Şimdi Ara

Kanada'dan Mercimek, Çin'den pirinç ve tarım ülkesi Almanya! yiyin efendiler yiyin! (resimli) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
3.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Onlar Konuşur,malum parti yapar ;) Kötü günleri atlattık şükür, sırada daha kötü günler var.
  • forumun en tırt yazarına bile yakıştıramadım, bu ne daha cümle kuramamış, diyecektim, yozdil imiş. tamam, normal o zaman.
  • akp tüketim zihniyeti zaten, paramiz var aliyoruz diyorlardi artik oda yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bimden aldığınız süt bile(dost süt) ve içim markası fransız lactalise ait ve türkiyedeki süt pazarının yarısından fazlasına sahipler.

yemeksepetinden yemek alırsın satan dükkancı türk sana yemeği getiren scooterlı çocuk türk yiyen türk parası amerikana (yemeksepeti satılmıştır.)

bir dönemler yerli haftası vardı o bile yok artık. banvit bile brezilyalıların

anlaşılan bir bizi satın almamışlar
  • Bim'de de durum aynı hatta size bir kurnazlıklarını anlatayım Bim'de satılan ceviz poşetinde üretim yeri Gaziantep osb yazıyor kocaman, ama ambalajın hemen altında o kısmı kıvrılmış bir bölüm var, kıvrılmış o bölümü ancak elinizle açarsanız gözüken menşei amerika yazısını görürsünüz. Aslında antepte sadece paketleme yapıyorlar yani.
  • arkasında yazan etiket fetönün oyunlarından biri olabilir. önünde koskocaman anadolu mutfağı yazıyor körmüsünüz ? halis mulis türk üretimi işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

Gidip a101'den baldo pirinç aldım 7.5 lira. "Made in İtaly"

Yayla marka pirince bakıyorum 12-13 lira alüminyum. Artık ben de bıraktım milli üretim diye desteklemeyi ne lan bu?!

Hem battık diye ağla hem de oy at!

Ğılışhdar ve Seseğa ile. "Herşey bok gibi olacak"
    İnsanlar için önemli olan fiyatı ucuz olduktan sonra ister İtalya ister kanada olsun önemli değildir

Zaten bu nedenle devamlı dolar 3 lira olacak mı diye beklentiye girerler . Dolar 3 lira olursa ithal ürünler daha da ucuz olacaktır çünkü

Fakat insanların aklına gelmeyen şey dolar 3 lira olunca maaşları da olacak mı veya maaşlarını kim ödeyecek meselesidir. Ben memurum emekliyim diyenler vardır. Fakat memur emeklinin maaşı çalışanlardan, vergilerden geliyor .Çalışan, üreten yoksa emeklinin memurun maaşı da erimeye başlar . Sonra enflasyon kadar maaşım artmıyor diye dert yanılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 27 Şubat 2020; 11:58:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞokBıçaklıZed

bimden aldığınız süt bile(dost süt) ve içim markası fransız lactalise ait ve türkiyedeki süt pazarının yarısından fazlasına sahipler.

yemeksepetinden yemek alırsın satan dükkancı türk sana yemeği getiren scooterlı çocuk türk yiyen türk parası amerikana (yemeksepeti satılmıştır.)

bir dönemler yerli haftası vardı o bile yok artık. banvit bile brezilyalıların

anlaşılan bir bizi satın almamışlar
    Fransız laktasile'in baya skandalları olmuştu, yanlış hatırlamıyorsam.

Ayrıca o brezilyalı BRF baya sakat bir gıda şirketi.

Netflix'de gıda suçları belgeselini izlemiştim. Elleri kolları baya uzun bir şiket. Amerika'dan tut çin'e kadar uzanıyor o eller. Yani Entrikanın biri bin para bunlarda.

Velhasıl, banvit'den uzak durmak gerekir. Zira domuz yağı ve domuz katkıları, yada tavuğun atılan parçaları (ayaklar filan) banvit ürünlerinde çıkabilir. diğer büyük ve küçük üreticileri her türlü bertaraf etmeye çalışacaklardır. Yani bunlar tekel olmak için her türlü şeyi yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-13B66B2D0 -- 27 Şubat 2020; 23:28:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-13B66B2D0

Fransız laktasile'in baya skandalları olmuştu, yanlış hatırlamıyorsam.

Ayrıca o brezilyalı BRF baya sakat bir gıda şirketi.

Netflix'de gıda suçları belgeselini izlemiştim. Elleri kolları baya uzun bir şiket. Amerika'dan tut çin'e kadar uzanıyor o eller. Yani Entrikanın biri bin para bunlarda.

Velhasıl, banvit'den uzak durmak gerekir. Zira domuz yağı ve domuz katkıları, yada tavuğun atılan parçaları (ayaklar filan) banvit ürünlerinde çıkabilir. diğer büyük ve küçük üreticileri her türlü bertaraf etmeye çalışacaklardır. Yani bunlar tekel olmak için her türlü şeyi yapar.

Alıntıları Göster
    Gıda çok büyük bir lobi maalesef gerçekten, kızamadan edemiyorum sen bir şeyler kurmuşsun emek vermişsin yabancı adam sana 5-10 yıllık kazancını nakit verdi diye hemen satmak nasıl bir karakterdir ? O yabancılar aptal mıydı ki her şeyi satın aldılar ve sana o parayı verdiler ?

Araştırıp yiyip içiyorum artık

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞokBıçaklıZed

Gıda çok büyük bir lobi maalesef gerçekten, kızamadan edemiyorum sen bir şeyler kurmuşsun emek vermişsin yabancı adam sana 5-10 yıllık kazancını nakit verdi diye hemen satmak nasıl bir karakterdir ? O yabancılar aptal mıydı ki her şeyi satın aldılar ve sana o parayı verdiler ?

Araştırıp yiyip içiyorum artık

Alıntıları Göster
    Maalesef durumlar hiç iç açıcı değil.

Gelecekte şeker bile ithal edersek şaşırmam. Sonuçta adamlar kâr eden bir devlet kuruluşunu, sadece bi kaç yılda kazanacağı paralara sattılar.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.