Şimdi Ara

kanadadan ipad 2 ve iphone 4 almak? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
3.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yanında amerikan doları işareti var kanada doları olunca CAD yazıyor. vergiler eklenmiş fiyatlar mıdır bunlar? linkihttp://store.apple.com/ca/browse/home/shop_ipad/family/ipad/select?mco=MjE2MjYyNzA
  • eger canada dolarıysa ve vergi dahil degilse 64 gb lik 3g lik ipad 2 1600 tl ye denk geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: drtan

bir de pasaporta sadece iphone u mu yazdırabiliyoruz? ipad - iphone birlikte yazdıramaz mıyız?

gözden kaçmış sanırsam...

1 pasaport = 1 ürün
    yani; ipad + iphone = 2 pasaport

*

ayrıca bu siteden verilen fiyatlar USD'dir. CAD'ın USD'ye çevrilmiş halidir.
    üzerine de vergi eklenecektir.
    http://store.apple.com/ca/browse/home/shop_ipad/family/ipad/select?mco=MjE2MjYyNzA

• quote:

Orijinalden alıntı: wm1tr

quote:

bir de pasaporta sadece iphone u mu yazdırabiliyoruz? ipad - iphone birlikte yazdıramaz mıyız?

gözden kaçmış sanırsam...

1 pasaport = 1 ürün
    yani; ipad + iphone = 2 pasaport

*

ayrıca bu siteden verilen fiyatlar USD'dir. CAD'ın USD'ye çevrilmiş halidir.
    üzerine de vergi eklenecektir.
    http://store.apple.com/ca/browse/home/shop_ipad/family/ipad/select?mco=MjE2MjYyNzA

son 1 ay içinde çıkış yapması mı gerekiyor pasaport sahibinin? herhangi bir ülke olması yeterlidir sanırım

• son 1 ay içinde GİRİŞ yapmış olmalı. adam 6 aydır yurt dışında olabilir, önemli olan girişinin son 1 ay içinde olması. ülke farketmez.

pasaportun giriş damgasının sayfasının fotokopisi alınıp BTK'ya yollanır. yani önemli olan o giriş damgası
  • Kanada 16GB ip4 771 usd, sanırım şu aralar Hong Kong'da yine simfree 660 usd. Kanada appstore direk girip 5 dk içinde işlemi tamamlayıp ip4 vs alabilirsiniz.
  • arkadaşlar kanada da bi arkadaşım var bana kargo ile ipad 2 gönderebilirmi gönderir ise nasıl ücretlenderilir üstüne 20dolar altı ucuz ürün felan yazılsa tr de teslim alırken gümrük vergisi felan ne şekilde olur bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaman-06

arkadaşlar kanada da bi arkadaşım var bana kargo ile ipad 2 gönderebilirmi gönderir ise nasıl ücretlenderilir üstüne 20dolar altı ucuz ürün felan yazılsa tr de teslim alırken gümrük vergisi felan ne şekilde olur bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

o sekılde gonderımı deneme bence eger burdakı gumruge takılırsa astarı yuzunden pahalıya gelır, gumruk masrafı + gumrukcu masrafı cıkar sana.
    burdan alsan daha mantıklı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cagdas dv6196
    quote:

Orijinalden alıntı: hakkan.hakkan
    apple store usa yazan fiyatlarında herhangi bir ek oluyor mu vergi gibi??gelecek var da ordan daha ucuza gelir diye düşünüyorum :S

Store.apple.com/us da fiyatlara vergiler dahil değildir. (Amerika)

Store.apple.com/ca da fiyatlara vergiler dahil. (Kanada)
    Store.apple.com/uk da fiyatlara vergiler dahil. (İngiltere)
    Store.apple.com/es da fiyatlara vergiler dahil. (İspanya)
    .....
    ...
    .

Sebep, Amerika'daki 50 eyaletin birbirlerinden degisik vergi oranları uygulamasıymış. Ama tek Amerika sitesi olduğundan, çözüm bu olmuş.
    Yanlışım varsa bilen düzeltsin.

---------
    iPad 2 beyaz olur... Çünkü dünyaya öyle lanse edildi ;)))
    iPhone 4 ise size kalmış ama beyaz renginde, siyahtaki donanimsal sorunlar "yok", en azından şimdilik. Uyarmadı deme.

