Şimdi Ara

Kanada Dil Eğitimi ILAC,ELS,ILSC Hangisi Sizce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu aylarda 6 ay kanada'ya gitme gibi bir düşüncem var.3 farklı okul hakkında kararsız kaldım.
    ILAC haftada 30 ders fakat çok Türk var diyorlar.Avantajı ise çok fazla collage ile anlaşması olması eğer devam etmek istersem kanada'da collage'a gidip orada kalma ihtimalim olabilir.Ayrıca büyük okul olduğu için olanakları daha fazladır diye düşünüyorum dezavantajı büyük olmasının acaba daha mı kötü öğrenirim ?
    ILSC Bu okula gidersem 3 ay 30 Ders kalan 3 ayda 24 ders alma gibi bir düşüncem var.3 ayda güzel bir seviyeye gelip sonra ki 3 ayda sosyalleşmek daha mantıklı olabilir.Fakat bu okulun collage lar ile anlaşması daha az kanada'da devam etmek istersem daha zor olabilir.Aklımda yanlız collage devam edersem ILSC'den ILAC'a geçip 1 ay ILAC'da okuyup direk anlaşmaları Collage'ları ile devam edemem mi aklıma takılıyor ? Bu okul biraz daha ufak abd okuluymuş nasıldır bilemiyorum net'tede pek bilgi yok.
    ELS Bu okulda daha ufak 150 öğrencisi falan var.Burada eğitim daha iyi olabilir az kişi olduğu için çok göz önünde olurum diye düşünüyorum.Bu okulda 30 ders saati yapıyor bunun avantajı çok fazla Türk yokmuş fakat etkinlik sayısı daha azdır diye düşünüyorum çünkü ufak okul.

Açıkcası collage'a devam etmek istersem en mantıklısı ILAC ama TR'ye döneceksem ELS daha mantıklı ILSC ise tam ortada kalıyor anlaşması var fakat ILAC kadar yok çok kararsız kaldım ILAC mı olsa ILSC mi yoksa ufak olan ELS mi ?

Fikri olan var mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne yazık ki bilgim yok ama bir sorum var sıfır İngilizce ile mi gidiceksin yoksa az biraz alt yapı var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Turkiye34BJK

Ne yazık ki bilgim yok ama bir sorum var sıfır İngilizce ile mi gidiceksin yoksa az biraz alt yapı var mı ?
    test yaptığımda intermediate çıkıyor hocam oda A2 ye takabül ediyor.Kelime bilgim var fakat grammer yok hiç.1-2 tense biliyorum sadece oda şimdiki zaman :)
    Biraz var ingilizcem yani yolda kalmam derdimi anlatırım bir şekilde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 24 Aralık 2019; 0:7:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

test yaptığımda intermediate çıkıyor hocam oda A2 ye takabül ediyor.Kelime bilgim var fakat grammer yok hiç.1-2 tense biliyorum sadece oda şimdiki zaman :)
    Biraz var ingilizcem yani yolda kalmam derdimi anlatırım bir şekilde

Alıntıları Göster
    Anladım umarım doğru bir kara verip gelişir ingilizcen bol şans

Hangi siteden test yaptın mümkünse paylaşır mısın

• quote:

Orijinalden alıntı: Turkiye34BJK

Anladım umarım doğru bir kara verip gelişir ingilizcen bol şans

Hangi siteden test yaptın mümkünse paylaşır mısın

Alıntıları Göster
    Insallah hocam vize isi ama cikmayabilir oyle kolay vermiyorlar.Sansimi deneyecegim oldu olmadi olmazsa baska bir yeri dusunmeyecegim kalir oyle :)
    Duruma gore editlerim burayi gidersem izlenimleri paylasirim forumda boylede bir konu bulamadim.
    Birde korkum yok alisirim alisamam diye cunku yurtdisinda o ulkeden bu ulkeye cok gittim otobusler ile gece yolculuk olsun hosteller olsun.Alisma evresi cok hizli olur diye tahmin ediyorum.Eger vize cikar gidebilirsem 1 ay homestay daha sonra kijijiden oda kiralarim diye dusunuyorum bakalim.

LSI ve ILAC in kendi sitesinden yaptim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 24 Aralık 2019; 0:47:3 >

• ILAC Toronto’da 2019 yazında 3 ay dil eğitimi aldım çok da memnun kaldım. Türk evet var fakat neredeyse hepsi çok düşük dil seviyesine sahip. Benim bulunduğum sınıflarda 1-2 türk arkadaşa rasladım. Sorunuz varsa özelden cevaplayabilirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam college a geçerim söyle yaparım rahat rahat diye düşünmeyin o kadar kolay olmaz adamlar sadece dil eğitimi veriyor College application lari çok ayrı bir süreç zaten eğitim verenler doğal olarak college lara bağlı ama öyle gecemezsiniz ben giderim orda okumaya başlarım gibi düşünmeyin hayal kırıklığına ugrarsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holmes was here

