Şimdi Ara

Kampanyalı i900 mü yoksa 2.el n96 mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar avea yenı bır kampanya baslatmıs i900 modelinde 799ytl ve bırde aklımda n96 var ama sıfırı 1.500 diyorlar mecburen 2.el olacak siz olsanız ne yapardınız bana (+) ve (-) leri ile birlikte yardımcı olursanız cok sevınırım 1 aydan beri arastırıyorum ama sonradan pişman olmak istemiyorum fikirleriniz cok onemlı

KAMPANYA DETAYI :Avea, 3G uyumlu Samsung marka U800 ya da I900 Omnia modellerinden birini satın alan abonelerine, 6 ay boyunca her ay 200 dakika konuşma ve 3G'li servislerden oluşan 3G Hoş Geldin Paketi'ni ücretsiz sunuyor. Türkiye'nin en çok konuşturan GSM operatörü Avea, 3G teknolojisinden yararlanmak isteyen aboneleri için yeni bir kampanya hayata geçirdi. Geliştirdiği ürün ve hizmetlerle abonelerinin yaşamlarını kolaylaştırarak keyif katan Avea, 3G uyumlu cihaz kampanyası kapsamında Samsung marka U800 ve I900 Omnia modellerinden birini satın alan yeni ve mevcut bireysel abonelerine 6 ay boyunca 3G Hoş Geldin Paketi ve toplam 1.200 dakika hediye ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozcurt -- 18 Ağustos 2009; 16:51:12 >

• ne istediğine bağlı.daha geniş ekran,windows işletim sistemi ve dokunmatik bir tel istiyorsan i900.symbian işletim sistemi,tuş takımlı kızaklı bir tel istiyorsan n96.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ax

ne istediğine bağlı.daha geniş ekran,windows işletim sistemi ve dokunmatik bir tel istiyorsan i900.symbian işletim sistemi,tuş takımlı kızaklı bir tel istiyorsan n96.

dostum kafam o kadar karısık ki ne istediğimi bende pek bılmıyorum ama gps wifi kaliteli olmalı kameralarından o kadar cok sey beklmıorum ama sanırık nokıanın daha iyidir birde cok sık mesajlasıyorum dokunmatıkte mı daha hızlı olur yoksa nokia mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcurt

quote:

ne istediğine bağlı.daha geniş ekran,windows işletim sistemi ve dokunmatik bir tel istiyorsan i900.symbian işletim sistemi,tuş takımlı kızaklı bir tel istiyorsan n96.

dostum kafam o kadar karısık ki ne istediğimi bende pek bılmıyorum ama gps wifi kaliteli olmalı kameralarından o kadar cok sey beklmıorum ama sanırık nokıanın daha iyidir birde cok sık mesajlasıyorum dokunmatıkte mı daha hızlı olur yoksa nokia mı?

Alıntıları Göster
    Sanki bi yerden tanıyorum ben bu konuyu

• quote:

Orijinalden alıntı: marikanwap

o dostum nasılsın ya bi karar veremedım yaa tatılden yenı geldım istanbulda arkdaslarım vardı bulmakta baya bı zorlandım amaolsaydı bı gps telefonumuz kolay olacaktı kendımı n96 diye sartlandırmıstım telefoncu arkadasım oldugu ıcın i900 içinde onceden ona gitmiştim 2.el bir n96 için pazarlık yapıorduk 800tl bıraktı en son ama sana bı secenek daha dedı i900 kampanyası var 799 :) hemde sıfır dedı o zaman bıraz daha duseneyım dedım cıktım ne yapıcam bılmıyorum alıp pişman olmakta istemıyorum n96 biraz karıstırdım sankı bıraz yavas geldı menulerı acması falan alsamda bende arkdaslarda bı kurtulsa :D

• quote:

quote:

o dostum nasılsın ya bi karar veremedım yaa tatılden yenı geldım istanbulda arkdaslarım vardı bulmakta baya bı zorlandım amaolsaydı bı gps telefonumuz kolay olacaktı kendımı n96 diye sartlandırmıstım telefoncu arkadasım oldugu ıcın i900 içinde onceden ona gitmiştim 2.el bir n96 için pazarlık yapıorduk 800tl bıraktı en son ama sana bı secenek daha dedı i900 kampanyası var 799 :) hemde sıfır dedı o zaman bıraz daha duseneyım dedım cıktım ne yapıcam bılmıyorum alıp pişman olmakta istemıyorum n96 biraz karıstırdım sankı bıraz yavas geldı menulerı acması falan alsamda bende arkdaslarda bı kurtulsa :D

Alıntıları Göster
    n96nın piyasası daha iyidir
    omnianın dokunmatiği dışında özellikleri iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: sugarboy

dostum bılemıyorum nasıl olacak bır turlu karar veremedım sık mesaj yazan bırı olarakta dusunuyorum nasıl olur dıye suanda dokunmatık bir telefonum var klavyesı ufak olmasına tagmen mesajı cok hızlı yazıyorum kalemıyle ama tus takımıda var bazede o sekılde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sugarboy

dostum bılemıyorum nasıl olacak bır turlu karar veremedım sık mesaj yazan bırı olarakta dusunuyorum nasıl olur dıye suanda dokunmatık bir telefonum var klavyesı ufak olmasına tagmen mesajı cok hızlı yazıyorum kalemıyle ama tus takımıda var bazede o sekılde

Alıntıları Göster
    internet için i900 daha iyi bir seçim olur.kamera olarak n96 daha iyidir ama ikiside 5 mp.i900 kamerasıda çok üzmez seni.hem sıfır almakta var.i900 diyorum.

• quote:

internet için i900 daha iyi bir seçim olur.kamera olarak n96 daha iyidir ama ikiside 5 mp.i900 kamerasıda çok üzmez seni.hem sıfır almakta var.i900 diyorum.