---------
    @drtan = Kanada, İngiltere OK'dir!!! (bir iki tane daha var galiba ama Avustralya veya Yeni Zelanda ile birkaç Asya ülkesi, değmez yani)

kanada da vergiler dahil degildir. urunu satin aldiktan sonra yuzde 13 vergi koyuyor. ipad ve iphone u kanadadan aldigim icin biliyorum.

• quote:

yanında amerikan doları işareti var kanada doları olunca CAD yazıyor. vergiler eklenmiş fiyatlar mıdır bunlar? linkihttp://store.apple.com/ca/browse/home/shop_ipad/family/ipad/select?mco=MjE2MjYyNzA

kanada sitesindeki tum urunler cad dir. illa cad yazmasina gerek yok.
  • Kanadadan İphone getirmei düşünüyorum. Bir tanıdık yazın gidecek gelirken getirecek bu durumda da %13 vergi ödemem gerekirmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narkler -- 13 Haziran 2011; 1:49:25 >
  • herkese selam. ben de bi tanıdığımdan gelirken bana iphone 4 getirmesini istiyorum ama 2.el olsa da mı sim kilitsiz oluyo. simkilitsiz olması için apple dan alınması yeterli mi ? başka bi teknoloji mağazasından alınırsa sim kilitli mi oluyo. bir de duyduğum kadarıyla sim kilitli olupta bırada kırılan cihazlar otomatik güncelleme yapamıyormuş apple sitesinden. doğrumudur? simkilitsiz gelirse şayet böyle bir durum zaten yaşanmaz sanırım ? yardımcı olursanız sevinirim. tşkler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antidote87
    herkese selam. ben de bi tanıdığımdan gelirken bana iphone 4 getirmesini istiyorum ama 2.el olsa da mı sim kilitsiz oluyo. simkilitsiz olması için apple dan alınması yeterli mi ? başka bi teknoloji mağazasından alınırsa sim kilitli mi oluyo. bir de duyduğum kadarıyla sim kilitli olupta bırada kırılan cihazlar otomatik güncelleme yapamıyormuş apple sitesinden. doğrumudur? simkilitsiz gelirse şayet böyle bir durum zaten yaşanmaz sanırım ? yardımcı olursanız sevinirim. tşkler.

Apple Store dan alınanlar simkilitsiz(kanada icin konusuyorum) eğer simkilitli alırsanız güncellemelerde sorun yaşarsınız,simfree veya simlock olması ile cihazın sıfır veya ikinci el olması arasında bir bağlantı bulunmamaktadır iyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

quote:

herkese selam. ben de bi tanıdığımdan gelirken bana iphone 4 getirmesini istiyorum ama 2.el olsa da mı sim kilitsiz oluyo. simkilitsiz olması için apple dan alınması yeterli mi ? başka bi teknoloji mağazasından alınırsa sim kilitli mi oluyo. bir de duyduğum kadarıyla sim kilitli olupta bırada kırılan cihazlar otomatik güncelleme yapamıyormuş apple sitesinden. doğrumudur? simkilitsiz gelirse şayet böyle bir durum zaten yaşanmaz sanırım ? yardımcı olursanız sevinirim. tşkler.

Apple Store dan alınanlar simkilitsiz(kanada icin konusuyorum) eğer simkilitli alırsanız güncellemelerde sorun yaşarsınız,simfree veya simlock olması ile cihazın sıfır veya ikinci el olması arasında bir bağlantı bulunmamaktadır iyi forumlar

tşk ederim :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

quote:

tşk ederim :)

Rica ederim

• bi soru daha. kanada'da apple store'dan elden alınan iphone 4 ü en cüzi miktarla veya free shipping olaylar ile türkiyeye gönderme imkanı varmıdır bilgisi olan var mı acaba ?
  • quote:

bi soru daha. kanada'da apple store'dan elden alınan iphone 4 ü en cüzi miktarla veya free shipping olaylar ile türkiyeye gönderme imkanı varmıdır bilgisi olan var mı acaba ?

Ülkeye kargoyla telefon sokmak yasak malesef
  • tşk ederim :(
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.