Şimdi Ara

Kamyon / Tır şoförü olmak istiyorum... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
10
Favori
205.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Belediye otobüsü kullanmak zor mudur peki?
  • Benim küçükken otobüslere çok merakım vardı bir akrabamız otobüs şoförü adam rize-istanbul git gel yapıyor 1 gün bile izni yok cebine giren para yolcu sayısına göre mazottan kar edebilmek için rizeye döndüğünde birde gürcistana gidiyor yoksa hiç kar edemem diyor tır hem daha zor hemde daha uzun süreli işler var allah bütün tır şoförlerine sabır versin. Bence illa şoför olmak istiyorsanız öğrenin yabancı dil konsolosluklarda şoförlük yapın hem akşam eve dönebileceğiniz hemde altınızda lüks arabalarla rahat rahat çalışabileceğiniz bir işiniz olur.
  • Baba Tamam Zor İşte Adamlar Da Haklı Direk Vermez Kimse Hem Senin Ne İşin Var Kamyonla Tırla Kendi Vasıtan Varmı ? Yok Çalısacan Bir Yerde Verceklerı Maas En Fazla Baslangıçta ,1,000 Tl Sigorta Yemek Bu Yani Hadi İşi Ögrensen Ögrensen 10 Yıl Sonra Alacagın Maas 1600 Olsun Kendi Vasıtan Varsada Beklemeden Gir Cok Deli Para Var Sahsen Arkadasımın Babası Kamyoncu Kendı Romorklu Kamyonu Var Aylık Net 6,000-8,000 Tl Geliri Var ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: umpQelz

Baba Tamam Zor İşte Adamlar Da Haklı Direk Vermez Kimse Hem Senin Ne İşin Var Kamyonla Tırla Kendi Vasıtan Varmı ? Yok Çalısacan Bir Yerde Verceklerı Maas En Fazla Baslangıçta ,1,000 Tl Sigorta Yemek Bu Yani Hadi İşi Ögrensen Ögrensen 10 Yıl Sonra Alacagın Maas 1600 Olsun Kendi Vasıtan Varsada Beklemeden Gir Cok Deli Para Var Sahsen Arkadasımın Babası Kamyoncu Kendı Romorklu Kamyonu Var Aylık Net 6,000-8,000 Tl Geliri Var ;)

mutlaka kendi aracı olanlar cevap verecektir ama öyle bir para olsa herkes kendine bir araç alırdı...
  • S.A. ustalar... Ben üniversitede radyo tv okuyorum. Işık,kamera,jenaratör vs. nin taşınması lazım. Dedimki b ye 1000tl vereceğime d ye 1500tl veririm. İşleri geliştirirsem simsiyah actros ve kasa alırım :D üstünede sarı yaldızla ... (belli değil) production yazdıracağım...malıma gerektiğı kıymeti verdiğimden (kamera vs) patron bile olsam tırı kendim kullanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: GingerMan

quote:

Orijinalden alıntı: umpQelz

Baba Tamam Zor İşte Adamlar Da Haklı Direk Vermez Kimse Hem Senin Ne İşin Var Kamyonla Tırla Kendi Vasıtan Varmı ? Yok Çalısacan Bir Yerde Verceklerı Maas En Fazla Baslangıçta ,1,000 Tl Sigorta Yemek Bu Yani Hadi İşi Ögrensen Ögrensen 10 Yıl Sonra Alacagın Maas 1600 Olsun Kendi Vasıtan Varsada Beklemeden Gir Cok Deli Para Var Sahsen Arkadasımın Babası Kamyoncu Kendı Romorklu Kamyonu Var Aylık Net 6,000-8,000 Tl Geliri Var ;)

mutlaka kendi aracı olanlar cevap verecektir ama öyle bir para olsa herkes kendine bir araç alırdı...

