Bildirim
KAMERASIZ İNTERNETİ OLAN TELEFON TAVSİYESİ
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
BAŞKA BİR TEKLİFİ OLAN YOKMU YA..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan_27 -- 10 Eylül 2013; 15:40:11 > -
-
Sahibinden de bile yokmuş , çok güzel bir telefon , ses konusunda başarılı bir cihazdır. Bulursan kaçırma al hemen -
quote:
Orijinalden alıntı: ÇaĞLaR..
Sahibinden de bile yokmuş , çok güzel bir telefon , ses konusunda başarılı bir cihazdır. Bulursan kaçırma al hemen
AH Bİ BULABİLSEM HİÇ KAÇIRMAM AMA SAHİBİNDENDE YOKSA HİÇ BİR YERDE YOKTUR BENCE -
W950 yi bulamassan birde m600 var ona bakabilirsin bulma olasığın biraz daha yüksek bunların dışında sony de zor nokia 6030 falan da ben girebildim -
quote:
Orijinalden alıntı: ouzqan
W950 yi bulamassan birde m600 var ona bakabilirsin bulma olasığın biraz daha yüksek bunların dışında sony de zor nokia 6030 falan da ben girebildim
m600 de yok kardeşim ya arıyorum onada baktım oda yok deli olucam ya -
quote:
Orijinalden alıntı: serkan_27
quote:
W950 yi bulamassan birde m600 var ona bakabilirsin bulma olasığın biraz daha yüksek bunların dışında sony de zor nokia 6030 falan da ben girebildim
m600 de yok kardeşim ya arıyorum onada baktım oda yok deli olucam ya
kameralı istesen istemediğin kadar buluruz da kamerasız zor hocam ya hele sony de w950,m600 bunların dışında yok herhalde nokia baksan daha iyi olur hocam . -
BB 8820 NOKİA E61
Polis Okuluna Mı Girdiniz ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kapkara Kartal -- 10 Eylül 2013; 20:59:48 > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: serkan_27
quote:
m600 de yok kardeşim ya arıyorum onada baktım oda yok deli olucam ya
kameralı istesen istemediğin kadar buluruz da kamerasız zor hocam ya hele sony de w950,m600 bunların dışında yok herhalde nokia baksan daha iyi olur hocam .
valla hocam benim elimde olan bişey degil yoksa telefonum s2 gayette memnunum ama işte orda istemiyorlar sony olmak zorunda degil ya hangi marka olursa olsun ama yok hiç biri yok
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kapkara Kartal
BB 8820 NOKİA E61
Polis Okuluna Mı Girdiniz ?
evet kardeşim polis okulunu kazandım ama o dedigin markalarda yok nere baktıysam yok .. :( -
Hocam bence bekleyin bizim polis okuluna giden arkadaslar 1.Siniftin yarisinda aldilar hep telefon piyasayi yoklayin once ona gore alirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sony walkman f804 olabilir telefon olarak değil de internet olarak kullanırsınız kullanıyorum ve memnunum -
quote:
Orijinalden alıntı: X-Slim
Hocam bence bekleyin bizim polis okuluna giden arkadaslar 1.Siniftin yarisinda aldilar hep telefon piyasayi yoklayin once ona gore alirsiniz
hocam piyasayı yokluyorumda telefon olsa beklerimde telefon yok :( -
Suanlik normal bir telefon alin hocam sonra alirsiniz internetli telefon :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: X-Slim
Suanlik normal bir telefon alin hocam sonra alirsiniz internetli telefon :)
valla görünüş oyle hocam hadi hayırlısı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X