Şimdi Ara

Kampanyasi iyi olan kredi Karti tavsiyeleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
3.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hem yıllık ücreti yok hem de deli gibi kampanyası var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kostebek

CEPTETEB

Cepteteb malesef mayıs itibariyle kart ücreti almaya başladı 75 lira bende burdan farkettim ve kapattım 50.000 içinde olanlar muafmış ama .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: comnet

Bonus program ortağına dahil, bonus sisteminde taksit yapan ama kredi kart aidatı almayan bir kart ve banka var mı?

Artık firmalar bakıyorum hep bonuslu olmuş maximum, card finans v.b. kartlar eskisi gibi fazla iş görmüyor. Bir bonuslu kart almak şart oldu.

Bonus programına dahil aidatsız bir kart alırsanız aidatlı kartların yararlandığı kampanyaların çoğunun dışında kalırsınız . Buna taksitte dahil.

Atıyorum Aidatlı kartlar 3 + 2 taksit kampanyasından toplamda 5 taksit imkanından yararlanırken aidatsız kartı 3 taksitten yararlandırırlar.

Taksitleri 3 + 2 veya başka parçalı halde belirtmelerinin bir sebebi var. Her kart aynı taksitten yararlandırılmıyor. Ki genelde dış kapının mandalı aidatsız kartlar yapılıyor.

İş bankası maximum kredi kartım var(aidatlı). 2017 başından beri biriktirdiğim puanı bonus özellikli cepteteb kredi kartımda 1 ayda biriktirdim.

Bonusta daha seri puan birikiyor. 75 tl kart aidatı var ama taksit avantajı, kampanyaları(spotify,netflix 15 tl iade alıyorum her ay) ve seri puan birikmesi ücreti çıkarıyor.

İş bankasının aidatsız kredi kartı için yararlanılamayan durumları sitesinde şöyle belirtmiş:
    "
    Maximum Aidatsız Kart ile yararlanılamayan ayrıcalıklar:

• Maximum üye işyerleri dışında ve yurt dışında Bankamızın verdiği ilave MaxiPuanlar
    • İlave taksit / Taksit erteleme kampanyaları
    • İndirim uygulamaları ve kampanyaları
    • Hediye ürün kampanyaları
    • İlave MaxiPuan kampanyaları
    • Müzekart özelliği
    • İstanbul Atatürk Havalimanı otopark indirimi
    • Ankara Esenboğa Havalimanı otopark ve vale indirimleri
    • Kanyon Vale İndirimi
    • Temassız ödeme özelliği"

Bonusta olsa maximumda olsa başka bir sistemde olsa bankaların genel tutumu böyle. Aidatsız karta o özellikleri yedirtmezler Kampanyalar neyse de en çok can sıkanı taksit sayısındaki sınırlama dediğim gibi 3 + 2 şeklinde taksit olayının olmasının sebebi bu aidatsız kartları devre dışı bırakmak.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: UranosOrc

quote:

Bonus program ortağına dahil, bonus sisteminde taksit yapan ama kredi kart aidatı almayan bir kart ve banka var mı?

Artık firmalar bakıyorum hep bonuslu olmuş maximum, card finans v.b. kartlar eskisi gibi fazla iş görmüyor. Bir bonuslu kart almak şart oldu.

Bonus programına dahil aidatsız bir kart alırsanız aidatlı kartların yararlandığı kampanyaların çoğunun dışında kalırsınız . Buna taksitte dahil.

Atıyorum Aidatlı kartlar 3 + 2 taksit kampanyasından toplamda 5 taksit imkanından yararlanırken aidatsız kartı 3 taksitten yararlandırırlar.

Taksitleri 3 + 2 veya başka parçalı halde belirtmelerinin bir sebebi var. Her kart aynı taksitten yararlandırılmıyor. Ki genelde dış kapının mandalı aidatsız kartlar yapılıyor.

İş bankası maximum kredi kartım var(aidatlı). 2017 başından beri biriktirdiğim puanı bonus özellikli cepteteb kredi kartımda 1 ayda biriktirdim.

Bonusta daha seri puan birikiyor. 75 tl kart aidatı var ama taksit avantajı, kampanyaları(spotify,netflix 15 tl iade alıyorum her ay) ve seri puan birikmesi ücreti çıkarıyor.

İş bankasının aidatsız kredi kartı için yararlanılamayan durumları sitesinde şöyle belirtmiş:
    "
    Maximum Aidatsız Kart ile yararlanılamayan ayrıcalıklar:

• Maximum üye işyerleri dışında ve yurt dışında Bankamızın verdiği ilave MaxiPuanlar
    • İlave taksit / Taksit erteleme kampanyaları
    • İndirim uygulamaları ve kampanyaları
    • Hediye ürün kampanyaları
    • İlave MaxiPuan kampanyaları
    • Müzekart özelliği
    • İstanbul Atatürk Havalimanı otopark indirimi
    • Ankara Esenboğa Havalimanı otopark ve vale indirimleri
    • Kanyon Vale İndirimi
    • Temassız ödeme özelliği"

Bonusta olsa maximumda olsa başka bir sistemde olsa bankaların genel tutumu böyle. Aidatsız karta o özellikleri yedirtmezler Kampanyalar neyse de en çok can sıkanı taksit sayısındaki sınırlama dediğim gibi 3 + 2 şeklinde taksit olayının olmasının sebebi bu aidatsız kartları devre dışı bırakmak.

