Şimdi Ara

KAN UYKUSU YAYINLANMAYANLAR - İndirilebilir Rapid Share Köprüleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • !!! TANITIM AMAÇLIDIR, İNDİRDİKTEN SONRA 24 SAAT İÇİNDE DOSYAYI BİLGİSAYARINIZDAN SİLİNİZ. AKSİ TAKDİRDE SORUMLULUK KABUL ETMEMEKTEYİM !!

Arkadaşlar 8 Mart 2008 tarihinde SkyTürk'te yayınlanan "Kan Uykusu - Yayınlanmayanlar" bölümünü sizlerle paylaşmak istiyorum. Görüntü AverMedia analog tv kartıyla çekilip divx dosya biçiminde kaydedilmiştir. Reklâmlardan arındırılmıştır (Baştaki Tercüman reklâmı hariç).

Çözünürlük : 416 x 288
    Uzunluk : 1 sa 01 dak. 28 sn
    Dosya Boyutu : 498 MB (Parça 1 : 250 MB, Parça 2 : 248 MB)

İndirebileceğiniz köprüler:

http://r apidshare.de/files/38781357/KanUykusu-Yayinlanmayanlar.part1.rar.html
    http://r apidshare.de/files/38782505/KanUykusu-Yayinlanmayanlar.part2.rar.html

Aynı dosyanın gölge kopyaları:

http://r apidshare.de/files/38797666/KanUykusu-Yayinlanmayanlar.part1.rar.html
    http://r apidshare.de/files/38798733/KanUykusu-Yayinlanmayanlar.part2.rar.html

Resim kalitesi ve belgesel içeriği hakkında fikir edinmek için aşağıdaki köprüden önizleme karelerini indirebilirsiniz:

http://r apidshare.com/files/98183102/BelgeseldenKesitler.jpg.html (1422 KB, çözünürlük 2099 x 2329, 40 önizleme karesi)

Aynı dosyanın gölge kopyaları:

http://r apidshare.com/files/98377632/BelgeseldenKesitler.rar.html (622 KB, yukarıdaki önizlemenin daha düşük kalitelisi)
    http://r apidshare.com/files/98377913/BelgeseldenKesitler.rar.html (Gölge)
    http://r apidshare.com/files/98378169/BelgeseldenKesitler.rar.html (Gölge)

Arşiv şifresizdir.
    İndirmeden önce bağlantılardaki "r apidshare" kısmını düzeltmeyi unutmayın ..

İyi seyirler ..

UYARI!!
    Bu iletinin TV-DİZİ bölümüne taşındığını az önce farkettim ve aşağıdaki uyarı yazısını az önce okudum:

--------------------------------------------------------------------------
    Arkadaşlar;

TV dizilerini yayıncı kuruluşun izni olmaksızın internet üzerinden paylaşmak kesinlikle yasaktır. Donanımhaber forumlarında yasal olmayan paylaşımlara izin verilmediğinden dolayı lütfen dizilerin tam bölüm linklerini vermeyin.

"Nereden indirebilirim" şeklindeki sorulara ve cevaplayan üyelere de gerekli yaptırımlarda bulunulacaktır. Bu bölüm diziler hakkında yorum yapılsın, bölümler tartışılsın diye açıldı. lütfen amacı dahilinde kullanalım.

anlayışınız için teşekkür ederim.
    ---------------------------------------------------------------------------

Bu paylaşımı yaparken SkyTürk televizyonundan herhangi bir izin almadım, bu aklıma gelmemişti. Ancak bu paylaşım hiç bir ticarî amaç taşımamaktadır. Yalnızca bilgi edinmek amacıyla indiriniz ve 24 saat içinde bilgisayarınızdan siliniz. Ayrıca Kan UYKUSU dizisinin sıkı takipçisi ve kitaplarını da okuyan biri olarak şunu söylemek istiyorum:
    Lütfen kitabın yazarlarına ve gerek kitabın yazımında gerekse belgeselin hazırlanmasında emeği geçen tüm vatansever kardeşlerimize destek olmak için belgeselin kitabını alınız. Kitabını alınca zaten yanında belgesel DVD'sini de veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gixykings -- 11 Mart 2008; 12:15:26 >

• teşekkürler....
  • rapid bende cok yavas 7 kb/sn
  • Şimdi bu download linkleri yasak değilmi..?
    İşin enteresan yanına bakınız ki hukuki olarak bile bunların paylaşılması yasak...

