indirebilecegımız bır link varmı bılen arakdaslardan rica edıyorum pm atarlarsa sevinirim kan uykusunu arsıvledım bunuda arsıve eklemek ıstıyorum tekrar rica ediyorum saygılar
skytürkte yayınlandı mı??
2 kere hemde 2 keresındede işim vardı böyle aksılık olurmu ayın 9 yayınladdı arkadaslar yardım edın ındırecegım yerlazım pm den atabılen olursa sevınırım
YAYINLAMAZLARkI çünkü TÛRKIYE'deki cogu kanallar amerikanlara ait
of ya çok kötü oluyorum gördükçe. içim parçalanıyor
Allah ilk önce onlara sonra da bize sabır versin. çok zor durum çok
üniversitede herkese cd şeklinde dağıtıyorum herkes gerçekleri görsün benim gibi
İzleyelimSağol paylaşım için.
Youtube'den indirdim,az önce izledim.Kan Uykusu'nu da izlemiştim geçenlerde.Çok duygulandım.Her Türk bunu izlemeli diyorum.
Keşke bu belgeseller selenaların yerini alsada vatan anamız vatan babamız vatan hep arkamızda diyenler gerçekleri görseler
kesinlikle izlenmesi gereken bir belgesel. ama neden ya neden?? neden saçma sapan konular 5-6 sayfa olurken bu konu 2 sayfa bile değil? neden milletimiz gencimiz bu kadar duyarsız? illaki +18mi yazmak gerekiyor başlığa? uyanın artık uyanın!!
quote:
Orjinalden alıntı: cidik
kesinlikle izlenmesi gereken bir belgesel. ama neden ya neden?? neden saçma sapan konular 5-6 sayfa olurken bu konu 2 sayfa bile değil? neden milletimiz gencimiz bu kadar duyarsız? illaki +18mi yazmak gerekiyor başlığa? uyanın artık uyanın!!
Gazilerimizde zaten aynı konudan sıkıntılılar.
Ne diyor gazimiz:
Kimse demiyor sen Gazi misin sen bir tatli sohbet edelim.
Halkımızda Gaziye sevgi saygı kalmamış.
quote:
Orjinalden alıntı: ogameci
İçim parçalandı arkadaşlar 2. bölümün ortasında.
Aglicaktim ya Nerdeyse Zor tuttum Kendimi
tesekkurler paylasim icin. su an indiriyorum tek parca halinde avi formatinda bir yere yukleyip linkini veririm mutlaka.
paylasan arkadaslara tesekkurler. 2.sinin cekildiginden hic haberim olmamisti. tekrar tekrar tesekkurler
quote:
Orjinalden alıntı: ogameci
quote:
Orjinalden alıntı: cidik
Gazilerimizde zaten aynı konudan sıkıntılılar.
Ne diyor gazimiz:
Kimse demiyor sen Gazi misin sen bir tatli sohbet edelim.
Halkımızda Gaziye sevgi saygı kalmamış.
dh de bi nevi halkı temsil ediyo anlaşılan. karı kız topicleri var, geyik topicleri var, neden nasıl yaşıyoruz, teröristlerden nasıl korunuyoruz, kim bizim için ölüyo bunlar önemli değil zaten biz baksakda bakmasakda bizim için ölen birileri olacak değilmi? vallahi kuzey ırak sınırındaki askerlerimiz içinde olmayı o kadar isterdimki.. o gazilerin hikayeleri beni yaktı kavurdu. özellikle şehit olmadan 2 hafta önce eşine vasiyetimi yazdım diye telefon açan şehidimizin olduğu bölümde hakim olamadım gözyaşlarıma.. sevgilisinden ayrılanmı dersin yoksa hayattan dışlananmı.. hepsi bizim için canlarını koymuş insanlar ama biz ne yapıyoruz; hiç bişey.. adam diyorki biz yasal olarak gazi bile değiliz. vallahi yazık onları bu duruma düşürenlere..
son kez yukarı gerisi sizin vicdanınıza kalmış arkadaşlar..
avi formatina cevirdim ama 450 mb tuttu bildiginiz bu kadar yuksek dosyayi alacak paylasim sitesi varmi ?