rahat hat mı_? tekli koltukta mısın ? servis yaptılar mı? yapmadılarsa ya da bir daha yaptıklarında biscotti al hocam (tabi daha önce denemediysen :D) yanına da nescafe
on numara oluyor vallaha :) hatta aç gözlülük yap 2-3 tane al , sonra pişman oluyor insan :DDDD
quote:
Orijinalden alıntı: jizzy quatily
rahat hat mı_? tekli koltukta mısın ? servis yaptılar mı? yapmadılarsa ya da bir daha yaptıklarında biscotti al hocam (tabi daha önce denemediysen :D) yanına da nescafe
on numara oluyor vallaha :) hatta aç gözlülük yap 2-3 tane al , sonra pişman oluyor insan :DDDD
Alıntıları Göster
yolculuk güzel geliyor mu?bana otobüs yolculuğu güzel geliyor.kitap gazete falan olursa ne güzel filmde olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: naberabi
yolculuk güzel geliyor mu?bana otobüs yolculuğu güzel geliyor.kitap gazete falan olursa ne güzel filmde olsun.
Hic güzel değil hocam uyuyamiyorum malak gibi yolu izliyorum
Hic güzel değil hocam uyuyamiyorum malak gibi yolu izliyorum
nick-mesaj
Yere düşen yolcuları ne yapıyorsunuz?
quote:
Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit
Oo hadi bakalim hayirli yolculuklar.
Eyvallah hocam vardik sağ salim
Hadi gözün aydın. Bende bu gece kaçıyorum İstanbuldan. 10 günlüğünede olsa, mutluyum.
quote:
Orijinalden alıntı: hkD
Hadi gözün aydın. Bende bu gece kaçıyorum İstanbuldan. 10 günlüğünede olsa, mutluyum.
Ben de Tekirdag'a geciyorum hocam biraz sonra,İstanbul'da kalinmaz :)
quote:
Orijinalden alıntı: jizzy quatily
Yok hocam normal hatla geldik kiz arkadasimla.Ben göremedim biscotti falan tutku aldim :)