Bilen bilir; bazı saçma sapan varyasyonlar üzerine nete düşen, kamera arkası, çıkartılan sahneler vs. kimi zaman yapımcı firmanın, yayınını üstlenen firmanın/şirketin, oyuncuların dahi başına bela olabilir...

(bkz. Youtube= Acun vs. Diablo)
    Üstte belirttiğim kesit; Acun Ilıcalı'nın Show TV'den uyarı almasına sebep olmuştur ve "Acun Firarda" programının kaldırılma sürecine start vermiştir...

"Bize ne arkadaşım" diceksiniz belkide...
    Dün arkadaşlarımız metal albümlerine ulaşabileceğimiz linkler verdikleri için 10'ar gün uzaklaştırıldılar...
    Peki doğrudan "rapid" linki vermek suç değilmidir??

Eğer suçsa; bu konunun "Tv ve Diziler" bölümüne taşıyan, yasak olduğu halde linklere dokunmayan yönetici arkadaşımız da suç işlemiş olmuyor mu??

Sadece bu konuyla ilgili (bence) anlamsız ve boşluklar tanınan bir yasak maddesi bulunması üzerine benim kafamda oluşan sorulara cevap bulmak amacıyla soruyorum tüm bunları...

Bir ayıp ettiysem affola...
    Saygılar...

Not:Bir yöneticiden ciddi kapsamlı açıklama bekliyorum...

• Arkadaşlar bu köprüler başka bir sanal paylaşım ortamında verilmedi ve eğer siz de vermezseniz yalnızca burada kalacak. Bu belgeselin diğer filmlerden çok daha özel olduğunu düşünüyorum. Bu gibi millî konularda sizlerde merak uyandırmak amacındayım. Yoksa bu paylaşımdan ötürü herhangi bir maddî kazancım bulunmuyor. Zaten önizleme karelerine baktığınızda görüntünün çok da kaliteli olmadığını göreceksiniz. Bu belgeselin kitabını alırsanız yanında DVD'sine de sahip olma şansınız var. Ama illâ ki köprüleri kaldır derseniz kaldırırım tabî ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gixykings -- 10 Mart 2008; 10:21:00 >
  • Yanlış anlama kardeşim benim seninle veya köprülerle bi sorunum yok...
    Keşke her paylaşım bu kadar değerli olsa, ama ben bu çelişkiyi çözmeye çalışıyorum...

Ülkemizde kaç grubun orjinal albümüne sahip olabiliyoruz..?
    Maddi olarak da, albümlerin satışına da baktığımızda mümkün değil bu...
    Hiç bir underground grubun albümünü kolay kolay bulamıyoruz...
    Bu sefer de devreye download giriyor...

Ve burası sonuçta bir paylaşım platformu...
    Neden albüm, video vs de paylaşamayalım ki..?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Out Of OrdeR

Yanlış anlama kardeşim benim seninle veya köprülerle bi sorunum yok...
    Keşke her paylaşım bu kadar değerli olsa, ama ben bu çelişkiyi çözmeye çalışıyorum...

Hacı albümler filmler vs.vs. lisanslı olduğu için paylaşamıyoruz..Sonuçta o albümün,Filmin sahibine zarar veriyor diğe paylaşamıyoruz diye duymuştum ben..Ama en yetkili ağızdan öğren sen en iyisi..Yanlış biliyor olabilirim..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Orası öyle de hocam,

quote:

Donanımhaber forumlarında yasal olmayan paylaşımlara izin verilmediğinden dolayı lütfen dizilerin tam bölüm linklerini vermeyin.

Şimdi bu maddeye göre bir dizinin bir bölümünü, tek parca halinde değil de 4'e bölüp verirsek ceza almamamız gerekiyor...
    Burda da senin belirttiğin sanatcıya zarar maddesini yine çiğnemiş oluyoruz...
    Yani bazı boşluklar var kurallarda...
  • Ben de onu anlamıyorum.
    Bu şifresiz kanaldan yayınlanmış bir program. Yani herkez bu programı evinde rahatca seyredebilir. Video linklerinin paylaşılmasının yasak olması çok anlamsız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Out Of OrdeR

Orası öyle de hocam,

quote:

Donanımhaber forumlarında yasal olmayan paylaşımlara izin verilmediğinden dolayı lütfen dizilerin tam bölüm linklerini vermeyin.

