Şimdi Ara

KAMU VS ULUSLARARASİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

KAMU VS ULUSLARARASİ

(En Son Oy Tarihi: 12.7.2015)
Giriş
  • Arkadaslar ortalama bi puanim var yani cok iyi bir üniversite yazamicam ona gore yardimci olursaniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikiside kendini geliştirmene bağlı yerler, Uluslararası bölümünde üniversite çok etken ancak puanın ortalama olduğu için bunu göz önünde bulundur. Ne ekersen onu biçersin bu bölümlerde. Örneğin bir dil seni epey öne atar ve bu tarz şeyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanuz02

ikiside kendini geliştirmene bağlı yerler, Uluslararası bölümünde üniversite çok etken ancak puanın ortalama olduğu için bunu göz önünde bulundur. Ne ekersen onu biçersin bu bölümlerde. Örneğin bir dil seni epey öne atar ve bu tarz şeyler

Çukurova isletme yazdim kardesim hayirlisi olsun artik

• quote:

Orijinalden alıntı: finally01

quote:

ikiside kendini geliştirmene bağlı yerler, Uluslararası bölümünde üniversite çok etken ancak puanın ortalama olduğu için bunu göz önünde bulundur. Ne ekersen onu biçersin bu bölümlerde. Örneğin bir dil seni epey öne atar ve bu tarz şeyler

Hayırlı olsun diyelim şimdiden. Benden sana bir öneri. 1. Sınıftan sıkı tut işi, sadece okul dersi açısından değil örneğin 2. Sınıfın sonunda yds için ingilizceni 50 puan seviyelerine çek. Mezun olurken en az iki dilin olmuş olur. Bana da dua edersin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: finally01

quote:

Hayırlı olsun diyelim şimdiden. Benden sana bir öneri. 1. Sınıftan sıkı tut işi, sadece okul dersi açısından değil örneğin 2. Sınıfın sonunda yds için ingilizceni 50 puan seviyelerine çek. Mezun olurken en az iki dilin olmuş olur. Bana da dua edersin

Cok tesekkur ederim kardesim sende iyi bi konumda olursun insallah

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.