Kral Herkes kendine tır kamyon alırdı, nerede o paralar ya :D

• şöförlük aslın da gerçekten basit bir meslek değil.....sizce neden bütün kamyonculara ve tır şöförlerine yollarda küfür edior çoğunuz???? işlerini saygınca adam gibi yapmadıkları için....bu mesleğe başlamak kolay ama bu türkiyede kolay....ben yurd dışına çalışan genç bir tır şöförüyüm ve şöyle bir gerçek var ülkemizde bu işi genelde kendini bilmez cahil kesim yaptıgı için malesef bir haysiyeti kalmamış ......ve ön yargılı düşünen insanlara tek kelime; eger sizlerin basit gördüğünüz bu mesleği kimse yapmasaydı nerden giyinecektiniz??? nerelerden ihtiyaçlarınızı nasıl karşılayacaksnız...evdeki şekerinizden ayağınızdaki çoraba kadar tır şöförlerinin gece gündüz yollarda uykusuzca verdiği mücadele ile taşınıor herşey.....bence bu mesleği hafife almayın bukadar...bide bu mesleği yapan kişilere bukadar basit gözle bakmayın....ve şunuda unutmayın çoğu cahilin yarattığı sıkıntıların acısını kelimelerinizle herkese mal etmeyin....

• zor meslek zoooooor

Kamyon / Tır şoförü olmak istiyorum...
  • Adam konuyu açalı seneler olmuş o şimdi tırcı olmuş çalışmış nerdeyse emeklilik yaşı gelmiş daha konuya yazıyosunuz Neyse gelelim mesleğe evet zor bir meslek ama her meslek kendine göre zor ve çekilmez yönleri var . Ama yok işte yenisin çaylaksın acemisin yapamazsın lafları falan bunlar laf kalabalığı hiçkimse hiçbir mesleği bilerek doğmuyor herkes sonradan öğreniyor her yeni gelen adama böle derseniz 5 sene sonra şöför kalmaz piyasada Mesleğin ne olursa olsun eğer işimi severek yaparım , merakım var diyosan ne ala yaşın tecrübenin bilginin önemi yok bunlar zamanla sonradan kazanılır
  • yinede diger ülkelere göre Türkiyede soförlük yapmak daha kolaydir

http://www.youtube.com/watch?v=-NyKIqB_xHg

http://www.youtube.com/watch?v=Drk7pzVdrX0&feature=related
  • merhabalar ben adana'dan onur 15 yaşındayım axor 1840'ımız var ve buda bizim 1840

• Arkadaşlar ben de tır cı olmak istiyorum ama nasıl bu işe nasıl başlaya bilirim daha yaş 15 de şimdiden ne yapabilirim-
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer0845

Arkadaşlar ben de tır cı olmak istiyorum ama nasıl bu işe nasıl başlaya bilirim daha yaş 15 de şimdiden ne yapabilirim-

forumu bırakarak mesleğe ilk adımını atabilirsin.zira sana bir anlatırlar arkana bakmadan kaçarsın
  • MESALA NE ZORLUKLARI VAR AİLEDEN UZAK KALACAM TAMAM BAŞKA NE ZORLUKLARI VAR Kİ
  • Arkadaşım yazılanları okumamışsın herhalde

evden uzak kalma sadece bir tanesi.En başdan bir oku istersen
  • cadır örtersin çadır toplarsın lastik patlar değiştirirsin patladını fark etmezsin arabayı yakarsın dondurucu havada araban bozulur tamir etmeye uğraşırsın dingil kırar makas kırar yokuş inerken balatan yanar u virajı alamazsın yan yatarsın allah korusun vs vs vs yaşım 15 diyosun tırcılığı simülatör oyunu sanıyosun çok meraklıysan çalış oku mühendis ol yaptığın arabalara binelim ha kullananlar ana karnındamı öğreniyo hayır çoğu baba yanında öğreniyo sanatları bu oluyo zaten memur çocuğu değilsen büyük olasılıkla baba mesleğini devam ettirirsin kısaca imkanın varsa oku çokta niyetliysen söyle ailene versinler birinin yanına ehliyet alıncaya kadar çözersin işi...
  • motorlarla başla 1 haftada kaparsın sonra arabada ustalaş sonra biraz dodgeların tepesinde gez sonra axor tipi arabaların taksi gibi vitesi vardır onlarda devam et en sonra fordlar,man,scaina benzeri arabalar en son tır ama en rahat tır dır manevrası kolay rahat sürülür oonun dışında tecrübe önemli işi biraz zor bulursun arabanın her yerini türkiyede göstermiyolar malesef her ehliyeti olan adama yağlamayı öğretmiyolar mesela alcan pompayı çıraklık yapacaksın başka türlü sadece avrupada iş bulabilirsin ....
  • Euro Truck Sımulatör 2 tavsıye edilir .
  • ben dayımgilden biliyorum çok zor meslek adamların haftalarca gelmediği oluyordu hele o kış aylarında hiç çekilmez oluyor derlerdi bir sürü dert
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.