Sınıf öğretmeniyim bu ay yatan maaş 12.650 tl kpssden 85 aldım ve 3 sene kpss çalıştım! işci olmak için nereye başvurmam gerekli en düşük maaşları 15 olmuş 3 ayda bi ikramiye ve tediyelerle 20 bini geçkin alıyorlarmış. |
Kamu işci maaşı en düşük 15 bin olmuş
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
13 bin liraya öğretmen maaşı mı olur ya? En az 20 bin olmalı.
-
Ek ders ne kadar hocam?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ampüle oy atın. Bu adaletsizliği ampül çözer. Kk ye attınız bak ne yaptı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FF980A2B3 -- 9 Mayıs 2023; 15:47:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben yıllardır diyorum her dediğimde de tepki çekiyorum bu ülkede üniversite zaman kaybıdır arkadaş,boğaziçi mezunu arkadaşım işe girdi aldığı para 22 bin lira sabah 8 den akşam 6 ya kadar çalışıyor sanayideki motor ustası bi parça değişiminden 20 bin lira alıyor 2-3 saatte işi bitiyor geçen eve sineklik taktırdık adam 5 dakikada 750 lira para aldı gitti bide bize bak
-
Sizde sineklik takın hocam (!)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trubetzkoy -- 9 Mayıs 2023; 16:19:44 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Solculuk halkları fakirleştiren bir virüstür. Venezuella olma yolunda gidiyoruz islam soslu sosyalizm ile.
Bak ben iddia ediyorum sanayide çalıştığı için dalga geçilen o çocuklar varya senden benden zengin olacak burayada yazıyorum yıllar sonra konu hortlanırsa görürüz
-
Saray için ses çıkarmayacan reisin yiyecek sen bakacan şükredecen.
aldatıyorlar böyle sizi bunlara kanan akıllı değil kördür.
Ne olarak çalışıyor ve yeni mezun mu
Otomotiv sektörü gün geçtikçe artıyor buradan çok ekmek çıkar. 3.Dünya ülkesinde okumakla hata yapmışız hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1.5 senedir çalışıyor endüstri mühendisi kendisi ama öte yandan meslek lisesi mezunları 17-18 bin liraya iş beğenmiyor sanayideki usta konusunu yukarda açıkladım zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perfect3 -- 9 Mayıs 2023; 17:49:29 >
Yeni atandım ek ders alamıyorum maaşın yarısı kiraya gidiyor
Sözlesmeliler ek ders almıyo mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Branşına göre değişir bazı branşlarda ek ders yok
Sanayi isi zordur bir tane usta vardi yuz kanseri olmustu para varda kurtarmiyor diyordu elemanı. Yagin kirin dumanin icinde calismak kolay degil.
Iscilikte kolay degil sicakta asfalt atan vardi karayollarinda calisan adamin derisi soyulmustu simsiyah olmustu. Ogretmen az aliyor ama isi rahat.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- yığma bina ömrü ne kadardır
- arabistan da ucuz olan şeyler
- dış kapı no nedir
- miyop astigmat lens kullanabilir mi
- en iyi ketçap markası
- penis nakli
- dünyanın en büyük vinci
- prompt mühendisliği nedir
- galaxy unpacked
- indirimler ne zaman başlıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X