Şimdi Ara

KAMPANYALI VOLVO S80 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
14.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sürekli s40'ın D segmentinde olduğundan bahsediyorsunuz, focus ile aynı platformdaki bir araç nasıl D segmentinde olabiliyor? Çok para verince bir üst sınıfta olmuyor maalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayacem

Herkese iyi forumlar öncelikle bu 52.000 euro fiyatın sadece bir pazarlama taktiği olduğunu söylemek istiyorum üzülerek bugun volvo car zeytinburnu ( genel merkez) altunizade zvolvo ve taşdelen otokoç volvo ile konuştum elllerinide araçların olmadığını yani henüz gelemedğini söyledilier aralık gibi gelecekmiş otokoç daki arkadaş aracın fiyatının yanlış yazıldığını 54 euro olduğunu söyledi düzeltilmesi gerek dedi sonra volvo car zeytinburnu da Atilla bey ile görüştüm fiyatın doğru olduğunu söyledi araç yok henüz dedi eski motorlar bile yokmuş en son belkı altunızade de bir sonuç çıkar diye aradım ve sonucu burda buldum sıkı durun bu araç çıplak arabaymış 52 bin euro olan araç yani bu aracı Türkiye ye talaep üzerine getirceklermiş deri dözeme bile yokmuş ancak premium donanmlıs gelcekmiş oda 67 bin Euro imiş oldu dedim kapattım yani anlıyacağınız bu araç sanal yanda ben yanlış anladım bu fiyata araç var ama yok ama birkaç donanımda ekeltince oda premuım donanımı oluyor fiyat 67 bin euro oluyor konu başlığını açan arkadaş da sanırım şaşrımıştır forumdaki diğer arkadaşlarda bilgi alırlarsa sevinirim saygılar..

yanlis bilgi olabilir cunku s40'tan sonra kumas doseme yok volvolarda.

• Volvo Türkiye; işte böyle ucuz şeyler peşinde koşuyor.Bence bu çok kötü bir pazarlama stratejisi.Müşteriyi çekeceğim diye irite ediyorlar.
    Dolu bir araç bile olsa Volvo nun işi zor.Kendimden örnek vereyim;bu araç alınır mı diye düşündüm.Kısa bir fiyat araştırması yaptım.Kasası değişecek de olsa Borusan donanımına göre 56-62 bin euro arasına sıfır km 520d satıyor.Çıplak volvo alacağıma 4 bin euro daha veririm çıplak 520d alırım.Ya da kasası değişmiş bile olsa BU ARACI alırım.

İlla s80 satmak istiyorlarsa hemen kendimce onlara ufacık bir hesap yapıvereyim
    Bu araba 2400cc olduğundan %84ötv+%18kdv yer; baz fiyatının vergili olarak 2.17 katına satılır. Demekki 23.963 euro gibi bir baz fiyatı var.
    1600 cc araç ise %36 ötv +%18 kdv yer ;baz fiyatının 1.6 katına satılır.Yani volvo 1.6 s80 getirsin,biraz donanım koysun ;aslında 2.4d ye göre hiç etmesede bunun baz fiyatı 25 bin euro desin,40 bin euro satış fiyatı olur.Bu fiyata hiç satmasa şimdikinin iki-üç katı satar.Hem her arabadan daha fazla kar ederler,hem de satış adetleri yükselir

• quote:

Orijinalden alıntı: raifkokten

Volvo Türkiye; işte böyle ucuz şeyler peşinde koşuyor.Bence bu çok kötü bir pazarlama stratejisi.Müşteriyi çekeceğim diye irite ediyorlar.
    Dolu bir araç bile olsa Volvo nun işi zor.Kendimden örnek vereyim;bu araç alınır mı diye düşündüm.Kısa bir fiyat araştırması yaptım.Kasası değişecek de olsa Borusan donanımına göre 56-62 bin euro arasına sıfır km 520d satıyor.Çıplak volvo alacağıma 4 bin euro daha veririm çıplak 520d alırım.Ya da kasası değişmiş bile olsa BU ARACI alırım.

