Şimdi Ara

Kamu işci maaşı en düşük 15 bin olmuş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
1.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Berberlik iyi gibi özellikle kadın kuaförleri bi föne 300 tl alıyorlar benim berberim durumundan gayet memnun iyiki berber olmuşum diyor bi damat traşı 3 bin lira olurmu arkadaş  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CİDELY kullanıcısına yanıt

88 puanla atandım. 13.250 tl maaş yatıyor. Ek ders çok değişken (rapor alsan kesiliyor), ama sabit haliyle 3.5 bin tl civarı geliyor.

ben istifa edeceğim önümüzdeki ocak gibi

• Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    Yapma hocam be

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kamu personeli olmanın avantajı azaltılıp gençleri özel sektöre ve girişimciliğe yönlendirmek lazım. Bu kadar büyümüş kamu sektörü sürdürülebilir değil.

• BiletlerBiletxD kullanıcısına yanıt

Dershanede sigortasız çalışma teklif eden olmuştu dershanedeki öğretmenlerin çoğu asgari ücretten 100-200 tl fazla alıyor

• olmasaydın o zaman kardeş aylarca tatil yaparsınız okulda bişey öğretmezsiniz çalışmazsınız keyifler iyi ki hala öğretmenlik yazan dolu

Hocam üniversiteyken girişimcilik projemde sınıf birincisi olmuştum özelde başkalarının altında çalışmayı pek sevmiyorum dayanamıyorum desem yeridir sermaye olmadan nasıl destek falan alabilirim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • xxCrazyBoyxx01 kullanıcısına yanıt

Merak ettim siz ne iş yapıyorsunuz acaba  

• xxCrazyBoyxx01 kullanıcısına yanıt

Benim 350 öğrencim var. Rehberliğini yaptığım bir sınıfta var. Günün bu saatinde tutanakları okumakla meşgulum, öğretmenlik 7/24 devam eden bir meslek. Sizin gibi kıskançlar ancak böyle konuşurlar.

• Dükkanın kirasını ve elektriğini devlet karşılamıyor, her an batma riski var, her ay sabit bir miktar kazanamıyorlar. Her ayın 15'i maaşı hesabında hazır olanlar ne hikmetse eleştirmelerine rağmen istifayı basıp ticarete, esnaflığa atılamıyor.

• K4R1P kullanıcısına yanıt

Atılmadığını nerden biliyorsun daha geçen öğretmen arkadaşım istifa edip amazon shoppinge başladı

• Biliyorum o durumları. Bende eğitim fakültesi mezunuyum. Yanlış planlamanın sıkıntılarını çekiyoruz.

• Bu konuda belirli araştırmalarım oldu ama sıfır sermaye ile çok zor. En azından kosgeb desteklerini filan deneyebilirsin. Ama cepten mutlaka para çıkıyor. Hiç olmadı kendi işine ağırlık vermek için başka yerde çalışamıyorsun. 6 ay çalışmadan yaşasan maliyeti en az 50k şu devirde.

Şu an ne iş yapıyorsunuz

• Öğretmen konforu, kolaylığı ile işçiyi, emekçiyi kıskanmış.  

Aksine yetersiz. O yüzden aldığımız hizmetleri beğenmiyoruz. Çünkü maaşlar düşük iş yükü yüksek.

nüfus olarak bize yakın olan

almanya

fransa

memur sayılarına bak istersen.

• por favor kullanıcısına yanıt

Kolaylığı ve konforu nedir, anlatır mısın

• Havya Makinesi kullanıcısına yanıt

Kardeşim öğretmen. Gayet rahat, nezih şartlarda severek öğretmenlik yapıyor ve yaklaşık 18 bin tl (net) alıyor.

Eşi de öğretmen ve mis gibi yaşıyorlar.

Kamuda bizzat bildiğim ağır şartlarda (kimyasal kokusu, gürültü, nemli ortam) çalışan bir emekçi daha yeni 15 bin tl alacak.

Anlattım. Boşuna anlattığımı da biliyorum ama ...

• 12 yıldır özel sektör çalışanıyım senin dediğin gibi 3 ayda ikramiye vs 20 bin göremedik

• Richards Covers kullanıcısına yanıt

kamudaki işcilerden bahsettim hocam zaten

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.