Şimdi Ara

KAMPANYALI VOLVO S80 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
14.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arba çok güzel hoşta. 120 000 tl lik arabanın içine hala 5" bir ekran dahi koyamamışlar. reno bile koydu clio ya.
    ayrıca 2. elde çok üzüyor bu volvolar insanı. ben olsam tercihimi 520d den yana kullanırdım. belki s80 özellik olarak üstündür ama bence bmw"nin yeri bir başka. hep hayran hayran bakıyorum kuğu gibi süzülürken. 2.0 d motoruda anlatmaya gerek yok zaten. elbette tercih , amaç , tarz meselesi bu konular..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

İleride Allah nasip ederse,Volvo veya Saab almayı istiyorum.Volvo C70 veya 9-3 olursa makbule geçer.Hiç olmazsa bulabilirsem tertemiz bir 1.9 T4 S40 düşünüyorum...

Şunlar gibi,

http://www.sahibinden.com/2000_s_40_t4_kazasiz_boyasiz-75WQQaXQQ17816444WQQpXQQdisplayitem
    http://www.sahibinden.com/volvo_s40_t4-57WQQaXQQ17521325WQQpXQQdisplayitem
    http://www.sahibinden.com/s40_t4_99000_de-56WQQaXQQ17214332WQQpXQQdisplayitem
    http://www.sahibinden.com/orjinal_s40_t4-35WQQaXQQ16251817WQQpXQQdisplayitem

Ekleme:Yazının konuyla alakası yok ama içimi döktüm,aşırı bir sevgim var bu iskandinavlara...

KAMPANYALI VOLVO S80
    Şu güzelliğe bakar mısınız...
    Birde şuna bakın,
     KAMPANYALI VOLVO S80

yukatıda yazdığın t4 lere pompacılarda hasta. deli yakıyor haberin olsun. kısa bir tecrübem olmuştu..

• Bundan daha güzel ne olabilir....? Doktorun size "müjde, kolesterolünüz düşük, şekeriniz normal, tansiyon da uygun" demesinden başka?

KAMPANYALI VOLVO S80
  • 50 bin 55 bin euroya 2.elleri varken bu cidden ucuz oluyor
  • o koltuklar çok rahata benziyor
  • Torpidoya bittim doğrusu. VOLVO
  • vites topuzunda ki derinin işçiliği bile etkileyici bravo volvo biz ülke olarak kıymetini bilmiyoruz ama sen harika bir araçsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Bundan daha güzel ne olabilir....? Doktorun size "müjde, kolesterolünüz düşük, şekeriniz normal, tansiyon da uygun" demesinden başka?

KAMPANYALI VOLVO S80

İç mekana bayıldım. Volvo ile giderken insanın canının güvende olduğunu bilmesi de ayrı bir güven hissi veriyor olsa gerek...
  • Özellikle şu son makyajlı kasası ile daha da fazla beğendiğim bir araç.Yaklaşık 5-6 sene önce 272 hp'lik T6'mı ne öyle bir motoru olan modeline binmiştim.Uçak gibi gelmişti.Arkadaşım bu yaz 2004 S60R aldı.O bile çok lüks gelmişti bana göre.

Bence fiyatı gayet uygun.Hele A4,C Classe'a baktığımız zaman..
  • aracın çokda boş olmayanı 52 bin euro ise (tabi ne kadar boş olabilirse s80!)..bu araba alınır 10 yıl binilir başkada araba bakılmaz
  • doğru bir gözlem...volvo koltuk ergonomisine ayrı bir emek ve zaman harcar..çoğu modellerine oturduğunuzda kendinizi beşikteymiş gibi hissedersiniz

quote:

Orijinalden alıntı: honda04

o koltuklar çok rahata benziyor
  • valla araç da fiyatıda süper.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soldier_19

quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

İleride Allah nasip ederse,Volvo veya Saab almayı istiyorum.Volvo C70 veya 9-3 olursa makbule geçer.Hiç olmazsa bulabilirsem tertemiz bir 1.9 T4 S40 düşünüyorum...