İlla s80 satmak istiyorlarsa hemen kendimce onlara ufacık bir hesap yapıvereyim
    Bu araba 2400cc olduğundan %84ötv+%18kdv yer; baz fiyatının vergili olarak 2.17 katına satılır. Demekki 23.963 euro gibi bir baz fiyatı var.
    1600 cc araç ise %36 ötv +%18 kdv yer ;baz fiyatının 1.6 katına satılır.Yani volvo 1.6 s80 getirsin,biraz donanım koysun ;aslında 2.4d ye göre hiç etmesede bunun baz fiyatı 25 bin euro desin,40 bin euro satış fiyatı olur.Bu fiyata hiç satmasa şimdikinin iki-üç katı satar.Hem her arabadan daha fazla kar ederler,hem de satış adetleri yükselir

Hesabınız doğru olabilir.Ancak 1.8 S80 var mı ? olsa bile volvo böyle bir araç getirirse imajı zedelenir.1.6 motorun S80'in kasasını taşıyacağını sanmıyorum.1.6 volvo alanlar aracın performansından şikayetçöi olacağı için Volvo bu araçtan çok da fazla satamaz.

• quote:

Herkese iyi forumlar öncelikle bu 52.000 euro fiyatın sadece bir pazarlama taktiği olduğunu söylemek istiyorum üzülerek bugun volvo car zeytinburnu ( genel merkez) altunizade zvolvo ve taşdelen otokoç volvo ile konuştum elllerinide araçların olmadığını yani henüz gelemedğini söyledilier aralık gibi gelecekmiş otokoç daki arkadaş aracın fiyatının yanlış yazıldığını 54 euro olduğunu söyledi düzeltilmesi gerek dedi sonra volvo car zeytinburnu da Atilla bey ile görüştüm fiyatın doğru olduğunu söyledi araç yok henüz dedi eski motorlar bile yokmuş en son belkı altunızade de bir sonuç çıkar diye aradım ve sonucu burda buldum sıkı durun bu araç çıplak arabaymış 52 bin euro olan araç yani bu aracı Türkiye ye talaep üzerine getirceklermiş deri dözeme bile yokmuş ancak premium donanmlıs gelcekmiş oda 67 bin Euro imiş oldu dedim kapattım yani anlıyacağınız bu araç sanal yanda ben yanlış anladım bu fiyata araç var ama yok ama birkaç donanımda ekeltince oda premuım donanımı oluyor fiyat 67 bin euro oluyor konu başlığını açan arkadaş da sanırım şaşrımıştır forumdaki diğer arkadaşlarda bilgi alırlarsa sevinirim saygılar..

İzmir'den bilgi vereyim; burda haberler biraz daha kötü.

İzmir-Gaziemir'deki Volcar'a uğradım bugün, bir tane S80 vardı, siyah renkli. İç döşemesi de bir önceki sayfada verilen krem renkli idi, direksiyon da kremdi. Yanında yazan fiyat 74.000 küsur Euro. Satış elemanı ile konuştuk, ismini de vereyim, olur da birileri kendisinden ek bilgi almak isterler; Melih bey. "52.000 Euro'luk bir araç yok" dedi, "o araç sadece müşteriyi plazaya çekmek için yapılmış bir kandırmaca, hiç yok demeyelim de Türkiye'ye hiç gelmiyor diyelim. O araçta tamamen kumaş döşeme, manuel vites, tek cd çalar, manuel klima gibi özellikler var, böyle bir araç da Türkiye'ye hiç getirilmedi. " dedi.

Vitrinde 74.000 küsur yazan araç için de "kampanya (!!!) dahilinde 61.800 Euro'ya geliyor" dedi. Bu araç da, internette verilen bilgilerdeki gibi 205 hp değil, 185 hp. Ayrıca premium donanım seviyesine sahip. Araç 2009 model olduğu halde, 2010 model olarak tescil edilebilecek. "Peki, 2010 model 205 hp olarak premium bir araç istediğimizde ne zaman gelir"; "Aralık sonunda gelir" dediler. Bir önceki sayfada verilen, konsoldaki navigasyon ekranı ise hiç bir donanım modelinde Türkiye'ye getirilmiyormuş, sadece sipariş üzerine eklenebiliyor, o da beklenirse. Fiyatını da söyleyeyim, tam dumura uğratacak cinsten; 3.000 Euro civarında ek bir maliyetle navigasyon ekranını da aracınıza ekletebiliyorsunuz.

