Bildirim
KAN UYKUSU SHOW TV DE???(ACABA YENİSİ Mİ)??
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
programda gözükmüyor var mı yok mu bugün? -
saat 22 de sanırım tam emin değilim ama arkadaşım böyle dediydi galba. -
Ben görmüştüm Salı 22:00 de diye ama tanıtım videolarında, daha önce izlediğimiz görüntüler vardı.
Bir de bölümlere ayırmışlar sanırım.Çünkü "İlk bölümüyle Show Tv de" diye sunuyorlardı. -
22 se yeni bölüm -
az sonra (22.00) da başlıyor..
KAÇIRMAYINN -
arkadaşlar bence kesin izleyin derim
hayatımda hiçbir program için pc başından kalkmayan ben biraz sonra bu programı izlemek için kalkacam düşünün durumu yani ben kalkıyorsam
herkeze iyi izlemeler kalktım hatta
-
başladı -
up
izleyin -
arkadaşlar bu programın konusu nedir pek bilgim yok kusura bakmayın -
pkk ile mücadele.. -
Kesinlikle izleyin -
-
Osman Pamukoğlu
süper adam yaa
"Ben askerlere sen resim çek diye LEŞ toplatmam"
-
reklam girdi -
gerçekten süper kitabını da aldım, arşivimde bulunması gereken bir kitap,herkese tavsiye ederim, ama dvd 33 dk,keke operasyon görüntülerinin yanında belgeseli de verseler di, hoş kitaptakilerin bazıları belgeselde yok ama olsun arşivlenecek bir belgesel.... -
yine reklam girdi -
Daha önce verilmişti fakat arayan olabilir. Aşağıdaki adresten belgeseli indirebilirsiniz.
http://www.capturetv.com/belgeseller/kan-uykusu-guneydogudaki-askeri-operasyonlarin-belgeseli.html
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X