Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

kanadadan ipad 2 ve iphone 4 almak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
3.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaslar. ykın zamanda bir arkadasım kanadadan gelecek. ipad 2 64 gb 3g almak istiyorum ve fiyatı 850 dolar civarı. türkiyeye getirdigimde 3g yi kullanabilir miyim yoksa herhangi bir işlem yaptırmamam gerekiyor mu türkiyede. arkadaım kanadada vergi %12 dedi ve fiyata ekle dedi bunu ödemek mi gerekiyor yoksa vergi iadesi almak mumkun mu? gelirken iphone 4 getirebilir mi ve turkiyede kullanmak için mutlaka kırılması mı gerekiyor? kanadada vancouver da alabilecegi sim free yerler var mıdır ? bu konularda bana yardımcı olabilecek birileri varsa cok sevinirim.

• apple kanada urunleri fabrika kilitsiz yani ipad ve iphone`unu Turkiyede sorunsuzca kullanabilirsin. Tek yapman gereken pasaport kayitlari...
  • İphone 4 ler kanadada simkilitsiz ve fiyati cok uygun,alsin,kirmaya gerek yo sadece pasaporta kayit etmesi yeterli(applestore dan alsin) , ipad 2 64 3g wifi trde 1800 senin dedigin fiyatla arasinda 500 civari bir meblag oynuyor cok iyi bence almaya deger,ipadler dunya genelinde her ulkede simkilitsiz ancak 3G yi(hucresel veri agini ) kullanmak icin pasaport kaydi yapmalisiniz,yapmadiginiz takdirde wifi vs oyunlari kullanabilirsiniz sadece sebeke interneti olmaz, vergi olayindan emin degilim ama ulkeden cikarken( gumrukler sonrasi) gst office ler oluyor oradan alabiliyorsunuz, gst alan kisi ile faturada yazan kisi ismi ayni olmak zorunda aklinizda kalan bir ayrinti kacirdigim bir detay varsa pm,mobildeyim ayrintili yazamadim kusuruma bakmayin hayirli aksamlar iyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı
    İphone 4 ler kanadada simkilitsiz ve fiyati cok uygun,alsin,kirmaya gerek yo sadece pasaporta kayit etmesi yeterli(applestore dan alsin) , ipad 2 64 3g wifi trde 1800 senin dedigin fiyatla arasinda 500 civari bir meblag oynuyor cok iyi bence almaya deger,ipadler dunya genelinde her ulkede simkilitsiz ancak 3G yi(hucresel veri agini ) kullanmak icin pasaport kaydi yapmalisiniz,yapmadiginiz takdirde wifi vs oyunlari kullanabilirsiniz sadece sebeke interneti olmaz, vergi olayindan emin degilim ama ulkeden cikarken( gumrukler sonrasi) gst office ler oluyor oradan alabiliyorsunuz, gst alan kisi ile faturada yazan kisi ismi ayni olmak zorunda aklinizda kalan bir ayrinti kacirdigim bir detay varsa pm,mobildeyim ayrintili yazamadim kusuruma bakmayin hayirli aksamlar iyi forumlar

Aynen böyledir, katılıyorum arkadaşa.
    Beyaz iPad 2 3G ve beyaz iPhone 4 almanızı tavsiye ederim.

Kanada sorunsuzdur Apple konusunda. Alınca müjdeyi de ver.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cagdas dv6196

quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı
    İphone 4 ler kanadada simkilitsiz ve fiyati cok uygun,alsin,kirmaya gerek yo sadece pasaporta kayit etmesi yeterli(applestore dan alsin) , ipad 2 64 3g wifi trde 1800 senin dedigin fiyatla arasinda 500 civari bir meblag oynuyor cok iyi bence almaya deger,ipadler dunya genelinde her ulkede simkilitsiz ancak 3G yi(hucresel veri agini ) kullanmak icin pasaport kaydi yapmalisiniz,yapmadiginiz takdirde wifi vs oyunlari kullanabilirsiniz sadece sebeke interneti olmaz, vergi olayindan emin degilim ama ulkeden cikarken( gumrukler sonrasi) gst office ler oluyor oradan alabiliyorsunuz, gst alan kisi ile faturada yazan kisi ismi ayni olmak zorunda aklinizda kalan bir ayrinti kacirdigim bir detay varsa pm,mobildeyim ayrintili yazamadim kusuruma bakmayin hayirli aksamlar iyi forumlar

Aynen böyledir, katılıyorum arkadaşa.
    Beyaz iPad 2 3G ve beyaz iPhone 4 almanızı tavsiye ederim.

Kanada sorunsuzdur Apple konusunda. Alınca müjdeyi de ver.

kardes neden beyaz? ben siyah seviyodum ama :)

• bir de pasaporta sadece iphone u mu yazdırabiliyoruz? ipad - iphone birlikte yazdıramaz mıyız?
  • apple store usa yazan fiyatlarında herhangi bir ek oluyor mu vergi gibi??gelecek var da ordan daha ucuza gelir diye düşünüyorum :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakkan.hakkan

apple store usa yazan fiyatlarında herhangi bir ek oluyor mu vergi gibi??gelecek var da ordan daha ucuza gelir diye düşünüyorum :S

kanadada ki arkadasım %12 vergi var dedi de belki gumrukte geri iade alabilirsin.
  • baska hangi ülkelerde iphone lar simkilitsiz satılıyor bilen var mı?
  • quote:

apple store usa yazan fiyatlarında herhangi bir ek oluyor mu vergi gibi??gelecek var da ordan daha ucuza gelir diye düşünüyorum :S

Store.apple.com/us da fiyatlara vergiler dahil değildir. (Amerika)

Store.apple.com/ca da fiyatlara vergiler dahil. (Kanada)
    Store.apple.com/uk da fiyatlara vergiler dahil. (İngiltere)
    Store.apple.com/es da fiyatlara vergiler dahil. (İspanya)
    .....
    ...
    .

