Şimdi Ara

KAMİL KOÇ YOLKART KOMEDİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
6.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kamil koç eski günlerini zaten aratıyordu.Bu olay iyice bardağı taşıran son damla oldu.

Bu yaz turkcellin kampanyası vardı kamil koçun yolkart üyesi turkcellilere 2 bilet alana 1 bilet bedava.1 bilet alana turkcell şifresiyle yüzde 50 puan veriyordu yolkarta.İkisi için ayrı ayrı şifre alacağımıda bilmiyordum orası ayrı bir sorun sırf o yüzden de kavga ettim.

Nese ben ikisi için ayrı ayrı şifre aldım puanlarıda kavga dövüş karta yüklettirdim bir bilet bedavaya gelecek kadar kampanyanın dediği puanım vardı.YOLKART benim üzerime kayıtlıydı.Her otobüste sadece 1 koltuk puan kullanımıdan yararlanabildiği için ben bir buçuk haftadan önce bileti almak istedim kardeşim için.

Ama göriyimki o da ne sadece bay tercihi yapabiliyorum ve adıda değiştiremiyorum biletin.Kamil koça derdimi anlattım kardeşim için alıcam ama değişiklik yapamıyorum bilette dedim.Onlarda yolkartta sözleşmede öyle bir madde varmış.Puanla alınan biletler sadece yolkart üyesine düzenlenirmiş.Baktım sözleşmeye öyle üstü kapalı var madde.Tamam iyi hoş var hayatımda gördüğüm en saçma madde.Bilet alırken kendimden başka kişiler adına alabiliyorum onlar puan getiriyor sorun yok iş puan kullanmaya gelince böyle komik abzürt bir durum var.

Bu derdimi önce online müşteri hizmetlerinden sonra yazıhaneden anlattım.Zaten oraya oturtmuşlar papağan gibi aynı şeyi söylüyorlar.Birşeyden anladıkları yok.Telefonla müşteri hizmetlerini arayım dedim.BU üçünede dedim yolkartımı kimlik fotokopimi veriyim.Gidip otogara muavine şofore söyliyim böyle böyle diye.Yok efendim illa benim adıma düzenlendiği için olmazmış.ULAN sanki kaçak göçmen yolluyoruz kardeşimi yolluyoruz.Telefonda bide demez mi puan kullanan yolcularımızın kimlik kontrolü yapıyoruz .Dedim muavinleriniz dört dörtlük zaten uçak firması gibi çalışıyorsunuz dedim.Kimlik kontrolüymüş kaç kere yolculuk ettim öyle geçip gidiyorlar sadece bir işaret koycak bu kadar.

O puanlar 10 ekime kadar geçerli kampanya koşullarında öyleydi.Madem benim bu durumuma çözüm bulmuyorlar bende 10 ekim günü gece express rahat hat arabasından çiftli koltuktan bileti alırım o koltuk boş olur. Beni yolcu gelmedi diye ararlar bende telefonu açmam inş peronda yolcu gelmedi diye beklerler ve ceza yerler.Kendi çapımda protesto ediyorum bu yaptıkları için KAMİL KOÇU.

METRO zaten hizmet kalitesi yerlerde.Mafia sahibi bir firmadan o kadar olur zaten.Pamukkale ya da ULUSOY şuan en iyi alternatif gibi.Hepsi birbirinden sorunlu zaten.Kötünün iyisine katlanmak lazım.Burdan kamil koçla seyahet edeceklere sesleniyorum.KAMİL KOÇ ufacık sorunumu çözmek için elini kıpırdatmamıştır.Her türlü öneriyi sundum.KAMİL KOÇUN YOLKART KOMEDYASINI PROTESTO EDİYORUM.

• Kamil Koç zaten yolkart kullanımında çok garip şeyler yapıyor. Geçenlerde yolkartım yokken tanımadığım birinin kartını kullarak indirim yaptılar. Bu yasal mı diye sordum, müşteri temsilcisi yasak dedi ama sonradan onlar bayi bilmem ne diyerek geçiştirdiler. Bayiler kendi kartlarıyla indirim yapıp topladıkları puanlarla bilet mi alıyorlar nedir bilmiyorum.

Müşteri temsilcileriyle yazışmaların da detayını ekleyerek uzun uzun anlattım yaşadıklarımı blogumda.

Kamil Koç Yolkart İndirimleri Ne Kadar Anlamlı?
  • puan vereceklerine yolkartın varsa indirim yapsın.
    ne anadoluda puanlarım bilet fiyatına erişebildi. ne de kamilkoçta. fark eden bişey de yok.
    yani 1 kere puan ile bedava yolculuk yapacaktım dedim. 45 lira olan biletler puanla bilet almaya gittim diye mi nedir bilmem ama 60 lira oluvermişti. dedim puanına da biletine de. 60 lira puan kazancam diye uğraşmak yerine, gittim ismailayazdan 40 liraya bilet aldım. bi tarafınızda kalsın o puanlar diyip köşeme çekildim.
    belli başlı kalitesiz firmaların otobüslerine binmem, gerisi arasında fiyat farkına bakar alır geçerim. yolkart mı o da neymiş? var ama kullanmıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.