Şimdi Ara

KAMPANYA SONA ERMISTIR VATANBILGISAYAR TUM NOTEBOOK TABLET VE KUCUK EV ALETLERINDE %18 KDV KADAR INDIRIM (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
335
Cevap
7
Favori
13.125
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Oguzhnhidro

ilk değiştirmede sorun cıkarmadılar
    ikincide çıkaracaklarını hissettim atar yapınca onuda iade aldılar
    bence zaman kaybetmeden değiştir başka modele yönel
    en azından canın sıkılmaz her seferinde
    bu arada youtube video izlerken sayfayı hızlı bi şekilde yukarı aşağı yaptıgında ekranda kararma oluyor mu

Asagi yukaru yaptim ekran gitti geldi hocam.normalde degistirip yenisini alcaktim ama sizin 2 bilgisayarda da ayni sorunlar olunca vazgectim.ayni ozelliklerde baska bilgisayarda yok gibi.kar biraz dinsin gitmeyi düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akbels kullanıcısına yanıt
    benim görüşüm win10 ile ilgili bi sorun veya harddisk sorunu
    çünkü sertifika hatasıda veriyor
  • quote:

benim görüşüm win10 ile ilgili bi sorun veya harddisk sorunu
    çünkü sertifika hatasıda veriyor

Hocam peki suanki bilgisayarinizdan memnunmusunuz?

• Arkadaslarhttp://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-z5070-core-i7-4510u-20ghz-8gb-1tb-sshdd-156-2gb-w81-notebook.html#genel-bakis bu bilgayara karar verdim sizce nasil?

• akbels kullanıcısına yanıt
    memnunum oyun oynamaya pek zamanım olmadı
    bunun ekranı full hd film izledim akşam görüntüsü güzel
    hızlı açılıyo,ses sistemi güzel bi 10 saat açık durdu ısınma problemi yaşamadım
    win8.1 ile geliyo 10 yüklemeyi düşünmüyorum 2ay kadar sonra belki
    sessiz çalışıyo arada işlemcinin sesi duyuluyo ama o kadar problem değil
    2880 tl full hd-16gb ram-i7 işlemci-4gb ekran kartı-1,5 tb harddisk iyi geldi bana
    karar sizin
  • arkadaşlar sitede yazan fiyatlar indirimli fiyatlar mı yoksa ödeme aşamasında falan düşecek mi fiyat ? çünkü bakıyorum genel olarak piyasa fiyatına geliyor mevcut fiyatlar. indirimli hali değildir diye düşünüyorum yanılıyor muyum
  • quote:

Orijinalden alıntı: akbels

Arkadaslarhttp://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-z5070-core-i7-4510u-20ghz-8gb-1tb-sshdd-156-2gb-w81-notebook.html#genel-bakis bu bilgayara karar verdim sizce nasil?

Hocam n11de arayn marka modeli çok daha ucuzunu alırsınız...vatan indirim değil, bindirim yapıyor çoğu zaman maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CemUsUs

haber veren arkadaslara tesekkur ederim..

ipad pro aldim 128gb wifi + sim olarak.. kendi kredi kartimin da kampanyalariyla birlikte 2700TL'ye geldi ürün.. yurtdisindan 3,5 sene evvel aldigim ipad 4'ü de emekli ediyoruz böylece :)

3500 TL lik (Sim kartlı model normalde 4000 TL) ürün nasıl 2700 Tl ye geliyor? 3500 harcamaya 800 TL veren bir banka olması muhtemel değil.

• quote:

ilk değiştirmede sorun cıkarmadılar
    ikincide çıkaracaklarını hissettim atar yapınca onuda iade aldılar
    bence zaman kaybetmeden değiştir başka modele yönel
    en azından canın sıkılmaz her seferinde
    bu arada youtube video izlerken sayfayı hızlı bi şekilde yukarı aşağı yaptıgında ekranda kararma oluyor mu

Hocam sansliymissiniz,az once göturdum aldilar pcyi 2 gun icinde geri donus yapacaklarmis.Biraz sıkıntı cikaracaklar gibi

• Bu ürüne karar verdim. Antalya mağazasında varmış. İnternete girmek için ve video izlemek için kullanılacak. Fiyatı piyasaya göre çok iyi şuanda.

http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-ideapad-300-core-i5-6200u-23ghz-4gb-ram-500gb-8gb-ssd-156-2gb-w10.html?OM.zn=category_topsellers_productpage-21&OM.zpc=80Q700L8TX#genel-bakis
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeratull

Nasıl asusun foto değil anlamadım fotoğraftaki etikette N551JW-CN094H yazıyor ne yani koskoca notebookcheck sitesi asusun etiketini başka bir modele yapıştırıp mı test ediyor?

