Şimdi Ara

kamp yapıcaz bi bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba beyler. Arkadasla bikac gun icerisinde Belgrad ormaninda kamp yapicaz.İlk deneyimimiz.1gun kalicaz(sabah gidip diger gün öglen gelicez.Onun icin fazla birsey almamiz gerektigini dusdusunmuyorum.2 kisilik çadır alicaz onerisi olan varsa çadır konusunda yazabilir.ÇAkı, çakmak vb küçük seyler zaten var.Yemek konusu icin konserve plastik tabak setler vb dusunuyoruz.Daha once kamp yapan ve bu konuda tecrubeli kisiler oneride ve yardimda bulunabilirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstftrl -- 24 Ocak 2015; 19:53:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 gün kamp yaptım orada pmden sorularını yaz detaylıca cevaplarım bugün
  • ormana gidip konservemi yiceksiniz.mangal felan yapın
  • 1 gun kalicaz zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: tamam sakinim

1 gün kamp yaptım orada pmden sorularını yaz detaylıca cevaplarım bugün

Profilini goremiyorum.Yanina neler goturdun vs detaylica yazarmısın

• quote:

Orijinalden alıntı: Mütercüman

ormana gidip konservemi yiceksiniz.mangal felan yapın

Katılıyorum. Kamp yapcaksanız et, tavuk, sucuk tarzı şeyler alın. Uyku tulumu almayı unutmayın. Gece çok soğuk olabilir ona göre mutlaka sıcak tutacak şeyler alın.

Heveslendim var ya. Arkadaşlarla ateş yakıp başında içkini içeceksin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşi o kadar abartmadik daha suan sadece sigara muzik falan filan takilicaz.Yemek konusuna gelirsekte bende biliyorum sucuk falan filan goturmeyi.Ama neyle isiticaz tup falan filan gotur demeyinde.Normal kamp atesinde olurmuki duzgun bi sekilde?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstftrl

İşi o kadar abartmadik daha suan sadece sigara muzik falan filan takilicaz.Yemek konusuna gelirsekte bende biliyorum sucuk falan filan goturmeyi.Ama neyle isiticaz tup falan filan gotur demeyinde.Normal kamp atesinde olurmuki duzgun bi sekilde?

Sucuğu yerdeki odun parçasına geçir ve pişir.

• Orda hayvan falan varmi peki?

• quote:

Orijinalden alıntı: mstftrl

quote:

Orijinalden alıntı: tamam sakinim

1 gün kamp yaptım orada pmden sorularını yaz detaylıca cevaplarım bugün

Profilini goremiyorum.Yanina neler goturdun vs detaylica yazarmısın

Biz kurban bayramında gittik 4 arkadaş. 4 kişilik çadır vardı birde tulumlar.

Öncelikle yemeklerden bahsedeyim.

Hazır çorba ve hazır makarna(makarneks) ile 1 gün yeter konserveye gerek yok.

Bunları pişirmek için jelli ocaklardan alacaksın(ateş yakmak yasak ama biz gizlice yakmıştım geceleyin :D) Sen genede al 5 lira bir şey lazım olur.

Bunların dışında biz kampı koşu yolunun 1.500 metresinden direk yukarı çıktık orada yaptık.

Bak bir de su önemli bizim suyumuz yoktu habire çeşmeye gidiyorduk 5 litre su alın yanınıza.

Domuz sesleri duydum ama gelmedi gece çıktık kör zindanda ateş yaktık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamam sakinim -- 24 Ocak 2015; 20:08:36 >

• Yanınıza çakmak alıp topladığınız odunları yakın. Ama ateşin etrafına taşdan bir çember örün. Yukarda arkadaş yazmış yasak filansa dikkat edin. Sucukları pişirmek için tahta şişler var onlardan alın. Marketlerde plastik bardak tabak gibi şeylerin yanında olur. Su için yanınıza 1,5 litrelik petlerden alın birer tane.

• cok tesekkur ederim.Fakat sucuk disinda yukardada belirttigim gibi konserve falan filan almak istiyoruz.Hic ugrasmadan acip yemek icin.Birde sicak su lazim bize.Nescafe falan filan anlamissindir zaten.cezve falan alip ateste isitsakmi yoksa oneriniz var mi?

• tamam sakinim kullanıcısına yanıt
    Hocam sen Belgradamı gittin? Bide belgradda guris ucreti falan filan yok dimi Bazi kamp alanlari ucretli oluyor ya mesela

• Belgradta kamp yapmak yasal mı onu öğrenin ilk önce

• quote:

Orijinalden alıntı: DejaReM

quote:

Orijinalden alıntı: Mütercüman

ormana gidip konservemi yiceksiniz.mangal felan yapın

Katılıyorum. Kamp yapcaksanız et, tavuk, sucuk tarzı şeyler alın. Uyku tulumu almayı unutmayın. Gece çok soğuk olabilir ona göre mutlaka sıcak tutacak şeyler alın.

Heveslendim var ya. Arkadaşlarla ateş yakıp başında içkini içeceksin.

Zıkkım iç

• dostum sizinki kamp değil piknik olmuş. Yazın takımları alıp toroslara gitmenizi öneririm.
  • Kuş avlayıp kızartın fasulye konservesimi yiceksinuz

• Kahve için cezve yerine termosla sıcak su götürebilirsiniz. Ateş yakamazsanız eğer sıcak su garanti olur. Bu sizin keyfinize kalmış. Sanırım ilk kez gitceksiniz. Bence kendiniz gidin görün, istediğiniz şeyleri alın ve deneyin. Dikkat edin kendinize. İyi eğlenceler kardeşim.

@Turkish_Union-687
    Seni görmezden geliyorum.

• doğayakaçış ve gezenbilir gibi siteleri inceleyin istersen orada birçok soruna cevap bulabilirsin. Bir de çadırı kurduğunuz yerde yemek yemeyin gece yemek artıklarına çeşitli hayvanlar gelebilir. Mümkünse uzakta tüketin ve kalanları da bir ip yardımıyla ağaca yüksek bir yere asın. bu mevsimde geceleri çok soğuk olur. Kaliteli uyku tulumlarınız olmadan çok rahatsız olursunuz. Hava kararmadan tüm işlerinizi halledin geceye bırakmayın. Son olarak hangi noktada kamp kurduğunuzu yakınlarınıza bildirin.

• quote:

Orijinalden alıntı: DejaReM

Kahve için cezve yerine termosla sıcak su götürebilirsiniz. Ateş yakamazsanız eğer sıcak su garanti olur. Bu sizin keyfinize kalmış. Sanırım ilk kez gitceksiniz. Bence kendiniz gidin görün, istediğiniz şeyleri alın ve deneyin. Dikkat edin kendinize. İyi eğlenceler kardeşim.

@Turkish_Union-687
    Seni görmezden geliyorum.

B L O K

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.