Şimdi Ara

Kampanyalarda 18 yaş sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sorum biraz garip olacak ama cevabını öğrenmem gerek. Şimdi bildiğiniz gibi turkcell gerek bip gerek dergilik uygulamalarıyla telefon çekilişleri yapıyor bu çekilişlere katılmak ve hediyeyi almak için 18 yaşında olmanız gerekiyor . Benim sorum şu örneğin ben şuan 17 yaşındayım ve kasımda 18 e gireceğim, katıldığım kampanya ekim- aralık tarihleri arasında oldu yani kampanyanın bir bölümünde 17 yaşındayken diğer bölümünde 18 yaşında olmuş oldum. bu durumda çekilişi kazanmam durumunda hediyemi alabilirmiyim?

• Kazandın her şey bitti gün
    Hesabı ile yaş olayı kaldı, allah boyle buyuk dert vermesin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    Zaten burda ihtimali değerlendiriyorum kazandım demedim.Sadece aklıma takılan ufak bi detayı öğrenmek istedim
  • Hepsi yalan dolan o çekişlerin kazanamazsın rahat ol

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Chinny C kullanıcısına yanıt
    kazandıgın tarihte bulundugun yasa gore verılır hedıye. ıyle bılıyorum
  • Hattin yasal sahibi alsin hediyeyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chinny

Zaten burda ihtimali değerlendiriyorum kazandım demedim.Sadece aklıma takılan ufak bi detayı öğrenmek istedim
    Çekillişe katıldığın gün yaşın ne ise ona bakılır ve o gün yaşın 17 ise alamazsınız. Çekilişe katılmadan önce detaylarda 18 yaşını doldurmuş olmak denmekte tabi hat sahibi sen isen bu şekilde ama hat başka büyüğün üzerineyse sorun olmaz sadece çekilişe katılırken ad soyad ve diğer bilgiler hat sahibinin olması gerekir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Burslar ve Yaş sorunu?
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tunahan_tusem T kullanıcısına yanıt
    18 yaş altında hat alınabiliyormu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunahan_tusem

Çekillişe katıldığın gün yaşın ne ise ona bakılır ve o gün yaşın 17 ise alamazsınız. Çekilişe katılmadan önce detaylarda 18 yaşını doldurmuş olmak denmekte tabi hat sahibi sen isen bu şekilde ama hat başka büyüğün üzerineyse sorun olmaz sadece çekilişe katılırken ad soyad ve diğer bilgiler hat sahibinin olması gerekir.

Alıntıları Göster
    heh işte sorun burda başlıyor çekiliş örneğin 80 gün sürüyor ve o 80 gün boyunca her gün 1 kez çekilişe katılıp şansını artırabiliyosun yani 40 çekiliş hakkı 17 yaşındayken 40 çekiliş hakkını 18 yaşındayken(örnek olarak söyledim illa 40 olmasına gerek yok )almış oluyorsun yani bu durumda çok kafa karıştırıcı bi durum oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Chinny

heh işte sorun burda başlıyor çekiliş örneğin 80 gün sürüyor ve o 80 gün boyunca her gün 1 kez çekilişe katılıp şansını artırabiliyosun yani 40 çekiliş hakkı 17 yaşındayken 40 çekiliş hakkını 18 yaşındayken(örnek olarak söyledim illa 40 olmasına gerek yok )almış oluyorsun yani bu durumda çok kafa karıştırıcı bi durum oluyor

Alıntıları Göster
    Kafa karıştıran bir durum mevcut değil, o anki yaş ne ise ona bakılır ve 17 olduğu belli olmaktadır o yüzden yaşını doldurmadan böyle birşey olmaz verilen ödül gelmez. Yaşını dolduran bir birey lazım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.