Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Kampanyalı Casıo, Diesel, Fossil, Hislon, Esprit / Orjinal + 2 Yıl Garanti + Fatura

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
97
Cevap
31
Favori
9.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Merhabalar Arkadaşlar;

*Saatlerimiz %100 Orjinal olup her marka saat kendi distribütör firmaları tarafından yasal yollar ile türkiyeye ithal edlir.
    *Sanayi bakanlığı onaylı Garanti Belgeleri mevcuttur. Kendim 30 a yakın saat markasının yetkili satıcısıyım.
    *Alacağınız saatler için Adınıza fatura kesilir ve saatler fatura tarihinden itibaren 24 ay garantiye tabi tutulur.
    *Saatlerde Kar marjını oldukca düşük tutmaktayım. İstediğiniz Platformlarda saat fiyatlarını araştırabilirsiniz.
    *İstediğiniz marka ve model saatler eğer hala üretimde ve Türkiyede satışta ise 3-7 gün içerisinde temin edebilirim.
    *Ayrıca stoktada saat bulundurmaktayım. Stoklu ürünlerde fiyat piyasaya göre daha uygundur.
    *Satışları kendi sitemiz aracılığıyla yapmaktayım.www.asilsaat.com
    *İstanbulda ikamet etmekteyim. Ayrıca satın aldığınız saatleri elden teslim edebilirim.
    *Aklınıza takılan sorularınızı özel mesajdan yada konu altına mesaj yazarak sorabilirsiniz.
    *Konuyu favorilerinize eklemeyi unutmayın. Gün gelir lazım olabilir
    Elimde olan kampanyalı ürünleri paylaşıyorum. Taksitlii Kapıda ödeme yada banka havalesi ile alışveriş yapabilirsiniz.

www.asilsaat.com

> N11 Mağazam ve Yorumlar İçin Buraya Tıklayınız <

KAMPANYALI ÜRÜNLER

Kampanyalı Casıo, Diesel, Fossil, Hislon, Esprit / Orjinal + 2 Yıl Garanti + Fatura

MARKALAR

ADİDAS
    ARMANİ
    BULOVA
    BURBERRY
    CALVİN KLEİN
    CASIO
    CERRUTİ
    DIESEL
    DKNY
    ESCAPE
    ESPRİT
    FERRARİ
    FOSSİL
    GUESS
    HİSLON
    KENNETH COLE
    LACOSTE
    MAURICE LACROIX
    MICHAEL KORS
    NACAR
    NAUTİCA
    ORIENT
    PİER CARDİN
    PUMA
    RAYMOND WEIL
    SEIKO
    SWİSS MILITARY
    SWATCH
    SLAZENGER
    TAG HEUER
    TOMMY HILFIGER
    TW STEEL
    US POLO

Satış Yaptığım Üyeler : gti_koray , metal_my666 , Only_Extacy , xbarisx , -AltaiR- , fullmax ,
    limonlusoda , djebelli , pckobat_78 , supremeFX , __d_mode__ , boramir1903 , SAVIAR ,
    HOOPEEE , GildorAmandil , gokselgok , panareturns , smtknc , axilik , EserKozmetik ,
    airforce98 , haticedogukan , komiks , mesoce , ichgeheinskino , catry

Modeller, G-SHOCK GA-110-1ADR , GD-200-1ER ,HISLON 3253 , 3074 , 3147 , ORIENT , FUG1X004D9 , FTT0Y006B , CTT0Y006B , FTD10004 , CTD10004 , FUNE1003D ,
    CASIO EFR-519D-7AVDF , EFA-131D-1A4VDF , EF-546D-1A1VDF , EF-539D-1AVDF , EF-131D-7AVDF , SEM7K006W8 FEM7K006W , ORIENT Dalgıç Saati SUNE3001F FUNE3001F ,
    ORIENT Otomatik Kol Saati FDB08004B0 DB08004B , SEM7D002B FEM7D002B , SEM7C005W FEM7C005W , SEM7C002B9 FEM7C002B9 , SUNE1003B0 FUNE1003B0 ,
    SER1X003B0 FER1X003B0

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbuLDuman -- 27 Eylül 2014; 11:25:34 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• @Murat kardeşim'e her zaman kefilim kesinlikle ürünleri orjinal ve el değmemiş olarak size teslim ediliyor.