Şunlar gibi,

http://www.sahibinden.com/2000_s_40_t4_kazasiz_boyasiz-75WQQaXQQ17816444WQQpXQQdisplayitem
    http://www.sahibinden.com/volvo_s40_t4-57WQQaXQQ17521325WQQpXQQdisplayitem
    http://www.sahibinden.com/s40_t4_99000_de-56WQQaXQQ17214332WQQpXQQdisplayitem
    http://www.sahibinden.com/orjinal_s40_t4-35WQQaXQQ16251817WQQpXQQdisplayitem

Ekleme:Yazının konuyla alakası yok ama içimi döktüm,aşırı bir sevgim var bu iskandinavlara...

KAMPANYALI VOLVO S80
    Şu güzelliğe bakar mısınız...
    Birde şuna bakın,
     KAMPANYALI VOLVO S80

yukatıda yazdığın t4 lere pompacılarda hasta. deli yakıyor haberin olsun. kısa bir tecrübem olmuştu..

LPG'li bizimki,memur işi...

• quote:

Orijinalden alıntı: V.K.

gerçekten güzel fiyat

ancak 52000€ ya farklı tercihlerim olurdu

Mesela :C220CDİ mı yahut A4,3 serisi gibi mi.Veya ikinci el 5 serisi E-Class..
    Şu fiyata şu araba alınmayacak ta ne alınacak insanın bulup buluşturup alası geliyor

Volvo'nun makam arabası yahu boru mu ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MackaLi6161

Fiyatı indirmiş iyi güzelde 2.4 motorla bu ülkedeki vergilerle kibar deyimle nah satar

lüx sınıfta hangi marka bundan düşük motor seçeneği sunuyorki şu anda :) ...7 serisi , s serisi veya a8 serisine rakip bir araç değil mi bu yada ben mi yanlış biliyorum..ayrıca afedersinizde yaklaşık 120 bin tl sayıp bide 700 tl verginin hesabını yapmak komik bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralkobra_kralkobra

quote:

Fiyatı indirmiş iyi güzelde 2.4 motorla bu ülkedeki vergilerle kibar deyimle nah satar

lüx sınıfta hangi marka bundan düşük motor seçeneği sunuyorki şu anda :) ...7 serisi , s serisi veya a8 serisine rakip bir araç değil mi bu yada ben mi yanlış biliyorum..ayrıca afedersinizde yaklaşık 120 bin tl sayıp bide 700 tl verginin hesabını yapmak komik bence...

E-Class-A6-5 serisi rakipleri..Yalnız katılıyorum motor vergisi bu sınıf için yüksek değil..

• quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

quote:

quote:

E-Class-A6-5 serisi rakipleri..Yalnız katılıyorum motor vergisi bu sınıf için yüksek değil..

pardon o zaman ben yanlış biliyormuşum ama tuhaf oluyor o zamanda.. s80, a6 ve 5 serisinin rakibiyse , s60 a4 ve 3 serisinin rakibi..s40 rakipsiz kaldı :) biri aydınlatsın beni

• quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Bundan daha güzel ne olabilir....? Doktorun size "müjde, kolesterolünüz düşük, şekeriniz normal, tansiyon da uygun" demesinden başka?

KAMPANYALI VOLVO S80

Göstergeleri beğenmedim.. Yoksa gerisinde iç mekana laf edemem

• quote:

quote:

quote:

quote:

pardon o zaman ben yanlış biliyormuşum ama tuhaf oluyor o zamanda.. s80, a6 ve 5 serisinin rakibiyse , s60 a4 ve 3 serisinin rakibi..s40 rakipsiz kaldı :) biri aydınlatsın beni

Hocam şimdi Volvo net olarak sınıflandırma yapmıyo piyasaya göre..Kendi çatısı altında sınıflandırıyo modellerini..

Ondan genellikle bi arada bi derede kalıyo otomobiller

O zaman hemen Premium devreye giriyo..Ne ayaksa

S40 C Premium

S60 D Premium

S80 E segmenti..

Aslını Volvo da bilmiyo ama neyse

• quote:

quote:

quote:

quote:

Otomobil dergileri ve ODD sınıflandırması S40, BMW 3 serisi ve Mercedes C class ile rakip. S60 rakipsiz S80 ise BMW 5 serisi ve Mercedes E class ile rakip.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.