Sebep, Amerika'daki 50 eyaletin birbirlerinden degisik vergi oranları uygulamasıymış. Ama tek Amerika sitesi olduğundan, çözüm bu olmuş.
    Yanlışım varsa bilen düzeltsin.

---------
    iPad 2 beyaz olur... Çünkü dünyaya öyle lanse edildi ;)))
    iPhone 4 ise size kalmış ama beyaz renginde, siyahtaki donanimsal sorunlar "yok", en azından şimdilik. Uyarmadı deme.

---------
    @drtan = Kanada, İngiltere OK'dir!!! (bir iki tane daha var galiba ama Avustralya veya Yeni Zelanda ile birkaç Asya ülkesi, değmez yani)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xagdas -- 10 Mayıs 2011; 23:11:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cagdas dv6196

quote:

Store.apple.com/us da fiyatlara vergiler dahil değildir. (Amerika)

Store.apple.com/ca da fiyatlara vergiler dahil. (Kanada)
    Store.apple.com/uk da fiyatlara vergiler dahil. (İngiltere)
    Store.apple.com/es da fiyatlara vergiler dahil. (İspanya)
    .....
    ...
    .

Sebep, Amerika'daki 50 eyaletin birbirlerinden degisik vergi oranları uygulamasıymış. Ama tek Amerika sitesi olduğundan, çözüm bu olmuş.
    Yanlışım varsa bilen düzeltsin.

---------
    iPad 2 beyaz olur... Çünkü dünyaya öyle lanse edildi ;)))
    iPhone 4 ise size kalmış ama beyaz renginde, diyagramı donanimsal sorun "yok", en azından şimdilik. Uyarmadı deme.

cagdas kardes vergi iadesi alabiliyor muyuz gumrukten cıkarken ve pasaporta hem iphone u hem ipad i yazdıabiliyor muyuz? baska hangi ülkelerde sim kilitsiz ipad-iphone satılıyor biliyor musun?

• Kanadada %14 vergi oranı. Online alırken ödemeyi bile yaptığınız anda eklenmiyor gözüküyor. En son size gelen mail ve kredi kartı bilgilerinde görüyorsunuz. 2 defa online aldım Kanadadan. Toplam 968 CAD 64Gb 3G için.

Bu arada vergi iadesi yok. Amerika ve Kanada vergi iadesi yapmıyor ( Apple için konuşuyorum)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • pekı canada doları ıle us dolars arasında fark varmı arkadaslar? bende canadalı bır arkadasıma aldırabılırımde beraber calıstıgım ıphone bana ne kadara mal olur sızce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: silentenigma07

pekı canada doları ıle us dolars arasında fark varmı arkadaslar? bende canadalı bır arkadasıma aldırabılırımde beraber calıstıgım ıphone bana ne kadara mal olur sızce?

Bir zahmet google'a döviz yazınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

Kanadada %14 vergi oranı. Online alırken ödemeyi bile yaptığınız anda eklenmiyor gözüküyor. En son size gelen mail ve kredi kartı bilgilerinde görüyorsunuz. 2 defa online aldım Kanadadan. Toplam 968 CAD 64Gb 3G için.

Bu arada vergi iadesi yok. Amerika ve Kanada vergi iadesi yapmıyor ( Apple için konuşuyorum)

yalnız bu şeilde vergiler eklendiginde türkiyeden pek de bir fiyat farkı olmuyor. sizce kanadadan almak mantıklı mı? garantisi gecerli mi türkiyede?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: silentenigma07

pekı canada doları ıle us dolars arasında fark varmı arkadaslar? bende canadalı bır arkadasıma aldırabılırımde beraber calıstıgım ıphone bana ne kadara mal olur sızce?

Bir zahmet google'a döviz yazınız

+1 adı üstünde biri amerikan oburu kanada dolari,bu kadarda usengec olmayin yaa,yazin google a
  • quote:

Orijinalden alıntı: drtan

quote:

Kanadada %14 vergi oranı. Online alırken ödemeyi bile yaptığınız anda eklenmiyor gözüküyor. En son size gelen mail ve kredi kartı bilgilerinde görüyorsunuz. 2 defa online aldım Kanadadan. Toplam 968 CAD 64Gb 3G için.

yalnız bu şeilde vergiler eklendiginde türkiyeden pek de bir fiyat farkı olmuyor. sizce kanadadan almak mantıklı mı? garantisi gecerli mi türkiyede?

Vergilerle beraber ne kadara geliyor? Garanti durumu soyle uluslararasi garantisi var ama tr de gecmiyor
  • ipad 2 3g 64 gb lık 849 dolar yazıyor ama amerikan dolarıdır sanırım. buna vergi dahil mi bilmiyorum yalnızç iphone 4 16 gb lık da 659 dolar gozukuyor. vergiler dahil midir sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drtan
    ipad 2 3g 64 gb lık 849 dolar yazıyor ama amerikan dolarıdır sanırım. buna vergi dahil mi bilmiyorum yalnızç iphone 4 16 gb lık da 659 dolar gozukuyor. vergiler dahil midir sizce?

Yahu hocam ne abd dolari canada dolaridir o,canadada neden abd dolari ile satsinlarki
  • quote:

Hayret ettim sadece apple ürünleri için mi taxfree yok ??
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.