Dostlar merhaba yeni bir laptop alacam işlemci, ram, hdd, ekran kartı, hiç bir şey benim için önemli değil benim için önemli olan tek ama tek şey dahili kamerasının iyi olması şu an kullandığım laptopu değiştirme sebebim bu zaten harici webcam alıp takabilirsin dediğinizi duyar gibiyim ama harici kamera benim işimi görmez, dahili kamerası en iyi laptop hangisidir ve kaç megapikseldir, bilenler anlayanlar yardımcı olursanız sevinirim fiyat ve diğer donanım önemli değil ama 2500ü geçmezse daha iyi olur, Teşekkürler...
İyisi kötüsü yok maalesef hepsi aynı kalitede. Ne alırsanız alın sonuç değişmeyecek. Kalite arıyorsanız tek çözüm harici webcam kullanmak
yaa şu an benim laptopun kamerası 0.3 megapiksel ama yeni laptoplarda 1.3 olanlar var yani hepsi aynı değil ama daha da iyisi var mıdır en iyisi kaçtır hangisidir derdim bu :)
Sırf kamerası için laptop alacaksan onun yerine git bir tane iyi wepcamera al daha iyi olur. 1.3 Kamerası olan bir dizüstüne vereceğin paradan çok daha düşük fiyata 3.0 M olan kamera alırsın.
Kendi mesajımdan alıntı: Dostlar merhaba yeni bir laptop alacam işlemci, ram, hdd, ekran kartı, hiç bir şey benim için önemli değil benim için önemli olan tek ama tek şey dahili kamerasının iyi olması şu an kullandığım laptopu değiştirme sebebim bu zaten harici webcam alıp takabilirsin dediğinizi duyar gibiyim ama harici kamera benim işimi görmez, dahili kamerası en iyi laptop hangisidir ve kaç megapikseldir, bilenler anlayanlar yardımcı olursanız sevinirim fiyat ve diğer donanım önemli değil ama 2500ü geçmezse daha iyi olur, Teşekkürler...