Şimdi bu maddeye göre bir dizinin bir bölümünü, tek parca halinde değil de 4'e bölüp verirsek ceza almamamız gerekiyor...
    Burda da senin belirttiğin sanatcıya zarar maddesini yine çiğnemiş oluyoruz...
    Yani bazı boşluklar var kurallarda...

Kesinlikle..
  • Bre gafiller !! Siz nasıl olur da Türkçe ingilizce karışımı olan deli saçması kelimeleri kullanırsınız! Siz ne biçim Türk'sünüz ki Millî dilimiz Türkçe'yi ayaklar altına alıyorsunuz? Hele kendisine "Out of Order" diyen şahıs yok mu! Ulan bari rütbeleri kirletmeyin! Sen kim Binbaşı olmak kim! Binbaşı olmak bu kadar ucuz mu? Yazık sizlere be. Utanç duyuyorum sizin gibilerden. Kendi dilinizi yüceltin. Türkçe konuşun. ilgili şahıs şunları yazmış:

"Yanlış anlama kardeşim benim seninle veya köprülerle bi sorunum yok...

O şimdi Out of OrdeR..."

Şimdi bu şahıs undergruond demekle kendi seviyesini açıkça ortaya koymakta. Kardeşim bunun Türkçesi var niye kullanmıyorsun! Sonra "download" kelimesinin Türkçesi "indirmek, yüklemek" tir. Sevgili gixykings kardeşimize de teessüflerimi iletmek istiyorum. Zannedersem o da zamanın cahillerine uyarak kendisine böyle bir isim takmış. Yanlış mıyım gixykings kardeşim. Gelelim ilgili şahıs out of order'a .. "Seninle veya köprülerle bir sorunum yok .." demiş. Halt etmiş! çin, japon ve amerikan özentisi bu şahıs; aklı sıra gixykings kardeşimizle alay etmiş. Ne kadar yanlış bir davranış. Halbuki gixykings kardeşimiz "link" kelimesini kullanmayarak gerekli hassasiyeti göstermiş ve buna "köprü" demiş. Bununla dalga geçmek ahmaklıktır.
    evet yine out of order'dan incilerle devam ediyoruz:
    ".. sebep olmuştur ve "Acun Firarda" programının kaldırılma sürecine start vermiştir... " start vermek başlamak anlamına gelir sayın ilgili şahıs.

Yine ogameci adlı şahıs şu ifadeyi imzasına eklemiş:
    "Life is too short for to smoke bad cigars"
    Bunun Türkçesi yok muydu kardeşim? Bunu buraya yazınca eline ne geçti? İngilizce bildiğini gözümüze sokmak mı istiyorsun? İngilizceyi ben de fevkalâde biliyorum ama ancak lâzım olduğunda kullanıyorum.

UNUTMAYIN Kİ TAKLİT ASLINI YÜCELTİR !!! VATANIMIZA, MİLLETİMİZE, BAYRAĞIMIZA, DİLİMİZE SAHİP ÇIKALIM !

Bu kadar önemli bir konuya gösterilen ilgi, bu forumdaki şahısların millî konularda ne denli duyarlı olduklarını açıkça ortaya koymaktadır.

gixykings kardeşim seni kutluyorum. Hiç bir halta yaramayan "ungerground müzik" dedikleri zırvalara vakit harcayan; lost gibi hiçbir faydası olmayan diziyi konuların ilk sıralarına taşıyan zihniyete yazıklar olsun. Bunlar ileride anne baba olacaklar, ülkeyi yönetenler çıkacak belki içlerinden. İşte o zaman vay bu ülkenin haline. Uğraştıkları konular ortada. (İstisnalar kaideyi bozmaz ..)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vatanbayraknamus -- 19 Mart 2008; 16:22:34 >

• Sayın "vatanbayraknamus" takma adlı arkadaşım, gixykings takma adını çok önceden almıştım bu yüzden değiştirmedim hiç. Zaten çok sık ileti gönderen birisi değilim. Ancak uyarınız beni çok duygulandırdı. Gerçekten çok mutlu oldum; demek ki millî duyguları bu hassasiyette olan kardeşlerimiz halâ mevcut. Eleştirilerinizin ölçüsü bir miktar yüksek ancak bunu millî duygularınızın kabarmış olabileceği gerçeğine dayandırıyorum. Uyarınızı dikkate alacağım.
    Saygılar ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gixykings -- 19 Mart 2008; 16:37:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.