< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asarcik -- 29 Nisan 2021; 16:57:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asarcik -- 29 Nisan 2021; 16:57:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sahibinden dükkanını mı yeniliyorsun Hakancım :) |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Kahve makinesi için de kod güncelleyer misin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
beko müşteri hizmetleri beni şaşırtıyor her gün arayıp henüz makineniz elimize ulaşmamıştır bilgilendirmek için aramıştım diyorlar. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoserdar -- 29 Nisan 2021; 19:37:39 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Kodlar için teşekkür ediyorum hocam. Ama uygulamaya çalışırken böyle bir hata veriyor. Nedendir acaba? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
çerez temizliği < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hocam bekoda geçerli olmuyor nedense ama arçelikteki fırınlarda deneyebilirsiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba. Beko Türk kahvesi makinası için kod yok mu acaba? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 1 Mayıs 2021; 0:22:5 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |