Şimdi Ara

Kan ve iğne fobisi olan biri hemşirelik okuyobilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok değil ama baya bi geriliyorum sonuçta öyle bi ortamda hiç bulunmadım zamanla alışabilir miyim?

Kan aldırıken mesela otururken sorun yok iğneyi gördiğümde de yok ama onun damardan girişini görmeye dayanamıyorum betim benzim atıyor. Kan ve ameliyat videolarını izlesem öyle ortamlarda bulunsam sizce alışabilir miyim yoksa vazmıgeçmeliyim?

• Psikiyatriste git. Mümkünse iyi olsun. Tedavisi var bu fobinin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha yatkyn oldu?un bir meslek seç.
  • Aaahhh ah. Hayır arkadaşım okuyamaz, net. Yapabileceğin bir şey seçmeni öneririm.

Artık sisteme laf etmekten de yoruldum ama insanların böyle sorular sorabilmesine sebep olan sisteme ne dense az.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yakapaca37 kullanıcısına yanıt
    sağlık sektöründe olmak istiyorum ama bu sorunu halledemezsem zorlanıcam gibi . Mühendislikte tercih edebilirim bişekilde bitiririm de ama başarılı olamıycağıma eminim. tek sorun bu fobim
  • hayalimi sorsan kesinlikle beslenme diyeytitik derdim ama malum türkiye ve yetmiyorda sıralamam.Sağlık sektöründe başka bişeyde yapamıycağımı biliyorum ama bu sorunu aşamazsam üzülürüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: justdoitdoit

sağlık sektöründe olmak istiyorum ama bu sorunu halledemezsem zorlanıcam gibi . Mühendislikte tercih edebilirim bişekilde bitiririm de ama başarılı olamıycağıma eminim. tek sorun bu fobim

Radyoloji, ftr filan düşün.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hemşire deyince aklıma kan ve iğne gelir, sen hemşirelik okumak istiyorsun ve bunlara fobin var, Allah yardımcın olsun zor iş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.