Velhasıl; 51.900 ya da 52.000 Euroya satılan S80 yok, tam anlamıyla koca bir yalan. Müşteriyi aldatma stratejisi...

• Bir söz vardır yalancının mumu yatsıya kadar yanar aslında bunun adı değilde içinde bulunduğumuz serbest pazar ekonomisinde bunun adına satış pazarlama stratejisi deniyor ama bu strateji bana göre başından çürük nedeni şu bilgi çağında yaşıyoruz bir tuşla dünya'nın diğer ucundaki kişilerle irtibata geçebiliyorken bu starateji bence çok geri kalmış 90 lı yılların eskimiş taktikleri sonuç itibariyle tam volvo ya ısınımışken dün öğrendiğim biligilerin doğru olduğunun teyit edilmesi iyi oldu bir bu taktikle daha çok beklerler yani böyle ucuz numaralar girmesinler yemezler... son bir not düşeyim bu devirde lcd ekranı navigasyonu ekranı olmayan araça 5 kuruş vermem saygılar....volvo da alacağım tek araç istisnayi XC90 dır onda ekran olmasada olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayacem -- 20 Ekim 2009; 20:13:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrozenFlame

quote:

yanlis bilgi olabilir cunku s40'tan sonra kumas doseme yok volvolarda.

Avrupada satılan s80lerde ve s60larda kumaş döşeme var

http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=bpolh44q4sra

http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=vz3irqex3qie&asrc=fa

http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=vqgd2weh1izs

http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=bzje4zi2lmj1

• volvonun yaptigi bariz .................... galeriye musteri cekmek icin yalandan fiyat konulurmu ak.gercek fiyati goren musteri napcak aa olsun siz beni ayak ustu .......... ama alicam yine de mi dicek bu mudur satis stratejiniz?
  • İzmir Balçova Kipa'da Volcar iki araç koymuş. Biri S60 2.0T 5 silindir 180 hp diğeride Mazda 3'dü. S60'ın fiyatını 31.000 euro'ya indirmişlerdi. Çok dolu bir araç değil (Xenon dahi yok), çok yakıyor; ama içine oturduğum anda kötü olan herşey silindi ve bu araba bu parayı sonuna kadar hakediyor dedim. O rahatlığı, o konforu ben ne BMW 3 serisinde nede Mercedes C'de alamadım. Koltuklar muhteşem, benim yataktan bile daha rahat Eve çıkar uyu yani
    Volvo güvenliğinide unutmamak lazım

Edit: Koltukları deriydi kumaş değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xhaustion -- 21 Ekim 2009; 18:13:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: feanorringeril

Volvo ne yapıyor nasıl yapıyor anlamıyorum fakat şu an baktığında bile aracın 10 sene sonrasında da eskimeden, duruşunu kaybetmeden boy göstereceğini biliyorsun.

KAMPANYALI VOLVO S80

şu alttaki arabanın 10 yaşında olduğuna inanmak güç;

KAMPANYALI VOLVO S80

Bu aracın 10 yaşında olduğuna bir üst kasasını görünce ikna oluyorsun :)

• Arkadaşlar bugün Otokoç Taşdelene gittim ve birde yüz yüze görüşelim dedim ve doğru da yapmışım ilgi alaka çok güzel S80 yoktu teşhirde çünkü araçlar aralık gibi gelecek neyse fiyat olayına gelelim benim tercihlerim sonucunda çıkan fiyat sıkı durun 58.600 euro içindekiler şunlar aynen adıma düzenlenmiş teklifden yazıyorum ....bence fiyat gayet makul ayrıyetten bir haber daha verim 2.0 motor 136 hp dizelde getirme planlarıda varmış önümüzdeki yıl içinde buda güzel bir haber ama o motor gidermı gitmezmi bilemem artık ama iyi bir alternatif bence saygılarr....

Araç Modeli: Volvo S80 AWD D5 205 Hp Premium Edition

Opsiyon: Sunroof.Deri döşeme,Aktif bi-xenon

Renk:Buz Beyazı

Liste fiyatı:70.758

İndirimli Fiyat:58.600 Euro
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.