Şimdi Ara

Kameralı Su Kaçağı Tespiti Nasıl Yapılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Günümüz teknolojisinde her meslekte olduğu gibi tesisat sekötüründede eski yöntemler kalmadı. Bu bizler için gerek tüketici gerekse tesisatçılar için çok yarar sağlamıştır.
    İnsanlara bu tip angarya gibi gelen işler için fazla zaman kazandırmanın yanında bir sürü getiriside olmuştur. Parasal yönden ve manevi yönden artıları oldukça fazladır. Sizleri sıkmadan bir kaç konuya değineceğim. Cihazla su kaçağı bulma işlemini kameralı cihazlar sayesinde çok kısa bir süre içerisinde halledilebilmektedir. Bu yöntem eski usul yönteme göre oldukça kazançlı bir usuldür.
    Kameralı su kaçağı tespiti işlemini manyetik su tesisat ve boru bulma cihazımız ile bu işler için özel eğitim almış işin ehli ekiplerimiz aracılığı ile kırmadan dökmeden çözülebilmektedir.
    Kameralı su kaçağı tespiti yöntemi sizleri görünen ve görünmeyen masraflardan korur. Atık su borusunda oluşan bir çatlama, conta eskimesi veya tıkanma gibi sorunlar su kaçağına sebep olabilir. Bu sorunları anlamamız için pimaşın içini görmemiz gerekir. Kamera kafasında ışık olan manuel olarak boruda ilerleyen bir sistemdir. Termal kamera ile su kaçağı tespitinde ise sıcak su bölmesi olması şartı ile yapılabilir bir işlem olup. Evdeki her türlü sıcak su boru hattına su verilir. Sorun anında tespit edilir. Eğer dediğim gibi sıcak su bölmesinde ise sorun. Çok basit ve %100 başarım oranına sahiptir. Evet arkadaşlar bir konumuzun daha sonuna gelirken yarın bir makalemi daha paylaşıcam. Eğer bir kişiye bile faydalı olabiliyorsam ne mutlu bana. Hepinize en içten sevgilerimi gönderiyorum. Sağlıcakla kalınız. İyi forumlar dilerim. Aklınıza takılan herhangi bir soruyu forumdan - konu başlığından sorabilirsiniz. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıcam.

• Selam,

Diğer forum başlığında ilgili bir soru sormuştum...

http://forum.donanimhaber.com/m_108590457/tm.htm
  • Vermiş olduğunuz bağlantıya cevap verilmiştir. Aklınıza takılan farklı bir sorun olursa, elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım.
  • Sorunlarınızın çözümü içinwww.protesisat.com.tr den de destek almanız mümkündür.
  • aynen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenixco -- 25 Ekim 2020; 9:26:36 >
  • Meba Tesisat

- Kameralı Su Kaçağı Tespiti
    - Cihazla Su Kaçağı Tespiti
    - Su Kaçağı Tespiti Ve Tamiri 0532 497 97 60
  • Firma tanıtım alanı burası değildir saygı değer meslektaşlarım. Link atıp gitmekle forumsever olunmuyor. Lütfen firmanızı uygun başlıkta ve kendinize ait konuda tanıtırsanız çok memnun olurum. Böylece oluşabilecek kirliliklerden kurtulmuş oluruz. Saygılarımı ve selamlarımı iletirim.
    Evet arkadaşlar su tesisatı, su tesisatçısı ve kameralı su tesisat hizmetleri ve sorunları hakkında tüm sorulara kesinlikle elimden geldiğince cevap vermeye çalışıcağım. Herkese iyi forumlar dilerim. Su tesisat işleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliayaz.bati -- 11 Kasım 2015; 0:29:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.