Şimdi Ara

Kan verdim [SS'li+Sonuçlar Geldi] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
4.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Herakles.Jones

Toplanan kanlar IŞİD e gidiyor diye söyleniyordu

ne kadar gereksizsiniz ya
  • +1

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coklazımdı

sedef,astım,kronik sinüzit mevcut bende ailede ise. dede de sedef, diğer dede de astım (ikiside bende) annem tek böbrekli (dayılarımın 2side) annem guatr benden 2 yaş küçük kardeşimde. babamda b12 eksikliği var.benden 2 yaş küçük kardeşimde vitiligo var. kız kardeşimde egzama var.hamd olsun ölümcül bişeyimiz yok

kan tahliline göre ciddi bir şeyin olmadığını gösteriyor. ilaç bile yazılmasına gerek yok. Ayrıca Hormon'larada baktırabilirdin.
  • xhacker09x X kullanıcısına yanıt
    sadece işte acayip bir şekilde başım dönüyor fırıldak gibi oluyorum 1 dk çöküyorum yere anca geçiyor bu baş dönmesi yüzünden tuvalette düştüm acillik oldum buna çare bulmam lazım allah korusun daha kötü şeyler olmadan.
  • quote:

sadece işte acayip bir şekilde başım dönüyor fırıldak gibi oluyorum 1 dk çöküyorum yere anca geçiyor bu baş dönmesi yüzünden tuvalette düştüm acillik oldum buna çare bulmam lazım allah korusun daha kötü şeyler olmadan.

Aniden kalkınca baş dönmesi oluyorsa Sıcak durumlardan veya Vitamin Eksikliğinden Kaynaklanabilir.
  • xhacker09x X kullanıcısına yanıt
    pazartesi doktor yolundayım bakalım ne diyecek
  • quote:

evet beyler bugün 12 sularından 3 tüp kan aldılar soruları alayım
     Kan verdim [SS'li+Sonuçlar Geldi]
    evet beyler sonuçlar bunlar anlayanlar gelsin bi yorumlasın

link veriyorum yazılar küçük biraz :http://www.hizliresimyukle.com/images/2014/08/29/Capture.png

Gayet normal kanlarin. Ufak tefek seyler haric. Alkol aliyormusun bilmiyorum kc enzimlerinden biri yuksek. Birkac sebebi var dr. Soylrmistir tahminim. Check up amacli yaptirmissin anladigim kadariyla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• viper_3 kullanıcısına yanıt
    evet check up amaçlı. elhamdülillah ağzıma 1 damla alkol ve sigara almadım fakat akciğer olsun karaciğer olsun ciğerlerde biraz sorun var heralde onlardan bu değerler. ve 7 yaşından beri sedef ve astımdan sebeb kortizonun dibine vurmaktayım
  • Geçmiş olsun kardes ölüceksin hemoglobinin az çıkmış hemen fişne suyu iç

• Johnnie Walkerr kullanıcısına yanıt

• quote:

evet check up amaçlı. elhamdülillah ağzıma 1 damla alkol ve sigara almadım fakat akciğer olsun karaciğer olsun ciğerlerde biraz sorun var heralde onlardan bu değerler. ve 7 yaşından beri sedef ve astımdan sebeb kortizonun dibine vurmaktayım

Aynen mahvediyor karacigeri maalesef kortizon. Gecmis olsun tekrardan

• viper_3 kullanıcısına yanıt
    allah razı olsun bütün hastalara allahtan şifa niyaz ediyorum
  • quote:

sedef,astım,kronik sinüzit mevcut bende ailede ise. dede de sedef, diğer dede de astım (ikiside bende) annem tek böbrekli (dayılarımın 2side) annem guatr benden 2 yaş küçük kardeşimde. babamda b12 eksikliği var.benden 2 yaş küçük kardeşimde vitiligo var. kız kardeşimde egzama var.hamd olsun ölümcül bişeyimiz yok

Geçmiş olsun

• Elsa kullanıcısına yanıt
    allah razı olsun
  • Hiçbirşeyin yok maşallah kan tahlilindeki değerlerde herzaman dalgalanma payı vardır. Karaciğerinde alt değerin de sınırda diye düşünme oda normal. Böbrek te iyi. D vitaminin sınırlar içinde ama düşük benimde öyle çıkmıştı d vit damla vermişti günde iki damla diline yemege nreye istiyosan damlat demişti.

kortizon kullandığından dolayıdır küçük farklılıklar
  • quote:

Ben şaka yapmıştım şimdi ölüceksin

• öncelikle yorumunuz için teşekkürler. karaciğerimde bişeyler olması normal diyorlar sedefimin çıkması karaciğerin kanı temizleyememesinden dolayı vücutta olan enfeksiyonu sedef olarak atıyor gibi bilgiler duydum.fakat benimki ırsi anne tarafında var. bende çok garip bir sorun vardır ki bağışıklık sistemim baya zayıf. yazın 40 derecede kapı açık yattığım zaman soğuk alıyorum.herşeyi kortizona bağlıyorum ama nedense ailede tek ben böyle bebek gibi hastalanıp duruyorum. eskiden sağlık karnesi vardı 3 tane sağlık karnesi bitirdim sırf doktara gitmekten o derece hastalanıyorum. çelimsiz zayıf biride değilim zaten kortizon şişiriyor insanı.
  • Johnnie Walkerr kullanıcısına yanıt
    aman de hocam allah korusun herkesi. annem hep der ölmeyi bayılmak sanma diye. hem daha kaza namazlarımı kılıcam allah korusun
  • kardeş düşük yazanlardan tüket

yüksek yazanları da azaltmaya çalış

düzenli spor yapıp süt ürünleri kullan.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.