Şimdi Ara

Kampa Çıkıyorum; Bol Ss'li olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
9
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2010 girişli dh üyesiydim, maaşımı tam yatırmayıp kafalarına göre kesinti yaptıkları için 2013-14 sezonunda ayrıldım ve şimdi tekrar buradayım..
    Topic: Ortalama 1.5 aydır kendimi motive ettiğim ve son 2-3 haftamı konu üzerinde derin araştırmalarla geçirdikten sonra kamp planımı hayata geçirme kararı aldım.
    Genel Plan: Antalya'dan yola çıkıp, Olimpos-Çıralı, Adrasan, Demre, Kaş, Ölüdeniz(kelebekler vadisi de var tabi ki), Akyaka, Marmaris, Datça, Bodrum(datçadan feribotla Bodrum'a geçiş var) Didim, Kuşadası ve şuan aklıma gelmeyen diğer birçok görülesi yerleri de gezerek ayın 20'sindeki Zeytinli Rock Festivaline yetişecek şekilde gerçekleşmesini umduğum bir seyahate bugün çıkıyorum..
    Amaç kafa dinlemek ruh dinginliği falan değil; ben istiklalde Galata kulesine deyip taksim metroya dönmekten hoşlanırım mesela.. Ama şu kamp işine acayip sardım, fena gaza geldim yanisi.
    Herşeyi en uygun, ucuz artık nasıl indirime denk getiririm diyerekten aldım.
    Yemeklerin hepsi kısmı A101-Bim Ortaklığı'ndan sağlandı. Gitmeden önce Bikaç da pilaki daha alacağım.
    Gene DH sayesinde gördüğüm Xiaomi(galiba böyle yazılıyordu) 10400 mah'lık(sadece 59'90) powerbank'ımı da yanımda götüreceğim.
    Şu var ki benim tüm yazlarım köyde geçmiştir, ota böceğe hasret bi yaşantım olmadı çok şükür ama sahil kum güneş'i, yolun insana kattıklarını ve öğreteceklerini istediğimden dolayı çıkıyorum bu yolculuğa. Hatta çıkıyoruz; 2 kişiyiz;
    Ben Orçun Sami; 20 yaşında yarışmaya Antalya'dan katılıyorum 😝 neysesi
    iTü'de 2014 girişli mak. fak. Îmâlat müh. Öğrencisiyim(hazırlık okudum evet)
    Kyk dışında gelirim yok..
    Yol arkadaşımında benim genetik okuyan versiyonum; o bildiğin doğa hastası; ağaç kesilse duygulanacak kadar naif bi arkadaş.. Ama ad falan vermiyorum şimdilik ona sorup eklerim..
    Sizi Ss'siz bırakmamaya gayret edeceğim.
    Olimpostan, Adrasan'dan, Kelebekler Vadisinde çekmek istediğim yıldızlı gecelerden ve yol boyunca olan biteni internetimin el verdiği müddetçe anlatmaya çalışacağım.
    Yolculuk otostopla&blablacar ile gerçekleştirilip, ücretsiz kamp alanlarında konaklamak suretiyle minimum giderle kapatılmaya çalışılacaktır.
    Fotoğraftaki içkileri çantaya koyamadığım için bıraktım; sabun şampuan vs de ekleyeceğim artık bir şekilde..
    Kitaplardan:
    Erken kaybedenler-Emrah serbes
    Mahalleden arkadaşlar-Selçuk aydemir
    Göğe bakma durağı-Turgut Uyar
    Ah muhsin ünlü-Onur ünlü
    Bu 4'dünü aldım, bitirir miyim emin değilim ama o kadar saat ne yapacağım diyince pek de bişey gelmedi aklıma..
    Işte durum böyle; bundan sonra yazılar değil ss'ler konuşacak.. Öğleden sonra istanbuldan gelecek bi araçla(blablacardan anlaştığımız) olimposa yola çıkacağız saat 3 gibi..
    Sağlıcakla kalın efem..
     Kampa Çıkıyorum; Bol Ss'li olacak Kampa Çıkıyorum; Bol Ss'li olacak Kampa Çıkıyorum; Bol Ss'li olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bol bol su iç böbrekler susuz kalmasın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip merakla bekliyoruz

• Para bol galiba
  • Önlerden

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel konu
  • Orman mi deniz mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Erken Kahvaltı SS'li
    4 ay önce açıldı
    Oyun geçmişim (Bol SS'li)
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Takip

• Nereye mıcacaksın?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kelebekler vadisi tırt gibi hocam bu yaz gittim onun yerine saklı kente git bence.