Alıntıları Göster
    n96
  • quote:

Orijinalden alıntı: TİGER1907

n96

Alıntıları Göster
    N96 yı geçenlerde bir arkadaşmda gördm ve biraz inceledm gerçektn sağlam duruyor. Elinize aldığınızda görünüşüne göre çok hafif gelsede gerçekten malzemesi bence kaliteli. En azından 8800 lar gibi kapak fırlayacakta telefon elinizde kalacak gibi değil. i900 ude inceleme fırsatı buldum. Diğer samsung lar gibi bana çok karışık geldi buda. Ayrıca dokunmatik telefondan bi süre sonra sıkılırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: FirstClass

N96 yı geçenlerde bir arkadaşmda gördm ve biraz inceledm gerçektn sağlam duruyor. Elinize aldığınızda görünüşüne göre çok hafif gelsede gerçekten malzemesi bence kaliteli. En azından 8800 lar gibi kapak fırlayacakta telefon elinizde kalacak gibi değil. i900 ude inceleme fırsatı buldum. Diğer samsung lar gibi bana çok karışık geldi buda. Ayrıca dokunmatik telefondan bi süre sonra sıkılırsın

tşk ederım dostum cok kararsız kaldım yaa ama artık alayımda kurtulayım dıyorum sankı n96 menulerı bıraz yavas gıbı geldı ama i900 alsam bu seferde menulerı bulurken cok zaman gececek :D aynı hesaba gelecek karısık bı telefon

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FirstClass

tşk ederım dostum cok kararsız kaldım yaa ama artık alayımda kurtulayım dıyorum sankı n96 menulerı bıraz yavas gıbı geldı ama i900 alsam bu seferde menulerı bulurken cok zaman gececek :D aynı hesaba gelecek karısık bı telefon

Alıntıları Göster
    i900 dokunmatiğini beğenmiyolar arkadaşımda var oda bana bizzat söylemişti 1-2 yerdede okudum...Özellik olarak n96 biraz daha üstündür
    Bu arada n96 1.1100 tl sıfırları.Ama yinede sana bağlı wm işletim sistemini şahsen hiç sevmem pda ların hiçbirini sevmem symbianda program olsun oyun olsun bulması her zaman daha kolaydır her sitede bulabilirsin paylaşımları tabi wmdede vardır ama symbian en fazla olan malum..
    Yalnız ben n96 yıda tavsiye etmiyorum daha eski modeli n95 8gb da çift işlemci 332mhx2 n96 da 264mhx2 daha düşük bir işlemci var..
    2.8inch ekranı var fakat telefon büyük ve kalın 3d hızlandırıcısına da kötü diyorlar bazı forumlarda araştırırsan..
    Bana kalırsa 900tl civarında s8003 veya 1.100 tl civarında innov8 var onuda alabilirsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: Emreün

i900 dokunmatiğini beğenmiyolar arkadaşımda var oda bana bizzat söylemişti 1-2 yerdede okudum...Özellik olarak n96 biraz daha üstündür
    Bu arada n96 1.1100 tl sıfırları.Ama yinede sana bağlı wm işletim sistemini şahsen hiç sevmem pda ların hiçbirini sevmem symbianda program olsun oyun olsun bulması her zaman daha kolaydır her sitede bulabilirsin paylaşımları tabi wmdede vardır ama symbian en fazla olan malum..
    Yalnız ben n96 yıda tavsiye etmiyorum daha eski modeli n95 8gb da çift işlemci 332mhx2 n96 da 264mhx2 daha düşük bir işlemci var..
    2.8inch ekranı var fakat telefon büyük ve kalın 3d hızlandırıcısına da kötü diyorlar bazı forumlarda araştırırsan..
    Bana kalırsa 900tl civarında s8003 veya 1.100 tl civarında innov8 var onuda alabilirsin..

yorumların için tşk ederım dostum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Emreün

yorumların için tşk ederım dostum

Alıntıları Göster
    Selam,
    Kafanı karışmasın arkadaşım ama N96 piyasası hiç de 1100 TL. civarında değil.
    Yanılmıyorsam 750,- civarında Hepsiburadada kampanyası vardı.
    Fiyatlar değişken, 2. el N96 için 800,- çok para....

• quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

Selam,

tşk ederım dostum dedıgın aderese baktım ama kapmanya bıtmıs
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

Selam,

tşk ederım dostum dedıgın aderese baktım ama kapmanya bıtmıs

Alıntıları Göster
    Aynı sitede E90 fiyatı da gayet iyi. Ayrıca 5530 un satışına da başlamışlar. İstersen onlara da bir bak arkadaşım...

• güncelll....
  • quote:

güncelll....
    Abi bu saatten sonra küçük ekranlı nümerik tuşları olan telefon alınmaz. Bence tam dokunmatik cihazlara ağırlık ver. Eğer N96 ile Omnia arasında kaldıysan Omnia al.
  • quote:

Abi bu saatten sonra küçük ekranlı nümerik tuşları olan telefon alınmaz. Bence tam dokunmatik cihazlara ağırlık ver. Eğer N96 ile Omnia arasında kaldıysan Omnia al.

dostum tam karar verıyorum hoop biri bişey diyor fikir değiştiriyorum ben cok mesaj yazan bırısı olarak ozellıkle araba kullanırkende yazıyorum cok zorlanırım dıye korkuyorum
  • quote:

quote:

dostum tam karar verıyorum hoop biri bişey diyor fikir değiştiriyorum ben cok mesaj yazan bırısı olarak ozellıkle araba kullanırkende yazıyorum cok zorlanırım dıye korkuyorum

n6 ve omnia arsında neden takıldın anlamıyorum.başka seçenekleride düşün.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.