Şimdi Ara

Kameram Plazmada Çalışmıyor??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Canon Legria FS200 aldım fakat televizyona bağladım çalışmadı.Yardımcı olabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stranchs -- 26 Mart 2010; 22:08:46 >

• Öncelikle yardımcı olamayacağım için üzgünüm.Ben sadece şunu yazmak için girmiştim;

şu CANON'ların neden zoom olayı böyle abartılı.

Şu ana kadar hayatımda en fazla 20 zoom görmüştüm ama sonra bugün DVD'ye kayıt yapan bi CANON'un 30 olduğunu görünce şaşırdım ve açıkçası gereksiz buldum,sizinki ise 41 zoom.İnanılmaz.

Bu kadar zoom abartısı olacağına koysaladrı en az bi 720p güzel güzel kayıt yapsaydı..bi insana maksimum 8-10 zoom yeter ne kadar makro çekecek olsa bile...(bence tabi)

umarım sorununuz çözülür..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

Öncelikle yardımcı olamayacağım için üzgünüm.Ben sadece şunu yazmak için girmiştim;

Şu ana kadar hayatımda en fazla 20 zoom görmüştüm ama sonra bugün DVD'ye kayıt yapan bi CANON'un 30 olduğunu görünce şaşırdım ve açıkçası gereksiz buldum,sizinki ise 41 zoom.İnanılmaz.

Bu kadar zoom abartısı olacağına koysaladrı en az bi 720p güzel güzel kayıt yapsaydı..bi insana maksimum 8-10 zoom yeter ne kadar makro çekecek olsa bile...(bence tabi)

70x zoomdan haberin yok sanırım.arkadaşın kamerası sd kamera tv hd ise görüntü iyi olmaz çamur gibi olur kamerada hd olacak.bağlantı kablolarında hata olablir.crt(tüplü) tv de deneyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sony kamera -- 27 Mart 2010; 20:47:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sony kamera

quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

Öncelikle yardımcı olamayacağım için üzgünüm.Ben sadece şunu yazmak için girmiştim;

70x zoomdan haberin yok sanırım.arkadaşın kamerası sd kamera tv hd ise görüntü iyi olmaz çamur gibi olur kamerada hd olacak.bağlantı kablolarında hata olablir.crt(tüplü) tv de deneyin

evet 70X zoomdan haberim yoktu ama gigapiksel olayını duymuştum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.