Şimdi Ara

Kan Uykusu 2 - Kınalı Türkü [IZLE] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
1
Favori
3.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: murtiss

avi formatina cevirdim ama 450 mb tuttu bildiginiz bu kadar yuksek dosyayi alacak paylasim sitesi varmi ?

r-apidshare almıyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 27 Haziran 2007; 13:32:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

quote:

Orjinalden alıntı: murtiss

avi formatina cevirdim ama 450 mb tuttu bildiginiz bu kadar yuksek dosyayi alacak paylasim sitesi varmi ?

r-apidshare almıyor mu ?

rarlayıp 5 parça haline getir öyle rapid-share.com adresine at.her part en fazla 100mb olmalı

dosyam.net adresinede atabilirsin orası 250mb a kadar kabul ediyor yine rarlayıp iki parçaya bölerek orayada atabilirsin

yanlız 460mb indirmek yerine siteden 175mb olarak indirin zsonra total video converter programıyla ister avi yapın ister divx yapın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apolloturk2 -- 27 Haziran 2007; 13:57:53 >
  • apolloturk senin dedigin daha mantikli youtubedan indirip ceviricilerle cevirmek daha kolay olur.
    bu arada konuyu yukari tasiyalim belki izlememis olan arkadaslar vardir
  • çok güzel bir paylaşım emeğine sağlık
    izin verirsen konunun linkini imzama eklemek istiyorum.
  • yukarı
  • dahada yukarı hiçbirşey yazamasınız bile . koyun yukarıda kalsın.
  • hadi suzi bir mesajda sen yaz hadi
  • indirmek için direk link varmı arkadaşlarr..??
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::Banner:::

Tek link

http://www.capturetv.com/belgeseller/kan-uykusu-2-kinali-turku.html

arkadaşımız yukarıda tek link olarak vermiş ben aşşaya çekmek istedim lütfen bakmayın sadece yorum yapınki başkalarınında dikkatini çeksin bu iş böyle biliyorsunuz
  • yukarı lütfen yukarı ,çok yukarı sadece seyredip gitmeyin birşey yazın ne olursa
  • arkadaşların pek ilgisini çekmedi herhalde.aslında tamamı saklanması gereken arşivlik bir program ama. demekki bizler bu konularda fazla duyarlı değiliz.ne yapalım olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratsevdin

teşekkürler.bunları tv kalitesinde indirebilirmiyiz olursa nasıl ve nerden?
  • herkesin izlemesi gereken bir belgesel.birazda bunun için zaman ayırın gerçekten değer
  • içimden geldi yukarı
  • emeğine sağlık dostum çok sağol
  • Yukarı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.