Şimdi Ara

KANADA VATANDAŞLIĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önümüzdeki sene üniversiteden mezun olucam ve hemen Kanadaya gidip orda ne olursa olsun vatandaşlık almak istiyorum .. Bu konuda bilgisi olanlar yardım etsin lütfen..İlk önce gitmek için her hangi WAT gibi mesela programlar varmıdır ? Gitmek için yüksek lisans yapmak isterim ama orda da öğretim çok pahalı .. yani başka yollara baş vurmam lazım.. LÜTFEN yardım edin eğer bi bilginiz varsa ..

• Seneye Kanadaya taşınmayı düşünüyorsun ama gelip daha neyin ne olduğunu bilmiyorsun.
    Pek heveslenme bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

Seneye Kanadaya taşınmayı düşünüyorsun ama gelip daha neyin ne olduğunu bilmiyorsun.
    Pek heveslenme bence.

Kacak olarak yasamak var fikrimde ...Ama en az 1 sene kala bilecegim daha yasal yol varsa daha iyi olurr..
  • "Hayal kurmak güzeldir."

Şimdi bu mesajımdan ilham alıp "yapıcam ulan görürsünüz" siması çıkartarak bazı şeyleri hızlandırmış olacaksın ama bu dediğinle imkansızı konuşuyorsun emin ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azbor

quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

Seneye Kanadaya taşınmayı düşünüyorsun ama gelip daha neyin ne olduğunu bilmiyorsun.
    Pek heveslenme bence.

Kacak olarak yasamak var fikrimde ...Ama en az 1 sene kala bilecegim daha yasal yol varsa daha iyi olurr..

Kaçak olarak öldürülürsün orada ailenin bile haberi olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

"Hayal kurmak güzeldir."

Şimdi bu mesajımdan ilham alıp "yapıcam ulan görürsünüz" siması çıkartarak bazı şeyleri hızlandırmış olacaksın ama bu dediğinle imkansızı konuşuyorsun emin ol.

hayal diyosun ama yapmayacagim biseyi hayal etmem ...Yurt disinda baya yasadim . 4 sene Rusyada Sverlovkide , 2 ay Kanada da ola bildim sadece Toronto da ,,,, yani diyeceyim shu ki yerinden kalkan bebeler gibi hayal kurmuyorum.. bildiyin varsa sole yoksa davay idi naxuy
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kanada vizesi hakkında!
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

"Hayal kurmak güzeldir."

CcC Baltalı ilah was here CcC
  • 2 hafta önce kanadadaydım orada sağlam bir fabrika açarsan direk vatandaşlık veriyorlar
    ayrıca okumak veya yüksek lisans çok zor değil önemli olan gerekli sınavları geçmen ve ilgili üniversitenin seni kabul etmesi.
    yeterli ing. ve girişkenliğe sahipsen hem çalışıp hem okuyabilirsin orda rahatlıkla. montreal ve torontodaki üniversiteleri araştır derim en ucuz ve öğrenci şehri olabilecek yerler buralar
    ayrıca kanada da ingilizce bilmen yanında fransızca bilmen de önem taşır.kanadanın yarısı fransızca konuşur.
    Gerçekten mükemmel bir düzenleri ve çok güzel şehirleri var kesinlikle yaşanılası yerler zengin olsam gider orda yaşardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi procaptain -- 9 Eylül 2012; 15:35:17 >

• quote:

quote:

"Hayal kurmak güzeldir."

hayal diyosun ama yapmayacagim biseyi hayal etmem ...Yurt disinda baya yasadim . 4 sene Rusyada Sverlovkide , 2 ay Kanada da ola bildim sadece Toronto da ,,,, yani diyeceyim shu ki yerinden kalkan bebeler gibi hayal kurmuyorum.. bildiyin varsa sole yoksa davay idi naxuy

Rusça yazıp Google Translate'te Türkçeye mi çeviriyorsun anlamadım ki, bu nasıl bir yazım biçimidir kardeş.

Neyse ben sana başarılar mesajını vereyim; yaparsın kardeş yaparsın, bu dünyada yapılmayacak bir şey yok emin ol.

• Hayatı forum olmuş adamlar sana yapacaksın dese ne olur yapamayacaksın dese ne olur.Git adam gibi bir yerden bilgi al.
  • quote:

quote:

quote:

"Hayal kurmak güzeldir."

Rusça yazıp Google Translate'te Türkçeye mi çeviriyorsun anlamadım ki, bu nasıl bir yazım biçimidir kardeş.

Neyse ben sana başarılar mesajını vereyim; yaparsın kardeş yaparsın, bu dünyada yapılmayacak bir şey yok emin ol.

sana kisaca shoyle soyliyim kardesh ,, Turkiyeli degilim .. Ruscayi da ana dilim gibi biliyorum .. kendini daha cok rezil etdirmee ..

• quote:

quote:

"Hayal kurmak güzeldir."

oooov kavgada soylenmiyecek kufur etti sana

@azbor
    oraya okul icin gitsen sonra is bulsan olmazmi?

• Ekimde kanada'dayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: procaptain

2 hafta önce kanadadaydım orada sağlam bir fabrika açarsan direk vatandaşlık veriyorlar
    ayrıca okumak veya yüksek lisans çok zor değil önemli olan gerekli sınavları geçmen ve ilgili üniversitenin seni kabul etmesi.
    yeterli ing. ve girişkenliğe sahipsen hem çalışıp hem okuyabilirsin orda rahatlıkla. montreal ve torontodaki üniversiteleri araştır derim en ucuz ve öğrenci şehri olabilecek yerler buralar
    ayrıca kanada da ingilizce bilmen yanında fransızca bilmen de önem taşır.kanadanın yarısı fransızca konuşur.
    Gerçekten mükemmel bir düzenleri ve çok güzel şehirleri var kesinlikle yaşanılası yerler zengin olsam gider orda yaşardım.

cok tesekur ederim ,, bana ordaki universitelerin harc parasini kasd etmisdim ..Biliyorum fransizlar cok orda.. Ingilizce yeterli .. Fransizcam yok acikcasi .. Ogrenci ola ola vatandashlik vermiyolar bildiyim kdariyla

• HIMYM dan bi sahne aklima geldi. Kanada kabul mülakati sorulari;

Question 1: Do you want to be Canadian ?

Question 2: Really ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cavalika

Hayatı forum olmuş adamlar sana yapacaksın dese ne olur yapamayacaksın dese ne olur.Git adam gibi bir yerden bilgi al.

belki bi iki adam akilli cikar benim bilmedigim bi bilgi verir die .. saolsun yinede bazilar anlayishli :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.