Hocam college a geçerim söyle yaparım rahat rahat diye düşünmeyin o kadar kolay olmaz adamlar sadece dil eğitimi veriyor College application lari çok ayrı bir süreç zaten eğitim verenler doğal olarak college lara bağlı ama öyle gecemezsiniz ben giderim orda okumaya başlarım gibi düşünmeyin hayal kırıklığına ugrarsiniz
    hocam zaten devam etme gibi bir düşüncem pek yok.Amacım yüksek lisans yapacak düzeyde ingilizcemi öğrenip Türkiye'ye geri dönmek.Fakat Polonya yada Birleşik Arap Emirliklerinde(Dubai'de kalmak için) yüksek lisans yapmayı düşünüyorum.Yani benim önceliğim gidip 6 ay yoğun program alıp ingilizce(yüksek lisans yapacak şekilde)öğrenmek daha sonra Dubai'ye yüksek lisans ve oturma izni alıp(10.000 Dirhem) Dubai'de çalışmaya başlayıp orada kalmak.Yok olmadı Türkiye'ye dönüp CV'me en azından 6 aylık ve eğitimi sertifakamı ekleyip burada iş kovalamak.
    Haftalık 30 ders her ders 50 dk haftalık yani 25 saatlik olan yoğun program alarak(09-15.30 her gün) başvurumu yaptım.Okul olarak LSI toronto'yu şeçtim(250 kişilik olması fiyat/ders oranının daha uygun olması 6 ayda 600 saat olması ilgimi çekti).Şimdi vizeyi işlerini halletmeye çalışıcaz bakalım verecekler mi ?
    İlk 1 ay sabah akşam yemekli homestay aldım fakat bunu sadece kahvaltılı olarak değiştirmeyi düşünüyorum eğer olursa.Kalan aylarda kendime bir oda araştırıp uygun yollu oraya taşınmaya çalışıcam.Dediğim gibi eğer gidersem vs tecrübelerimi foruma konu dışına yada buraya konu açıp aktarırım bakalım hayırlısı olsun :)
    Birde benim şansıma F1 haziranda montreal'de olacak eğer vize sorunu çıkmazsa direk yarışa biletimi alıcam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 24 Aralık 2019; 20:19:34 >

• Marrusia kullanıcısına yanıt
    Anladım fakat dediğim gibi bu işler bu kadar kolay değil başvurudan tutun onaylanmasına kadar çok fazla zaman enerji ve para isteyen süreçler şuraya gidip yüksek lisans okuyayım diyemiyorsunuz paranız olsa dahi umarım beklediğiniz gibi geçer
    Diliniz gelişir fakat mükemmel olmasını beklemeyin amerika düşünürseniz yardimci olmaya çalışırım ama ana dil gibi hakim olmanız gerekiyor sınavlar ve eğitim için

• quote:

Orijinalden alıntı: Holmes was here

Anladım fakat dediğim gibi bu işler bu kadar kolay değil başvurudan tutun onaylanmasına kadar çok fazla zaman enerji ve para isteyen süreçler şuraya gidip yüksek lisans okuyayım diyemiyorsunuz paranız olsa dahi umarım beklediğiniz gibi geçer
    Diliniz gelişir fakat mükemmel olmasını beklemeyin amerika düşünürseniz yardimci olmaya çalışırım ama ana dil gibi hakim olmanız gerekiyor sınavlar ve eğitim için
    Tabi ki hocam haklısınız dedigim gibi zaten benim onceligim gercekten dil ogrenmek kalmak vs degil gerisi sonra ki isler olur olmaz oyle ucuk bir beklentimde zaten yok kendimide sartlamadim ben burada kalacagim vs diye.Gideyim 6 ay dilimi ogreneyim sonra Turkiye'ye doneyim uste yazdigim yuksek lisans isini eger guzel bir sekilde gelistirip donersem zorlarim yok olmadi dedigim gibi CV me yazarim elimde yine dil egitimi aldigima dair bir sertifika olur.Ingilizce icin Turkiyede her ay ek para alsam yanima kar kalicak ve en onemlisi bence benim icin en azindan en onemli olay gercekten guzel bir ingilizce ile internet olsun baska alan olsun sınırsız bir bilgi havuzundan yararlanacagim.
    Bu arada vize isinden pek tirsmiyorum cikmaz vs diye yesil pasaport avrupaya cok fazla giris cikis var aile devlette verirler diye dusunuyorum sahsen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 24 Aralık 2019; 22:24:6 >

• Marrusia kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle düşünün sizin yararıniza olacak ve geliştirecek yanına da geçerli bir sınav koyarsanız çok hoş olur ondan sonrasını düşünürsünüz amerika Canada için yardımcı olabilirim
    Suanda okuyor veya çalışıyor musunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

hocam zaten devam etme gibi bir düşüncem pek yok.Amacım yüksek lisans yapacak düzeyde ingilizcemi öğrenip Türkiye'ye geri dönmek.Fakat Polonya yada Birleşik Arap Emirliklerinde(Dubai'de kalmak için) yüksek lisans yapmayı düşünüyorum.Yani benim önceliğim gidip 6 ay yoğun program alıp ingilizce(yüksek lisans yapacak şekilde)öğrenmek daha sonra Dubai'ye yüksek lisans ve oturma izni alıp(10.000 Dirhem) Dubai'de çalışmaya başlayıp orada kalmak.Yok olmadı Türkiye'ye dönüp CV'me en azından 6 aylık ve eğitimi sertifakamı ekleyip burada iş kovalamak.
    Haftalık 30 ders her ders 50 dk haftalık yani 25 saatlik olan yoğun program alarak(09-15.30 her gün) başvurumu yaptım.Okul olarak LSI toronto'yu şeçtim(250 kişilik olması fiyat/ders oranının daha uygun olması 6 ayda 600 saat olması ilgimi çekti).Şimdi vizeyi işlerini halletmeye çalışıcaz bakalım verecekler mi ?
    İlk 1 ay sabah akşam yemekli homestay aldım fakat bunu sadece kahvaltılı olarak değiştirmeyi düşünüyorum eğer olursa.Kalan aylarda kendime bir oda araştırıp uygun yollu oraya taşınmaya çalışıcam.Dediğim gibi eğer gidersem vs tecrübelerimi foruma konu dışına yada buraya konu açıp aktarırım bakalım hayırlısı olsun :)
    Birde benim şansıma F1 haziranda montreal'de olacak eğer vize sorunu çıkmazsa direk yarışa biletimi alıcam :)

Alıntıları Göster
    meslegin ne dbai de is bulacaksin?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.