Şimdi Ara

kamp yapıcaz bi bakın (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evet beyler eve geldim ve yaşıyorum çok sükür.Gercektende muhtesem bir yer.Tabi ilk gittigimiz icin bulmakta sorun yasadik tabi.Topkapida inip kemetburgaz otobusune bindik.Fakirlik böyle bisey iste oysaki arabamiz olsaydi iyi olurdu ormanin icine gitmek icin baya fazla uzun bir yol var tabi biz yoldan degil ormanin icinden gitmeyi tercih ettik.Telefon neyseki cekiyordu.Arada sirada navigasyona bakiyorduk.Ormanin biraz ortlaarinda buyuk nehir,göl Var.artik her neyse.Tabi haritada baya uzak gosteriyordu.rahat 3km vardı benim tahminimce.Neyse kendimize biyer sectik ates yaktik falan filan.Konserveler catal bicak nescafe falan hersey vardı.büyük cezvede getirmistim zaten.İlk başta suyu doktuk atesin uzerine koyarken.2.sinde hersey sorunsuzken icine atesin külleri flaan filan dokuldu.Döküp yeniden yaptik.Müzik falan filan hersey cok güzeldi.Ayı domuz falan filan karsilasmadik.Seslerini bile duymadık.Fakat acayip derecede kopek var.Normalde kopekten korkmam ama bi an ormanin icindeyken 6-7 kopek surusu kovalamaya basladi nasil korktum anlatamam baya bi kostuktan sonra biraktilar.Zaten o bolgeye bidahada donmedik :D Gidilmesi gereken yerlerden biri.Ama boyle yerlere gidicekseniz yazın gitceksiniz aslında ve gercekten cok fazla kopekler var.Umarim her gidisimde kopek gorurum.Başka biseyle karsilasmadigim icin cok mutluyum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Önerin hicte isime yaramadı.Ama yinede saol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.