• .Hiç biyerde doğru düzgün internet yok, sahilde de tam çekmiyor.. Neyse; sağlam wi-fi bulduğum yerlerde dahasını da atacağım..
    Ana mesaja ekleyemesin post post atacağım mobilde net zor..
    Ama çok güzel buralar.. Olimpos sahile çadırı attık, sabahın ilk ışıklarıyla uyanıp denize girdik. Gece de 3 kişilik ayrı bi grupla tanıştık. Ateş yakıp marshmallow'larımızı yedik..
    Olimpos'un içi de ayrı güzel, tam gezmelik. Vidyolar çekiyorum ama net sıkıntı işte..
    Şimdi olimpos girişinin oradayız.. Ekmek aldık domates peynir aldık.. Yemeklerin bile tadı güzelleştiriyor buralarda.. Akşama doğru da Adrasan'a gideceğiz..
     Kampa Çıkıyorum; Bol Ss'li olacak Kampa Çıkıyorum; Bol Ss'li olacak Kampa Çıkıyorum; Bol Ss'li olacak Kampa Çıkıyorum; Bol Ss'li olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engineer Who -- 4 Ağustos 2015; 14:11:29 >

• .
     Kampa Çıkıyorum; Bol Ss'li olacak Kampa Çıkıyorum; Bol Ss'li olacak Kampa Çıkıyorum; Bol Ss'li olacak

• .
    Edit: şuan pek fazla resim yüklemiyorum; request exceed lenght tarZı bi hata veriyor.. Wi-fi bulunca atayım; telefon şarjda ama ona rağmen geri geri sayıyor..
    (Ilk resmi atarken 58'di şimdi 55 😂)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engineer Who -- 4 Ağustos 2015; 14:21:49 >
  • Hocam iyi yolculuklar da çantaya aldığın şeylerin yarısı abur cubur yiyecek sıkıntısı çıkmasın ilerde.

Bu arada zeytinliye de gideceğim diyorsun en az 16 gün boyunca powerbank dayanmayabilir fotoları tur bitince ya da şarj edebileceğin alanlarda at bence.
  • FührerHitler kullanıcısına yanıt
    Orası için de baya gaza geldim, kesin giderim dediğim yerlerden., saklıkent dediğiniz hangi saklıkent; Muğla taraflarında duyduğum bi yer var ama emin değilim..

• quote:

Orijinalden alıntı: mX-L4S3R

Hocam iyi yolculuklar da çantaya aldığın şeylerin yarısı abur cubur yiyecek sıkıntısı çıkmasın ilerde.

Bu arada zeytinliye de gideceğim diyorsun en az 16 gün boyunca powerbank dayanmayabilir fotoları tur bitince ya da şarj edebileceğin alanlarda at bence.

Teşekkür ederim;
    Ücretsiz yerlerde kamp kuruyoruz ama camping alanları ve turistik mekanlar var yol üzerinde: normakde bi çay alırım(2-3₺) şarj+wifi(ama 6-7 kişi girince edge gibi hızı oluyormuş) olayını kullanırım dedim. Ama ekmek-domates-peynir aldığımız yerin bahçesi olunca dedik zaten yeterince para verdik :D Biraz serinleşmesini bekliyoruz şuan, sahilden az uzaktayız; sahil çok güzel ama burada alev esiyor; iyi ki ben yok..
    Ara ara mesaj atmaya çalışıyorum işte; sıcağı sıcağına daha güze oluyor..

• severim böyle şeyleri

• Beyler mobilden fotoğraf gönderirken hep hata alıyoru. Bilgisayara geçme fırsatım olursa atarım olmadı dönüşte genel bi konuya dönültürüm..
    Dün soğuk suya gittik, ordan Kekova.. Kekova'da adaları falan gezemedik, gece sandalla açıldığı biraz ona rağmen çok sevdim.. Küçük hoş bir yer.. Bugün de kaş a geldik.. Öğretmen bir çiftler gittik, eğitim sistemini yerdik derken geldik zaten.. Beyler şarj çok dayanmıyor zaten.. Biz Devlet hastanesinin oraya gidip bi bakıcaz olmadı dalış için konuştuğumuz abi teknesinde kalmamızı izin vermişti.. Çok müthiş fotoğraflar ver da atılmıyor işte k.bakmayın..

• Takip

Hocam bu arda interrail Türkiye grubuna üyemisiniz sanki gördüm bu çantayı erzakları

• Kaş'a giderseniz can mocamp'a gidin tam sizlik.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.