Şimdi Ara

Kampanyalı i900 mü yoksa 2.el n96 mı? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ax

quote:

Orijinalden alıntı: bozcurt

quote:

Orijinalden alıntı: marikanwap

Abi bu saatten sonra küçük ekranlı nümerik tuşları olan telefon alınmaz. Bence tam dokunmatik cihazlara ağırlık ver. Eğer N96 ile Omnia arasında kaldıysan Omnia al.

dostum tam karar verıyorum hoop biri bişey diyor fikir değiştiriyorum ben cok mesaj yazan bırısı olarak ozellıkle araba kullanırkende yazıyorum cok zorlanırım dıye korkuyorum

n6 ve omnia arsında neden takıldın anlamıyorum.başka seçenekleride düşün.

dostum eger baska modellerede kafam kayarsa ben işin içinden cıkamam 2 modelde kararsız kalıyorum coğalırsa hiç alamam ben telefon :) bu iki telefonu tercih etme sebebim istediğim ozellıklerı barındırması n96dan yavas olması benı biraz sogutuyor alırsam 2.el alacagım eger i900 alırsam sıfır alacagım yenı cıkan kampanyadan yararlanacagım (799tl) bunda benı korkutan wm kullanamamak ve mesajlasırken zorlanmak

• WM kullanmadım ama birçok yönden Symbianın daha kullanışlı olduğu söyleniliyor.
    Ayrıca bana göre dokunmatik ekran mesaj yazma açısından çok pratik değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

WM kullanmadım ama birçok yönden Symbianın daha kullanışlı olduğu söyleniliyor.
    Ayrıca bana göre dokunmatik ekran mesaj yazma açısından çok pratik değil.

uzun bir sure çin malı t828 kullanadım klavyesı ufak olmasına ragmen cok kolay yazıyorum tusları mesaj yazarken hemen hemen hıc kullanmıyorum araba kullanırken harıc ama işte bunu bılmıyorum karar veremedım daha
  • Abi o zaman sen N86'yı bekle
  • quote:

Orijinalden alıntı: marikanwap

Abi o zaman sen N86'yı bekle

dostum guzel diyorsunda alacagım telefon parasal olarak 800 gecmemeli zaten kararsız kaldım bıde onu beklersem baska modellerede kafam kayacak bu seneyı elımızdekı takayla gecırıcez :) i900 gibi duruyor en ıyısı ama
  • i900 , kampanyayı kaçırma
  • quote:

Orijinalden alıntı: DieselTRoniC

i900 , kampanyayı kaçırma

tşk ederım dostum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.