Şimdi Ara

Kan verdim [SS'li+Sonuçlar Geldi] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
4.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam tüple çektirmiyolar direk kutuya sokuyolar
  • Dostum rbc yani kirmizi kan hucre sonucun yuksek cikmis, sigara iciyorsun veya bobrek rahatsizligin var diye tahmin ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coklazımdı

hangi tedaviler kullanılıyor d vitaminin de tablet falan mı içiyoz

D vitamini düzeyi çok yetersiz olduğu için 10 gün arayla 8 tekrarlı sıvı 15 ml alınıyor veya damar yolu ile D vitamini yüklemesi yapılıyor. Belli bir seviyeye geldiği zaman günlük belli bir damla olarak alınıyor. Yalnız D vitamini tedavisine başlamadan önce kalsiyum, Fosfor, Magnezyum seviyelerine bakılması gerekli üniversite hastanesinde Endokrin bölümüne git. Özellikle hızlı sonuç verilmesi için kullanılan yöntem D vitamini için fazla güvenilir değil. Misal ben sabah verdim bir hafta ile 10 gün arası çıkacak sonuç.
  • Albus Severus Potter kullanıcısına yanıt
    sigara hiç tüketmedim böbreklerim sağlam olması gerekiyo aslında ama ailede irsı hastalıklar var
  • espial kullanıcısına yanıt
    salı günü gidicem doktora inşallah. bakalım ne diyecek inşallah çok uzun sürmez tedavi süreci
  • Sigara içiyorsun yada yaşadığın yerin rakımı yüksek ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanyasar -- 29 Ağustos 2014; 14:59:25 >
  • osmanyasar kullanıcısına yanıt
    hocam astım hastasıyım ondan öyle gözüküyor olmasın. esenyurtta yaşıyorum rakım yüksek zaten
  • normal iste degerler orda en onemlidi tam kan HGB(hemoglobin)gayet iyi benimki 10,6 nin uzerine cikmadi hic

• Allah Allah sorun bende mi acaba? Kan vermek astronomik bir şey mi? Bunu konusu mu olur yahu?
  • Kan değerim 20 olması gerekirken 90dı kireç gibi ilaç verdiler dahada gitmedim
  • TheWhiteGandalf kullanıcısına yanıt
    konu dışında millet kabızım diye konu açıyorlar bişey demessin ama ben sonuçları gösterip bişeyim var mı bilenlere yorumlatmak istediğimde tepkini koyarsın.
  • quote:

konu dışında millet kabızım diye konu açıyorlar bişey demessin ama ben sonuçları gösterip bişeyim var mı bilenlere yorumlatmak istediğimde tepkini koyarsın.

Kızma dostum... Kabızım diye konu he güldürdün valla

• quote:

evet beyler bugün 12 sularından 3 tüp kan aldılar soruları alayım
     Kan verdim [SS'li+Sonuçlar Geldi]
    evet beyler sonuçlar bunlar anlayanlar gelsin bi yorumlasın

link veriyorum yazılar küçük biraz :http://www.hizliresimyukle.com/images/2014/08/29/Capture.png

geçmiş olsun...

bakılan parametrelerde sıkıntılı bir durum yok ama sigarayı bırakmanı tavsiye ediyorum....

• ağzıma sigara sokmuyorum hayatımda almadım ağzıma ben astım hastasıyım
  • quote:

ağzıma sigara sokmuyorum hayatımda almadım ağzıma ben astım hastasıyım

sadece tahmin...doktorluk zaten tahmin üzerine kuruludur...astım olman RBC nin hafif yüksek olmasını açıklıyor...

bu arada d vitamin düzeyin gözümden kaçmış.....astım için steroid alıyor musun??
  • hayır steroid almıyorum gerek yok heralde 200 dozluk kullanıyodum bıraktım gerçi 1 yıldır ilaç kullanmıyorum bi kontrole gitmemde fayda var.steroid ne işe yarıyor biliyorsanız açıklar mısınız?
  • sayende kan vermeye başladım, çok sağol kardeş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

hayır steroid almıyorum gerek yok heralde 200 dozluk kullanıyodum bıraktım gerçi 1 yıldır ilaç kullanmıyorum bi kontrole gitmemde fayda var.steroid ne işe yarıyor biliyorsanız açıklar mısınız?

ciddi astım atakları geçiren hastalarda kullanılan immun sistemi kısmen baskılayan bir ilaçtır...
    iki tarafı keskin bir bıçağa benzer....bir taraftan tedavi ederken bir taraftan yıkar....
    kemikler üzerinde tahrip edici etkisi vardır uzun süreli kullanımlarda....D vitamin düzeyini de etkileyebilir...

zaten bunun için sormuıştum....
  • alerjik astım testi yapılırken damlatıp bıçak gibi bişey sokmuşlardı kollarıma o olabilir mi?
  • karahan1992 kullanıcısına yanıt
    ne demek kardeş.kasmamak lazım kasınca çok ağrıyomuş
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.