|
Kampanya bitti konu kapanabilir (25. sayfa)
-
-
yani mahalledeki arcelik bayi
teslimattan önce arayıp bilgi veriyorlar mı
acaba bu gece verilen siparişler kısıtlamadan önce teslim edilir mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sabah bayiden mailime kesilmiş fatura geldi sonra da aradılar. Akşam iş çıkışı getirin dedim getirdiler. Süpürgeyi başka bayi bugün arayarak getirdi. Sanırım en yakın hangi bayide stok varsa onu yönlendiriyorlar. Bayide kendi yoğunluğuna göre teslim ediyordur. Dün konuştuğum makinayı getiren elaman daha önce haftasonu yasaklarında çalışıyorduk, bu kapanmada da çalışırız diye düşünüyorum dedi, bilginiz olsun -
teşekkür
-
Süpürge kodu var mı arkadaslar?
-
30 nisana uzatmişlar ama bir çok üründe stok yok !
quote:
Orijinalden alıntı: Legend_84
30 nisana uzatmişlar ama bir çok üründe stok yok !birinde olmazsa diğerinde olabülü
philips tv için indirim kodu var mı. ücretle de alabilirim
-
philips tv için kod varsa bende alabilirmiyim ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay1074 -- 28 Nisan 2021; 23:10:2 > -
indirimler bende görünmüyor bitti mi acaba başka bir olayı mı vardır?
-
quote:
Orijinalden alıntı: tolgahan22indirimler bende görünmüyor bitti mi acaba başka bir olayı mı vardır?
-
Buzdolabı almıştım bulunduğum şehirde stokta vardı ama Eskişehir Arçelik fabrikasından borusan lojistik ile kargolamışlar
teşekkürler beyaz eşyayı kaldırmışlar neredeyse
-
quote:
Orijinalden alıntı: shaoleeBugun kahve makinesi icin arcelikten kod alabilen varmi ? bir turlu alamadim
kod ile kac paraya dusuyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: Akhenatonnn
kurulum yaptırmak zorundamıyız,benim kurutma eskidi yeni alsamda yedekte kalsa🤔2400 e nasıl aldınız23 nisan indirimi üzerine sayfada gezerken ek kod çıktı %15 de o kod ile inince 700 km modeli 2400 e geldi
%15 okadar olmuyorki hocam siz alırken daha ucuzdu heralde.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
JBL kulaklık için kod var mıdır
Kahve makineri için kod var mı arkadaşlar
merhaba süpürge kodu olan varmı acaba.
teşekkürler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X