Şimdi Ara

KAMP KITAPLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 12yim sadece ayt kasıyorum şu aralar ama 15 tatil ve önceki haftasında tyt pekiştireyim diyorum kararsızım piyasadaki kamp kitaplarında.

3 ü arasında kararsızım:
    Parafın yeni kamp kitabı çıkmış güzele benziyor
    Bilgi sarmalının kamp kitabı geçen sene kullananlar övüyor gördüğüm kadarıyla
    Endemik yayınlarının yan çarı olan ekstrem 7 günde tyt sayısal kitabı (eski eksTRem yayınları değil farklı bu)

Hangisi sizce? Deneme çöz diyenler olacak ama tatil boyunca 10 a yakın genel deneme çözmeyi düşünüyorum zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SystemFailure00 -- 5 Ocak 2020; 23:24:26 >

• Hepsini inceledim
    Paraf: Çok şekilli sorulara yönelmiş ösym bu kadar sormuyor (LGS gibi)

Endemik: Sorular kaliteli ve çok uçuk sorular barındırmıyor

Bilgi sarmal: Orta seviye bir kamp fakat ben pek ısınamadım.
  • Yani en çok endemik de ısındınınız anladıgım kadarıyla. Endemik ayt sbları ile almasam da cevremden muhattap olmuştum ama tyt kitaplarını hic gormedim soruları yeni nesil değil mi ? Siz kullandınız mı inceledeniz mi?
  • Ösym tarzına gayet uygun şahsen msü sorularını da çözdüm ve o kadar abartılı acil yayınları gibi sorular gelmiyor. Endemik sınava yönelik iyi bir kitap fakat ufuk açıcı bir kitap beklentin var ise doğru tercih değil. Sitesinden örnek sayfalarına ulaşabilirsin kamp da dahil olmak üzere.

Not:Kamp için fikrim değişmezse endemik gibi görünüyor.

Link:
    www.endemikakillitahta.com
    Endemik Yayınları
    https://www.endemikakillitahta.com/kitaplar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi creos -- 6 Ocak 2020; 19:46:28 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.