Şimdi Ara

KAMPANYA SONA ERMISTIR VATANBILGISAYAR TUM NOTEBOOK TABLET VE KUCUK EV ALETLERINDE %18 KDV KADAR INDIRIM (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
335
Cevap
7
Favori
13.125
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: CemUsUs

quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

quote:

Orijinalden alıntı: CemUsUs

haber veren arkadaslara tesekkur ederim..

ipad pro aldim 128gb wifi + sim olarak.. kendi kredi kartimin da kampanyalariyla birlikte 2700TL'ye geldi ürün.. yurtdisindan 3,5 sene evvel aldigim ipad 4'ü de emekli ediyoruz böylece :)

3500 TL lik (Sim kartlı model normalde 4000 TL) ürün nasıl 2700 Tl ye geliyor? 3500 harcamaya 800 TL veren bir banka olması muhtemel değil.

ben sizi e90 bmw konularindan tanirim..

hafizam yaniltmiyorsa o zamanlar boyle pesin hukumlu acaip bir insan degildiniz.

yine de "gormedigin alemin otesini bilemezsin" diyerek izah edelim.. finansbanka 18 ayda 80.000TL harcama sozune karsilik bu indirimi aldim.. benzer bir kampanyayi asus pg278q alirken de yakalamistim. o zamanlar 2700TL'lik urun hepsiburadanin verdigi indirimle birlikte cok komik paralara gelmisti..

artik insallah ekstre falan istemezsiniz, inanip inanmamak size kalmis.

X1 konularından hatırlıyorsunuzdur. Ben de şimdi sizi nickinizden hatırladım. Öncelikle cihazınızı güle güle kullanmanızı dilerim.

80.000 TL lik harcama hedefinin 3500 TL lik kısmından 800 TL indirim kazanmanız demek toplamda 18.285 TL kazanacaksınız demektir ki böyle birşey mümkün olmaz. Dolayısıyla siz bu harcama sözünden gelecek tüm indirimi ipad e mal ederek yorum atmışsınız. O nedenle dediğiniz gibi 3500 TL de 800 TL indirim almış olmuyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• niye anlatmakta bu kadar zorluk cekiyorum, anlamiyorum..

alisverisi yaptim bitti, ben zaten 3500 kusur lirayi gozden cikarmistim, bankadan bir mesaj geldi... "eger onumuzdeki 18 ay icinde kredi kartinizdan 80.000TL harcama taahhutu verirseniz bu alisverisinizden 800TL indirim kazanacaksiniz" minvalinde.. benim de hesabima uygun geldi, zaten faturalar, mal alim vb gibi islemlerle misliyle harcadigim bir tutar.. tamam dedim..

oturup oyle 35 tlsine kadar 18.000 kusur tl indirim demektir falan diye hesaplamaniza gerek yoktu. dunyada zaten oyle bir alisveris yok. hayir ben mi cok hesabini bilmez bir adam intibasi veriyorum, yoksa siz mi hic hesabinizi bilmiyorsunuz da herkesi kendiniz gibi saniyorsunuz yarim saattir onu dusunuyorum bu yilbasi aksami..
  • Uygun fiyatlı tablet arayanlar varsa buna bakabilir zira piyasa fiyatının çok daha altında (208 TL) satılıyor ;

http://www.vatanbilgisayar.com/exper-easypad-quad-core-12ghz-1gb-ddr3-8gb-mmc-disk-8-cam-android-44.html
  • Ben de bu akşam mağaza kapanmadan linkteki ürünü aldım..Fiyat hemen yükseldi. Ben 2800 TL'ye aldım 3364'e yükseltmişler..Donanım olarak çok iyi, umarım üzmez.Windows 8. ile geldi cihaz..Acaba hangi sürümde daha verimli kullanırım? Genelde internette gezinti ve video edit, photoshop kullanacağım

http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-y510p-core-i7-4700qm-24ghz-16gb-1tb-8ssd-156-2gb-w8-notebook.html
  • http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-y510p-core-i7-4700qm-24ghz-16gb-1tb-8ssd-156-2gb-w8-notebook.html

Ben de akşam mağaza kapanmadan linkteki ürünü aldım.Ben 2800' aldım ama fiyatı hemen yükseltmişler..Photoshop ve video edit programları için kullanacağım genelde..Windows 8. ile gelmiş cihaz. Acaba hangi sürümde daha verimli kullanırım?
  • xavi06 kullanıcısına yanıt
    Yanlis anlamayin hocam GTX755M ve 1366 cozunurluk yetecek mi? Bence 2800 bile çok..

• Dostum yanlış anlayacak birşey yok, bilgilendirmeniz çok faydalı olacaktır..Bu PC ile oyun falan oynamam. Zaten PC de oyun oynayan biri değilimdir. Adobe Premiere, Photoshop, After Effects falan iş görsü yeter..Bunun için de yeterli donanıma sahip olarak gördüğüden aldım
  • Ah ah asus tp200sayi isimin uzun surmesi nedeniyle alamadim dun, bugun de geri 1000 lira olmus.

Magazadan inceleyerek alirim diye internetten siparis vermemistim

Neyse yine 850leri gorur herhalde gelecek ay turuncu indirim de falan....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm yıl saçma sapan fiyatlar çekip arada keyiflerine göre indirim yapıp stok eritiyorlar hiçbir farkı yok bence dolandırıcılıktan almadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: akbels

Arkadaslarhttp://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-z5070-core-i7-4510u-20ghz-8gb-1tb-sshdd-156-2gb-w81-notebook.html#genel-bakis bu bilgayara karar verdim sizce nasil?

Bu çöp yerine az kullanılmış 2. el düzgün bir laptop alınabilir. Ekran kartının son iki hanesi 70 ya da daha büyük olmalı oyun için. Mesela 770 950 den iyidir.

• ulku0312 U kullanıcısına yanıt
    Oyun için ASUS MU MSİ Mİ ÖNERİRSİNİZ?

• İpad alacaktık vatanbilgisayar.com un şifre sıfırlamadı çalışmadı alamadık.şimdi uçmuş fiyat

• N551jw aldım fakat kullanmadım.satıp satmama konusunda kararsızım çunku masaustu daha cok lazım. Ne yapsam acaba.

• Aslına bakarsanız oyun için notebook önermem, masaüstüne göre daha çk para ödeyip daha az performans alırsınız, ama illa notebook alacağım derseniz ekran kartı, kasa kalitesi ve stabilite açısında Asus almanız daha uygun olacaktır. 2400 küsür fiyatlara grforce gtx950m ekran kartlı bir model işinizi göreceğini düşünüyorum. Alacağınız üründe kaçak yazılım kullanmamak adına windows bulunmasını tavsiye ederim. iyi akşamlar.
  • Hocam ne yapacaksınız Vatan'ı Amazondan alın en âlâ indiriminden daha ucuza denk gelir.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.