Ayrıntılı cevap için teşekkür ederim.

(Aidatlı) olarak İşbankası Maximum kartım var ama doğru düzgün kampanyası olmuyor veya benim işime yaramıyor. İşbankası Maximum harici yine (Aidatlı) olarak Halkbank Paraf kartımda var ama doğru düzgün geçen bir yer görmediğim için pek kullanmıyorum. Paraf'ı iptal ettirip bir Bonus kart sisteminden kart alayım dedim ama bonus kartların kart ücretleri epey fazla ve gördüğüm kadarıyla bonus kart veren bankalar hesap işletim ücreti de istiyor.

Bu Paraf ve Maximum pek iş görmüyor. Örnek kediye mama alıyorum Paraf zaten hiç yok Maximum 2 taksit o da 100 TL üzeri derken Bonus 3+2 diyor ve 50 TL üzeri görünüyor. Bonus'da aidatsız 3+2'nin 3 taksitini verse bile Maximum'un aidatlısı Bonus'un aidatsız kartının verdiği taksiti veremiyor.

Maximum puan konusuna da katılıyorum. Maximum'u ayda ortalama 1500 TL ve üzerinde kullanıyorum, her ay parasını da tam olarak yatırıyorum ve Maximum üye iş yerlerinde (özellikle şok ve migros'da) kullanıyorum ama doğru düzgün bir puanını göremedim.

Örneğin akaryakıtı Petrol Ofisinden aldığım için Petrol ofisi maximum kampanyasından yararlanayım diyorum ama koskoca Kadıköy ilçesindeki 17 Petrol Ofisi istasyonundan sadece 2 tanesi Maximum anlaşmalı. 30 TL puan için 17 PO istasyonundan anlaşmalı olan 2 tanesini bulup benzini oradan almanız gerekiyor.

https://www.maximum.com.tr/content-management/Documents/Kampanya%20Dosya%20Ekleri/2017/Odegec-DahilIsyerleri.pdf

Garanti herseyden masraf aliyor. Ceptetebde ise sadece 75 tl kart aidati aliniyor kalan hersey ücretsiz (eft-havale vs. Hesap isletim ucretide yok).

Eger bonus kart kullanmakta kararliysaniz basiniza en az masrafi cepteteb acar gibi duruyor. Cebteteb ile giris yapmanizi oneririm. Bonus kampanyalarinda yararlanirken herhangi bir kisitlamasini gormedim.

Cumartesi gunu 345 tl ye atasun optikten 3 + 2 taksit kampanyasi ile gozluk aldim. Garanti pos undan problemsiz taksit kampanyasindan yararlandim.

• Sizce paraf mı axess mi? Cüzi miktarda yıllık ücret alabilir ama kampanyalarıyla bizi mest etmesi gerekiyor diye düşünüyorum :) + Genel olarak yapılan işlemlerden saçma sapan para kesinti yapmaması lazım hadi canlar vakit nakittir :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: mechatronic93

Sizce paraf mı axess mi? Cüzi miktarda yıllık ücret alabilir ama kampanyalarıyla bizi mest etmesi gerekiyor diye düşünüyorum :) + Genel olarak yapılan işlemlerden saçma sapan para kesinti yapmaması lazım hadi canlar vakit nakittir :P

https://webapp.akbank.com/KrediKarti/web/Basvuru.aspx?cid=AWSNBR&gclid=CLPw2PebvtQCFUKeGwodo7kL6A

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar. vakıf bankın 3 senedir tercih wörd kredi kartını kullanıyorum. Aidatsız ve giyim başta olmak üzere bir çok yerde vade farksız peşin fiyatına taksit yapılıyor. Her önünüze gelen kartı alıp mahdur olmayın. Sonuçta şartlar belli. Komisyon ödemeye hiç gerek yok. Garanti fileksi de kullanıyorum ama komisyon alıyor taksitlerde

• quote:

Orijinalden alıntı: mesafe4272

quote:

Orijinalden alıntı: kostebek

CEPTETEB

Cepteteb malesef mayıs itibariyle kart ücreti almaya başladı 75 lira bende burdan farkettim ve kapattım 50.000 içinde olanlar muafmış ama .

Doğru;

İlk 50.000 müşteri içindeyim. Aidat alınmadı.
  • Suan Yapıkredi kullanıyorum 2nci bir kart cıkaracagım hangisine geçeyim hangisinde daha cok kampanya vardır?

• Paraf haftasonu restoran ispark ve son ayda kampanya atağıyla tercih nedenim

Arada bir uçan biriyseniz Parafly her yer lounge kampanyası da güzeldir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thearsiv -- 22 Haziran 2017; 12:35:8 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.