacak ekran kartı işte.

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam o bana gelene kadar 25 - 30 tl ye patlar ama istanbulda 10 tl topkapı bilgisayarda adamlara söyledim kargo ile 25 tl dediler fiyatı 10 tl düşünün artık gerisini. istanbuldan alacak olan varsa 30 40 tl ye mal olacak ekran kartı işte.

benim dediklerim kargo dahil olanlar... azcik arastirin var ebay da...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.