Bildirim
Kamp Yeri
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Datca marmaris taraflari.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyberCombat -- 28 Temmuz 2015; 21:14:34 > -
Datça marmaris tarafları iyidir bence ,kalabalık yerler çok kalabalık tenha yerler çok tenha (en fazla3-4 kişi) kısacası güzel bir yer bulursunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Biz eskişehirde yaşıyoruz gideceğimiz yerin belli olması lazım yani malzemeleri toplayıp otobüse atlayıp gidicez kamp alanına datça marmaris taraflarına bakıcaz teşekkürler -
Ben de bu yaz otobüsle yaz Muğla'da Kabak Vadisine gittim merkeze 1,5 saat uzaklıkta sabah 8:30 dan akşam 20:30 kadar saat başı servisi olan biryer. Son durağa vardığınızda kamp alanlarına dağdaki parkurdan 35 - 30 dk ada yada özel jeepleri kullanarak oradan çok daha kısa sürede gidebilirsiniz. Denizi güzel yer yer soğuk su akıntısı var. 10larca kamp alanı var hepsi birbirinden şirin. keyfinize ve manzarasını beğendiğiniz yere göre seçebileceğiniz seçenek bol. Akşam yemeği ve kahvaltı şeklinde çalışmalarının yanında sadece çadır ücreti vererek de kalabilirsiniz fakat 2 3 tane olan büfeler hem pahalı hem aradığınızı bulamayabilirsiniz. Kabak Vadisi'nde 1 saat normal 30 dk ise biraz extreme olmak üzere 2 farklı parkurdan ulaşılan bir şelalesi var. yer yer ufak şelaleler havuzlar oluşturmuş ve girip yüzebilirsiniz suyu gayet soğuk :D. Denize gelirsek kıyıda biraz dalgalı sahil ise çakıllardan oluşsa da gitmeye değer.
https://www.youtube.com/watch?v=sUkGVdvRa6Y bu linkte yer yer kabak vadisini çektim umarım yardımcı olur.
-
kamp alanlarının hepsi paralı. önce bu bilinsin lütfen. her yer tesis.
bu hem iyi hem kötü. iyi çünkü wc yemek dus var. kötü çünkü extra gider demek.
in cin top oynayan bir yer arıyorsanız, begendiginiz bir kıyının yanına kampınız kuurun.
gezin yani. çünkü mugla antalya arasında ulaşımın sıfır olldugu sadece yürüyerek gidilebilen koylar mevcut.
görün bakın.
hem ulaşım hem plaj hem ücretsiz derseniz, patara karakum mevki. yani antalya tarafı değil mugla tarafı.
çünkü o plaj çok büyük.
ama sizin en büyük sıkıntınız AKDENİZ yazmanız. kendinize ilçe belirleyin.
son not, gezenbilir sitesine bakın -
Antalya'ya gittim bu yaz 1 tane camping alanı bulamadım.Kemer tarafına baktım yok,Lara tarafında yok.Merkez de buldum bir tane ama yeni açılıyormuş diye su vb yokmuş.Fethiye desen öyle Ölüdenizde camping alanı yok dağın tepesinde var bir tane. -
Oludenizin orda yok. Ama Ölüdeniz ile patara arasında 4 tane plaj kenarı paralı kamp alanı var. Dag yamacındada 2 tane paralı alan var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 31 Temmuz 2015; 17:09:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sarıcakaya mayıslar taqrafında akdenizi aratmayacak guzellikte yerler var sessız sakin akan dereler var kenarları serin oluyor biz çok kamp yaptık o taraflarda -
Ölüdenizde var, Kelebekler Vadisinde kamp alanı var.
Ben kamp olayında kalabalığı sevmiyorum, yalnız olmak lazım. İnsan sesi, motor sesi olan yerler beni tatmin etmiyor. İlla deniz olacak diyorsanız öyle yerler bulmanız hayli zor.
Manavgatta bazı köyler var oraları tercih edebilirsiniz. Yaz döneminde nasıl olur bilmiyorum ama mayıs başında kimse olmuyor. Korsan koyu benim favorim ama yaz döneminde tekne turları falan uğrar, yerli halktan da gelenler olur ama kalan olmaz. -
Ramazan bayramında 2 kuzen Datça'da çadır kurduk. Ovabükü denilen mevkiide denizi inanılmaz temizlikte ve ortam çok sakindi. Sahilin bir ucunda çadır kurabiliyorsunuz. Diğer ucunda ise pansiyon restoran market falan mevcut ihtiyaçlarınızı ordan giderebilirsiniz. Biz çok memnun kalmıştık kimse kimseye karışmıyordu. Aracınız yok ise datçadan geçmek zor olabilir servis varmı yokmu bilmiyorum. Datça merkezden bir 15-20 dk sürüyor yol araç ile ulaşımda. Eğer araç ayarlayabilirsenizde yarım adanın sonunda Knidos antik kent var sakın gitmeyin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X