Siparişi yine ayni gece iptal ettim. Sanirim en iyisi amazondan asus rog serisi. Notebookcheckde ekrani en iyiler listesinde olan model.
  • Abimde bugun izmir karsiyaka magazasindan bunu almis 17 inc istiyordu begenmis almis
    http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-z7080-core-i7-5500u-24ghz-8gb-ram-1tb-hdd-4gb-173w81-notebook.html

• Arkadaslar vatabdan bilgidayar alacagim kutusunu acip kontrol etmelik birsey var mi ne yapmaliyim kontrol edilcek ne olur

• Arkadaslar vatabdan bilgidayar alacagim kutusunu acip kontrol etmelik birsey var mi ne yapmaliyim kontrol edilcek ne olur

• quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

quote:

ipad pro aldim 128gb wifi + sim olarak.. kendi kredi kartimin da kampanyalariyla birlikte 2700TL'ye geldi ürün.. yurtdisindan 3,5 sene evvel aldigim ipad 4'ü de emekli ediyoruz böylece :)

3500 TL lik (Sim kartlı model normalde 4000 TL) ürün nasıl 2700 Tl ye geliyor? 3500 harcamaya 800 TL veren bir banka olması muhtemel değil.

Merhaba.
    Ben de merak ediyorum.
    Lütfen sene bitmeden paylaşır mısınız?

• quote:

quote:

ben sizi e90 bmw konularindan tanirim..

hafizam yaniltmiyorsa o zamanlar boyle pesin hukumlu acaip bir insan degildiniz.

yine de "gormedigin alemin otesini bilemezsin" diyerek izah edelim.. finansbanka 18 ayda 80.000TL harcama sozune karsilik bu indirimi aldim.. benzer bir kampanyayi asus pg278q alirken de yakalamistim. o zamanlar 2700TL'lik urun hepsiburadanin verdigi indirimle birlikte cok komik paralara gelmisti..

artik insallah ekstre falan istemezsiniz, inanip inanmamak size kalmis.

• quote:

quote:

quote:

ben sizi e90 bmw konularindan tanirim..

hafizam yaniltmiyorsa o zamanlar boyle pesin hukumlu acaip bir insan degildiniz.

yine de "gormedigin alemin otesini bilemezsin" diyerek izah edelim.. finansbanka 18 ayda 80.000TL harcama sozune karsilik bu indirimi aldim.. benzer bir kampanyayi asus pg278q alirken de yakalamistim. o zamanlar 2700TL'lik urun hepsiburadanin verdigi indirimle birlikte cok komik paralara gelmisti..

artik insallah ekstre falan istemezsiniz, inanip inanmamak size kalmis.

Merhaba.
    Büyüksünüz

• Ölü piksel kontrolü yapmaya çalışın bence, sonra sorun olabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

quote:

Orijinalden alıntı: Squirrel-

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-n551jw-core-i7-4720hq-26ghz-16gb-1tb-128-ssd-156-4gb-w10-notebook.html?OM.OSB=ASUS

arkadaş bu ürün vatandan başka yerdede satılmıyor nasıl iş anlamadım .

Şaka maka pcdeponun eksikliği hissediliyor piyasada. Rakip firmalarının ne indirimle ne de yeni ürünleriyle ismini duymuyoruz son zamanlarda. Pcdepo olsa bu ürünü daha ucuza alırdık emin olun. Umarım aynı mantalitede bir firma daha açılır.

Merhaba.
    Depo olsa 3199 TL nakit fiyatı 3800 TL tsksitli fiyatı olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mytohology

quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

quote:

Orijinalden alıntı: Squirrel-

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-n551jw-core-i7-4720hq-26ghz-16gb-1tb-128-ssd-156-4gb-w10-notebook.html?OM.OSB=ASUS

arkadaş bu ürün vatandan başka yerdede satılmıyor nasıl iş anlamadım .

Şaka maka pcdeponun eksikliği hissediliyor piyasada. Rakip firmalarının ne indirimle ne de yeni ürünleriyle ismini duymuyoruz son zamanlarda. Pcdepo olsa bu ürünü daha ucuza alırdık emin olun. Umarım aynı mantalitede bir firma daha açılır.

Merhaba.
    Depo olsa 3199 TL nakit fiyatı 3800 TL tsksitli fiyatı olurdu.

Pcdeponun iyi zamanında bu kadar fark olmuyordu. Son 1 senede çuvalladılar. Hiç olmazsa rekabeti ateşliyorlardı.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.