hayırlı satışlar kardeşim kısa zamanda görüşmek üzere...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komiks -- 29 Nisan 2013; 22:10:02 >
  • Murat kardesimden bir adet Casio Edfc aldım. Şu yaşıma kadar yaptığım en zevkli alışveriş oldu.. Süper bir esnaftır. Alışveriş için düşünmeyin beklemeyin..
  • Murat' ı ayrı, ürünleri ayrı değerlendirmek lazım. Bu ürünleri belki başka bir yerde bulabilirsiniz ancak Murat gibi bir arkadaşı kolay kolay edinemezsiniz. Fiyatlar da inanılmaz uygun olunca kesinlikle kaçırmayın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAVIAR

Murat' ı ayrı, ürünleri ayrı değerlendirmek lazım. Bu ürünleri belki başka bir yerde bulabilirsiniz ancak Murat gibi bir arkadaşı kolay kolay edinemezsiniz. Fiyatlar da inanılmaz uygun olunca kesinlikle kaçırmayın derim.

Abim çok saol. Sizin gibi abilerimizin arkamızda durması kadar güzel bişe yok

quote:

Orijinalden alıntı: komiks

@Murat kardeşim'e her zaman kefilim kesinlikle ürünleri orjinal ve el değmemiş olarak size teslim ediliyor.

hayırlı satışlar kardeşim kısa zamanda görüşmek üzere...

Çok teşekkür ederim Uğur usta. Yakında görüşürüz inş.

quote:

Orijinalden alıntı: EserKozmetik

Murat kardesimden bir adet Casio Edfc aldım. Şu yaşıma kadar yaptığım en zevkli alışveriş oldu.. Süper bir esnaftır. Alışveriş için düşünmeyin beklemeyin..

Çok teşekkürşer Eser kardeşim. Senin gibi parfümcüde zor bulunur yanlız...

• Murat kardeşimden aldığım ef-550 rbsp-1A modelini öylesine bir zevkle takıyorum ki anlatamam. Satış öncesi ve sonrası ilgi alaka konusu tartışmasız mükemmel. Aklınızda soru işareti olmasın. Ben ikinci saat için arastirmalara basladım. En kısa sürede görüşmek dileğiyle hayırlı satışlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: axilik

Murat kardeşimden aldığım ef-550 rbsp-1A modelini öylesine bir zevkle takıyorum ki anlatamam. Satış öncesi ve sonrası ilgi alaka konusu tartışmasız mükemmel. Aklınızda soru işareti olmasın. Ben ikinci saat için arastirmalara basladım. En kısa sürede görüşmek dileğiyle hayırlı satışlar

Güzel yorumun için çok teşekkür ederim kardeşim :) Memnun kaldığına sevindim. Yeni modelleri yakında ekleyeceğim. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Selamlar, hayırlı satışlar, saatler süper, ben başka bir birkaç Orient modeli arıyorum, varmıdır acaba?

ORIENT FEM75005R
    Orient FTT0Q001W0

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinteR

Selamlar, hayırlı satışlar, saatler süper, ben başka bir birkaç Orient modeli arıyorum, varmıdır acaba?

ORIENT FEM75005R
    Orient FTT0Q001W0

Teşekkürler.

Pm attım

• Mako XL blue arıyorum, elinizde varsa iletişime geçebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diferansiyeli kırarsın!

Mako XL blue arıyorum, elinizde varsa iletişime geçebiliriz.

Yakında gelicek. Gelirse bilgi veririm

• Temin ettim saati. İlginiz için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diferansiyeli kırarsın!

Temin ettim saati. İlginiz için teşekkür ederim.

Ben teşekkür ederim Saygılar

• pm
  • Muratımla alışverişi özledim walla. Durumu toparlasak da bir saat daha alsak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAVIAR

Muratımla alışverişi özledim walla. Durumu toparlasak da bir saat daha alsak.

Vay abim. Dur daha yeni modeller gelicek. İnternet sitesini bi açalım hele. Ozaman modelleri doldurup çantaya gelirim yanına

• Her zaman beklerim kardeşim. Şu ara zaten tatil falan derken fena durumdayım, sonraya kalması daha iyi olmuş.
  • Güncel...

• slm murat kardeşım yakın da senınle bır alış verışımız olacak sabırsızlıkla beklıyorum hayırlı satışlar kardeşım saygılar
  • pm atılmıştır.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.